Wąski Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Bry! ma ktos moze sprawne turbo z AWXa na handel ? proponuję kupić nowy wkład i samemu założyć -koszt ok 400 zł Siema , potrzebuję namiar na kogoś kto siedzi w temacie sprzęgieł np sachsa dowiedzieć się parę informacji ktoś coś? Gruszka
gruszka Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Bry! ma ktos moze sprawne turbo z AWXa na handel ? proponuję kupić nowy wkład i samemu założyć -koszt ok 400 zł Siema , potrzebuję namiar na kogoś kto siedzi w temacie sprzęgieł np sachsa dowiedzieć się parę informacji ktoś coś? Gruszka I Ty brutusie?
KERCZI Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Panie i Panowie...gdyby ktoś potrzebował tłustych kół to mam dostęp do 19-21" całe koła, same felgi, same opony, wszystko praktycznie nowki. Począwszy od VW, AUDI a kończywszy ma Maseratti, Ferrari itd. Faktury VAT, na wszystko, bardzo dobre ceny
Zemis Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Karol szukam do Paska B6 karawan felg Lugano w 19 calach. Miałbyś cos takiego?
nimskrk Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 (edytowane) Panie i Panowie...gdyby ktoś potrzebował tłustych kół to mam dostęp do 19-21" całe koła, same felgi, same opony, wszystko praktycznie nowki. Począwszy od VW, AUDI a kończywszy ma Maseratti, Ferrari itd. Faktury VAT, na wszystko, bardzo dobre ceny teraz jak ja szukałem to nikt nic Edytowane 1 Sierpnia 2015 przez nimskrk
Zemis Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Sie kurde nie mogę ogarnąć na telefonie z kopia obrazu...:/ jak bede mil kompa przed soba to podeśle na PW Karol do Ciebie
Wąski Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 (edytowane) Panie i Panowie...gdyby ktoś potrzebował tłustych kół to mam dostęp do 12-21" całe koła, same felgi, same opony, wszystko praktycznie nowki. Począwszy od VW, AUDI a kończywszy ma Maseratti, Ferrari itd. Faktury VAT, na wszystko, bardzo dobre ceny kolo szukam 12 do malca masz coś ciekawego -czy Ci muszę fotę wkleić? Edytowane 1 Sierpnia 2015 przez Wąski
fantowski Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Pozdrowienia z Chorwacji Gdzie tam jesteś?
gruszka Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Panie i Panowie...gdyby ktoś potrzebował tłustych kół to mam dostęp do 12-21" całe koła, same felgi, same opony, wszystko praktycznie nowki. Począwszy od VW, AUDI a kończywszy ma Maseratti, Ferrari itd. Faktury VAT, na wszystko, bardzo dobre cenykolo szukam 12 do malca masz coś ciekawego -czy Ci muszę fotę wkleić? Do malca to tylko 13" z cieniasa
Radekst Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Pozdrowienia z Chorwacji Gdzie tam jesteś? Istria
ruks Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Pozdrowienia z Chorwacji Gdzie tam jesteś? IstriaNo to pozdrowienia, ja właśnie wróciłem. A gdzie konkretnie stacjonujesz?
Radekst Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 W labinie stacjonujemy. Korzystal ktos moze z tego? http://rabac-excursions.eu
KERCZI Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 A o co Ci chodzi? Ja byłem w błękitnej grocie teraz
zlota1977 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 witajcie poszukuje tapicera w Kr lub w bliskiej odległości co mi załozy pas bezpieczeństwa tylni środkowy i dwa airbag-i do siedzeń przednich Ktoś ? Coś? Pozrawiam
Wąski Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 witajcie poszukuje tapicera w Kr lub w bliskiej odległości co mi załozy pas bezpieczeństwa tylni środkowy i dwa airbag-i do siedzeń przednich Ktoś ? Coś? Pozrawiam 604 462 325 Jędruś ul.Łany
zlota1977 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 witajcie poszukuje tapicera w Kr lub w bliskiej odległości co mi załozy pas bezpieczeństwa tylni środkowy i dwa airbag-i do siedzeń przednich Ktoś ? Coś? Pozrawiam 604 462 325 Jędruś ul.ŁanyDzieki.dzwonie[emoji8] Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi