KERCZI Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 Panowie gdyby ktos był zainteresowany to jest do sprzedania moje CC
KERCZI Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 jednak C7 Nie...potrzebuje pieniędzy bede narazie jeździł Jagiem
fantowski Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 Lato dzisiaj wpadło... małe to koło i jakoś koza wyszła Poza tym dzwonił do mnie ostatnio Boseron ze służbowej komóry i strasznie nalegał na taki przydział do pokoi. Coś tam mówił że jeden chrapie, drugi się na forum awanturuje... Kurcze, nie pamiętam o kogo mu chodziło Ty.... Koleszko..... dwa pokoje zawsze lepsze niz jeden, w jednym pijemy walimy i zygamy a w drugim spimy.... aha i zapomnij o dysze na Hutnika rzygamy
adameksc Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 (edytowane) kurde dawno mnie tu nie było, prawie nikogo nie znam osobiście z forum . Czas to zmienić! Jak znajde czas to jutro wstawię się o 20 Edytowane 16 Marca 2015 przez adameksc
gruszka Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 Panowie gdyby ktos był zainteresowany to jest do sprzedania moje CC Wreszcie
boseron Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 fantowski ja pisze przez z z kropką bo robie to niezwykle kulturalnie i dyskretnie
D4NTE Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 Siemka Weźmie ktoś kompa na dzisiejszego spota kumpel by podjechał A6 skasować błędy
Wąski Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 Panowie gdyby ktos był zainteresowany to jest do sprzedania moje CC Wreszcie kupuje BMW
bodowp Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 nie wiem co dzisiaj jest ale nawet kawa nie pomaga... ślepia same się zamykają
FANTOMAS Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 Panowie gdyby ktos był zainteresowany to jest do sprzedania moje CC Wreszcie kupuje BMW Pablo zrobił mu dobrą cenę i sie przypalił do piątki
Rekomendowane odpowiedzi