boseron Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 no juz ok, początkujący zawsze robią błędy
kepasa Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 cześć, cześć... nie nabijać się proszę z tunerów zza Odry bo w Wąskiego audi pojechały jeszcze dwa serca do transplantacji w tym jedno moje... :>
sokolnh Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 cześć, cześć... nie nabijać się proszę z tunerów zza Odry bo w Wąskiego audi pojechały jeszcze dwa serca do transplantacji w tym jedno moje... :> nie zmienia faktu, że lepiej by było podjechac do jakiegoś polskiego tunera :gwizdanie: zrobić program + hamownia poza tym, jak teraz cos zmienicie w aucie, czy to fmic, czy nowe turbo, wtryski, itp to trzeba bedzie do niemiec jechac na korekty, ale płacic u jakiegos innego tunera za nie
Cuber Opublikowano 23 Lipca 2008 Autor Opublikowano 23 Lipca 2008 no juz ok, początkujący zawsze robią błędy spoko luuuzik
jarko Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 Do Niemiec nie tak daleko jasne No co :?: Może chłopaki często tam bywają i ze zmianą softa nie będzie problemu jakby co
Gość Trzeniu Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 Cuber , TrueOgre , Sokol... właśnie dostałem odpowiedz na maila, jakieś pytania? "Witam Pana Potwierdzam rezerwację 3 pokoi 2-osobowych na zlot Audi A-4 od 28.08. czwartek. Opłacony jest pobyt od piątku 29.08., od godzin popołudniowych do niedzieli do śniadania. Koszt za dobę 28/29.08. wyniesie: - nocleg - 50zł./osoba - śniadanie - 16zł./osoba - obiad - 32zł./osoba - kolacja - 18zł./osoba Proszę o informację w jakich godzinach Państwo przyjadą i z jakich posiłków będziecie korzystać. Płatność gotówką na miejscu. "
sokolnh Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 napisz mu że mamy miec po 45 zł /osobe :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 Kamil zamiast pierd... to odpisz lepiej na zadane pytanie.. chcesz jakieś śniadanie , obiad,kolację? jak reszta? True , Cub? O której tam przyjedziemy? pisać że ok 7:00? jak wyjedziemy o 2:00 to w sam raz będziemy na 7:00 :gwizdanie:
Gość TrueOgre Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 napisz mu że mamy miec po 45 zł /osobe :gwizdanie: dokładnie 50 za sam nocleg to tak bardzo ......po Krakowsku :polew:Myslę że co najwyżej sniadanie weźmy
Wąski Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 cześć, cześć... nie nabijać się proszę z tunerów zza Odry bo w Wąskiego audi pojechały jeszcze dwa serca do transplantacji w tym jedno moje... :> nie zmienia faktu, że lepiej by było podjechac do jakiegoś polskiego tunera :gwizdanie: zrobić program + hamownia poza tym, jak teraz cos zmienicie w aucie, czy to fmic, czy nowe turbo, wtryski, itp to trzeba bedzie do niemiec jechac na korekty, ale płacic u jakiegos innego tunera za nie zapewne tak ale już mam dość Polskich nieudaczników
sokolnh Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 Kamil zamiast pierd... to odpisz lepiej na zadane pytanie.. śniadanie tylko obiad sie zje na miescie
Cuber Opublikowano 23 Lipca 2008 Autor Opublikowano 23 Lipca 2008 tez jestem zdania że sniadanie i nic wiecej :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 Robert bardzo dobrze zrobiłeś Miłoże ktos tak mysli [br]Dopisany: 23 Lipiec 2008, 12:28 _________________________________________________zobaczymy co bedzie jak troszke lepiej to jeśli nie zostaję przy starym ,mam taką mozliwość,więc czemu nie spróbować
Cuber Opublikowano 23 Lipca 2008 Autor Opublikowano 23 Lipca 2008 Robert bardzo dobrze zrobiłeś Miłoże ktos tak mysli [br]Dopisany: 23 Lipiec 2008, 12:28 _________________________________________________zobaczymy co bedzie jak troszke lepiej to jeśli nie zostaję przy starym ,mam taką mozliwość,więc czemu nie spróbować szkoda kasiorki :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 ok , czyli 6 śniadań na którą planujemy przyjazd? kur.. trochę życia chłopy? o każdą sprawę muszę zadawać osobne pytanie? też mam dużo pracy i chce to zamknąć jednym mailem a nie dokładać sobie roboty...
Rekomendowane odpowiedzi