Arturoo Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 Juz jestem na bramkach w Krakowie....Myslowice nie zawiodły kolejny raz )) to
D4NTE Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 gorzej to moglo byc, jakby razmes wtedy zly kabel zmostkowal Byłoby tak: hehehe
_Gabriel_ Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 Pany z ciekawostek powiem Wam ze , będąc poszkodowanymi w kolizji na parkingu osiedlowym na drodze wewnętrznej nie dostaniemy kasy z ubezpieczenia OC sprawcy....tez byłem zaskoczony, z uwagi na fakt iz jest to droga wewnętrzna nie działają ogólne przepisy ruchu drogowego zatem taka kolizja jest traktowana jak uszkodzenie mienia gdzie swoich praw dochodzimy na drodze cywilnej. czyli jestesmy w d...e ...czyli innymi slowy mozna w zimie bezkarnie latac bokiem po parkingach
KERCZI Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 mam starego mechatronika więc wezme na spota ale next time bo we wtorek mnie nie ma...
OGr Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 Pany z ciekawostek powiem Wam ze , będąc poszkodowanymi w kolizji na parkingu osiedlowym na drodze wewnętrznej nie dostaniemy kasy z ubezpieczenia OC sprawcy....tez byłem zaskoczony, z uwagi na fakt iz jest to droga wewnętrzna nie działają ogólne przepisy ruchu drogowego zatem taka kolizja jest traktowana jak uszkodzenie mienia gdzie swoich praw dochodzimy na drodze cywilnej. czyli jestesmy w d...e ...czyli innymi slowy mozna w zimie bezkarnie latac bokiem po parkingach A to już jest głupota w takim razie.
FANTOMAS Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 mam starego mechatronika więc wezme na spota ale next time bo we wtorek mnie nie ma... jednym słowem procedura startu dała rade ;-)
KERCZI Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 mam starego mechatronika więc wezme na spota ale next time bo we wtorek mnie nie ma...jednym słowem procedura startu dała rade ;-) No napewno pomogła ))
bodowp Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 ktoś ma użyczyć jakiś sensowny podnośnik? muszę się po siłować z zaciskiem a mój ori lewarek jest krzywy i strach koło wymieniać
KERCZI Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 jak Wam sie widzi ten wzór felgi ? Bleeee....kupuj ORI
boseron Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 pytalem o wzor nie marke Zboczencu procedura Startowa..... machatronika gotowa.... cel.... pal....
Cuber Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Opublikowano 4 Marca 2015 Boseron słuchaj kolegów , kupuj ORI PS. Mam ori 19-stki do sprzedania 255/35/19 P Zero kapcie przynajmniej na dwa sezony jeszcze Te tutaj
KERCZI Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 BOSERON bierz od Cubra...ja bym je do siebie przytulił...ale na CC nie wyglądają...
Cuber Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Opublikowano 4 Marca 2015 Tyś jest za duży http://a4-klub.pl/index.php?/topic/310567-19-stki-ori-rs6-ii-z-oponami-2553519-et-43/
boseron Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) .. .. przemysle to, bo gwint do 19 konieczny Edytowane 4 Marca 2015 przez boseron
Cuber Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Opublikowano 4 Marca 2015 Byle byś się nie spóźnił ....... ogłoszenie wisi już na forum jak to się mówi kto pierwszy ten lepszy
Rekomendowane odpowiedzi