adameksc Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 a mi takie coś chodzi po głowie, kolor -carbon
fantowski Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 Zbigniew Stonoga na fb: "Szanowni Państwo. Oby ten post okazał się być nadinterpretacją rzeczywistości z mojej strony. Od wielu dni na zachód Europy do znanego sanatorium i ośrodka leczniczo sanatoryjnego przyjeżdżają tłumy bogatych Rosjan początkowo byłem przekonany,że jak np w Monte Carlo pełno ruskich. Jednak w ostatnich godzinach stałem się świadkiem niesamowicie interesującej rozmowy pomiędzy dwoma z nich. Jednego rozpoznałem.To facet, który na wielu zdjęciach towarzyszy Putinowi. Rozmowa dotyczyła warunków technicznych przelania jego pieniędzy na rachunki w zachodniej Europie. Zgrozę podsłuchanej rozmowy wywołały słowa tego człowieka w których omawia on ewakuację finansów mera Moskwy i wielu znanych nazwisk rosyjskich. Jeszcze w nocy stosowne służby w Polsce otrzymały ode mnie zapis tej rozmowy i zdjęcia. Sytuacja zdaje się potwierdzać wysokie ryzyko rozpoczęcia konfliktu zbrojnego. Obym się mylił." ciekawe...
edraven Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 konflikt zbrojny mamy od roku więc nie wiem o czym on mówi.
fantowski Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 raczej mowi o grubszym konflikcie zbrojnym
edraven Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 najazd na całą Ukrainę, ruscy na kwiecień planuja dalszą ofensywę. Przegrupowują wojska i ogień!
Yoghurt Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 tak w Kraku ulica Katowicka 9 firma RING 100 zeta za 4 sztuki i pierścień centrujący z ori piasty wystarcza no tak, firma, ktora tutaj sam podrzucalem ze dwa lata temu. dzieki!
boseron Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 Ja już kupiłem finkew sensie scyzoryk na wojne, czy ciecz do BT
gruszka Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 Ja już kupiłem finkew sensie scyzoryk na wojne, czy ciecz do BT No scyzoryk na wojne. Zbroje sie Plus cwicze moje atomowe pierdolniecie z obrotu
boseron Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 Ja już kupiłem finkew sensie scyzoryk na wojne, czy ciecz do BTNo scyzoryk na wojne. Zbroje siePlus cwicze moje atomowe pierdolniecie z obrotu odłóż playstation
Arturoo Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 ...szydercy...widzimy się mordorze ,a na drugi dzień w jacuzzi ..zaopatrzenie już zrobiłem
FANTOMAS Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 Małe spy foto )) Karol, za to A3 to... Znajdę Cię Ja już dostałem zjebe...... .......CO TO ZA ULA Ja już kupiłem finkew sensie scyzoryk na wojne Dla niego to już raczej rozmiar miecza niż scyzoryka
D4NTE Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 ...szydercy...widzimy się mordorze ,a na drugi dzień w jacuzzi ..zaopatrzenie już zrobiłem Jednak jedziesz? Będzie się działo... :-)
Rekomendowane odpowiedzi