KERCZI Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Siema, Danciok moze bys wpadł na spota, nie obadalem jeszcze Twojej furmanki na zywo...
D4NTE Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 (edytowane) jak odbiorę z serwisu to przyjadę ;-) robili mi z tym j**anym ciśnieniem oleju... Edytowane 3 Sierpnia 2015 przez D4NTE
boseron Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 powitac ze Szkoły Dante cos pechowo zaczales przygode z b8, zycze dalej bezawaeyjnosci
KERCZI Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 A co było?? To jeszcze nie zrobiłeś??
gruszka Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Gdyby ktos cos to wczoraj przyjechalo mi 5 aft
D4NTE Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 A co było?? To jeszcze nie zrobiłeś?? Przeskoczył mi łańcuch o dwa zęby
KERCZI Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Pierrrrr....nowy silnik czy remont starego?
D4NTE Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Pierrrrr....nowy silnik czy remont starego? Remont starego, już po próbach szczelności, kompresji, złożony na nowych szpejach...zobaczymy co to będzie, w sobotę dopiero go odpalili i nim chwilę jeździłem ale jeszcze nie odebrałem. W tygodniu może już go będę miał
KERCZI Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Ja bym mu oddał auto albo kazał sie dorzucić do remontu
OGr Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 (edytowane) A co było?? To jeszcze nie zrobiłeś?? Przeskoczył mi łańcuch o dwa zęby Ajć :;/ A rozrządu nie robiłeś pewnie ? Tam jakiś element nie był wadliwy czasem czy to nie ten model ? Edytowane 3 Sierpnia 2015 przez OGr
D4NTE Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 (edytowane) A co było?? To jeszcze nie zrobiłeś?? Przeskoczył mi łańcuch o dwa zęby Ajć :;/ A rozrządu nie robiłeś pewnie ? Tam jakiś element nie był wadliwy czasem czy to nie ten model ? Nie no rozrząd jest nowy ;-) łańcuch, rolki, napinacz jest już ten nowszej generacji poprawiony założony :-) (Wadliwe łańcuchy były bo się naciągały i chyba napinacze) Edytowane 3 Sierpnia 2015 przez D4NTE
D4NTE Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Współczuję :/ Frajda z jazdy zrekompensuje wszystko
OGr Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 A co było?? To jeszcze nie zrobiłeś?? Przeskoczył mi łańcuch o dwa zęby Ajć :;/ A rozrządu nie robiłeś pewnie ? Tam jakiś element nie był wadliwy czasem czy to nie ten model ? Nie no rozrząd jest nowy ;-) łańcuch, rolki, napinacz jest już ten nowszej generacji poprawiony założony :-) No teraz jest nowy ale jakbyś to zrobił wcześniej to by pewnie nie przeskoczył ;-) ?
D4NTE Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 A co było?? To jeszcze nie zrobiłeś?? Przeskoczył mi łańcuch o dwa zęby Ajć :;/ A rozrządu nie robiłeś pewnie ? Tam jakiś element nie był wadliwy czasem czy to nie ten model ? Nie no rozrząd jest nowy ;-) łańcuch, rolki, napinacz jest już ten nowszej generacji poprawiony założony :-) No teraz jest nowy ale jakbyś to zrobił wcześniej to by pewnie nie przeskoczył ;-) ? Uwierz mi że wcześniej się nie dało...musiałem nim wrócić do domu a nic nie wskazywało że coś jest z autem nie teges, wróciłem bez problemu do domu robiąc ok 800 km, odstawiłem autko na parking strzeżony, nie ruszałem go przez dwa dni bo załatwiałem papiery. Umówiłem się na serwis startowy i jak go odpaliłem w dniu serwisu zaczął utykać...
Arturoo Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Współczuję :/Frajda z jazdy zrekompensuje wszystko Na pewno
Wąski Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 A nie Hubercik?? wszystkich musisz znać Współczuję :/Frajda z jazdy zrekompensuje wszystko Na pewno Łaudi to przecie
boseron Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 czasami to mi sie wydaje ze ta przewaga dzieki technice nie idzie w parze.....
Rekomendowane odpowiedzi