Arturoo Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Hello Dla rozładowania napięcia zobaczcie jaki zasięg na zbiorniku wczoraj mi komp pokazał :-D Ja miewam takie magiczne liczby nawet w 2.5 TDi [emoji3]U mnie też ...tyle ,że średnia na poziomie 8l nie jest do przeskoczenia....chyba ,że znaczne go dławić i turlać zamiast jeździć wiesz co ja pamiętam swój i pamiętam kto mi pomógł.. kto przywitał się i pogadał a kto odwrócił się tyłkiem... no wiesz.... nie musiales Grubo
Homiczek Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Ja pierwszy raz w życiu widziałem ponad 900 :-) wiec jak to zobaczyłem to stwierdziłem ze idę na rekord :-D W sumie nie wiem czy w B6 licznik jest w stanie pkazac więcej...Fis "umie" pokazywać wartości ponad 1000km, zalej pod korek i przejdź się na trasie z równą prędkością 90km/h pare ładnych km a zobaczysz te magiczne 1000kmPozdrawiam, Łukasz Raczej więcej nie zobaczę skoro przez kilka lat użytkowania tego auta nie widziałem a teraz trochę się napracowałem żeby było tyle ile widać na zdjęciu :-) Rzadko kiedy na zbiorniku dojdę do 900 km mimo że na ecodrivingu akurat się znam tyle że nie mam ciśnienia żeby stosować ;-) poza tym auto ciężkie. Dla rozładowania napięcia zobaczcie jaki zasięg na zbiorniku wczoraj mi komp pokazał :-D Ja miewam takie magiczne liczby nawet w 2.5 TDi [emoji3]A średnio jaki rezultat spalają Ci wychodzi? jak masz quattro, to masz zbiornik o 7 litrów mniejszy, więc troszkę ciężej. Ale ja chyba doszedłem do 11XX, więc i na quattro jedynka z przodu możliwa
Vixen Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Siema:-) Wysyłane z mojego C5303 za pomocą Tapatalk 2
darek6636 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 (edytowane) Powitać :-) Edytowane 24 Sierpnia 2015 przez darek6636
KERCZI Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Heyo Jag w koncu dostał światło takie jak byc powinno
fantowski Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Heyo Jag w koncu dostał światło takie jak byc powinno
KERCZI Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Pieprzeni aptekarze z Kasztanowa....przekroczenie o 6km/h...<facepalm>
Cuber Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Karolu toJa dostałem ze przekroczenie o 37 km/h tylko 50 euro w miejscowości Villach Panowie za przyciemnienie szyb ilość 5 cena 450 zeta to dobra cena ?
edraven Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 (edytowane) zalezy czy z polecenia Pabla czy bez ? Pieprzeni aptekarze z Kasztanowa....przekroczenie o 6km/h...<facepalm> Karolu widze że masz tłusty rok Edytowane 24 Sierpnia 2015 przez edraven
KERCZI Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Karolu toJa dostałem ze przekroczenie o 37 km/h tylko 50 euro w miejscowości Villach Panowie za przyciemnienie szyb ilość 5 cena 450 zeta to dobra cena ? Ja płaciłem 500 za 7 szyb
Rekomendowane odpowiedzi