poziek Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Panu Moderatorowi się spodobało...nie chce wracać do "byłej stolicy"...
lennox Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Panu Moderatorowi się spodobało... Wiemy, wiemy, alko robi swoje, zależy od dawki i wszystko jest się w stanie spodobać
bodowp Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 pogoda torpeda a tutaj trzeba w robocie siedzieć... Może jaki grill jutro? Pany ile średnio biorą za rozrząd (AHU) ? trza robić bo 5 lat pykło
Wąski Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Panowie sprawę dość pilną mam. Ma ktoś może jakąś kawalerkę/tanie mieszkanko do wynajęcia w Krakowie Potrzebne na maj i może czerwiec mam pv Interesuje cie praca serwisanta mobilnego opon ciezarowych? Miejsce zatrudnienia wadowice, teren dzialania malopolska i byc moze slask, dobra placa umowa urlopu itp.? Interesuje cie praca serwisanta mobilnego opon ciezarowych? Miejsce zatrudnienia wadowice, teren dzialania malopolska i byc moze slask, dobra placa umowa urlopu itp.? Firma warszawaska, maja oddzialy w calej pl. Ja pracuje w kielcach i szukaja w wadowicach. Jak cos to pisz Na pw. Dzięki Boseron stanowisko konfidenta odpada stracił bym przyjaciela pogoda torpeda a tutaj trzeba w robocie siedzieć... Może jaki grill jutro? Pany ile średnio biorą za rozrząd (AHU) ? trza robić bo 5 lat pykło ok 350 zł za robotę -jak ściągają pas-są mecenasi co nie ściągają i wtedy jest taniej
D4NTE Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Siemka Bodzio jak chcesz dam Ci namiar na mechanika co u niego serwisuje be sześć... ogarnia dobrze oooo
KERCZI Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 pogoda torpeda a tutaj trzeba w robocie siedzieć... Może jaki grill jutro? Pany ile średnio biorą za rozrząd (AHU) ? trza robić bo 5 lat pykło Dawaj jak chcesz...29 listopada, stacja BP koło rakowickiego.
bodowp Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Sprawa nie pilna bo planuje czerwiec/lipiec ale chce się finansowo przygotować co by marudzić potem i nie kupować najtańszego zestawu. To poproszę na PW info... po dzwonie i zrobię wywiad Skrzynie i sprzęgło robiłem w GT na Alejach Pokoju...też nie mogę narzekać.
edraven Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Panowie, podrzuci ktoś link do strony z cenami części oryginalnych z aso . Nie moge tego znaleźć :/
edraven Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 dzięki! hhmmmm problem bo nie działa ta wyszukiwarka ...
OGr Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 (edytowane) .... faktycznie nie działa Edytowane 23 Kwietnia 2015 przez OGr
Homiczek Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 ja zazwyczaj sprawdzam w etce online i dodaje ze 20% marży do ceny w euro
KERCZI Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 (edytowane) Panowie oddam jak ktoś potrzebuje pastylki NFC, działają z każdym telefonem wyposażonym w NFC Edytowane 23 Kwietnia 2015 przez KERCZI
KERCZI Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Możesz powiesić przy wejściu do domu, przy łożku, w samochodzie, w firmie itd Każda konfigurujesz osobno. I wchodząc np. Do samochodu przystawiasz tel. Do Niej i uruchamia sie BT a wylacZa wifi. Wchodząc do domu, przykaldasz do niej tel i np. Podłącza sie do wifi w domu, przycisza dźwięki , i wyłącza BT , a koło łóżka dotykasz i wymilcza dźwięki i pozawala sie dodzwonić tylko wybranym... Generalnie duża konfiguracja ))
_Gabriel_ Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 ja pierdziu.... ale jaja. drogie to?
KERCZI Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 ja pierdziu.... ale jaja. drogie to? Ja chce piwo...
_Gabriel_ Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 ale duze/male czy troche takiego i troche takiego?
Rekomendowane odpowiedzi