gruszka Opublikowano 19 Września 2015 Opublikowano 19 Września 2015 Siema Paniska Pozdro z Paryża... Jestem w małym szoku....podjechałem pod parking a chłop Zabrał mi klucze, auto powiedział ze bede miał dostep do auta 24h/d i wystawił taki kwitek Ciekawe ile fur by u nas zginęło... P.s. Patrzcie tam na Allegro czy nikt jej nie wystawił... Z Twoja facjata to uwazaj zeby Cie z tamtad do Syrii nie odesłali
KERCZI Opublikowano 19 Września 2015 Opublikowano 19 Września 2015 Siema Paniska Pozdro z Paryża... Jestem w małym szoku....podjechałem pod parking a chłop Zabrał mi klucze, auto powiedział ze bede miał dostep do auta 24h/d i wystawił taki kwitek Ciekawe ile fur by u nas zginęło... P.s. Patrzcie tam na Allegro czy nikt jej nie wystawił... Z Twoja facjata to uwazaj zeby Cie z tamtad do Syrii nie odesłali Zaszpachlowales wkręty w Beemce??
gruszka Opublikowano 19 Września 2015 Opublikowano 19 Września 2015 Siema Paniska Pozdro z Paryża... Jestem w małym szoku....podjechałem pod parking a chłop Zabrał mi klucze, auto powiedział ze bede miał dostep do auta 24h/d i wystawił taki kwitek Ciekawe ile fur by u nas zginęło... P.s. Patrzcie tam na Allegro czy nikt jej nie wystawił... Z Twoja facjata to uwazaj zeby Cie z tamtad do Syrii nie odesłaliZaszpachlowales wkręty w Beemce?? Obciales zwoje w passerati?
boseron Opublikowano 20 Września 2015 Opublikowano 20 Września 2015 no i b8 ka pojechała w siną dal..... niech służy nowemu właścicielowi tak jak mnie służyła bezproblemowo
KERCZI Opublikowano 20 Września 2015 Opublikowano 20 Września 2015 CUBER specjalnie dla Ciebie.... ....pamiętaj ze najlepsze kasztany sa na placu pigalle ))
boseron Opublikowano 20 Września 2015 Opublikowano 20 Września 2015 teee Kasztan....... co za B7 stoi u Ciebie SG..........
electrofinger Opublikowano 21 Września 2015 Opublikowano 21 Września 2015 no i b8 ka pojechała w siną dal.....niech służy nowemu właścicielowi tak jak mnie służyła bezproblemowo Co kupiłeś?
boseron Opublikowano 21 Września 2015 Opublikowano 21 Września 2015 powitać Kolegow Gruszka Twoja stajnia robi wrazenie.... mozna nabawic sie bólu glowy....
Cuber Opublikowano 21 Września 2015 Autor Opublikowano 21 Września 2015 CUBER specjalnie dla Ciebie.... ....pamiętaj ze najlepsze kasztany sa na placu pigalle )) ps. Siemka all
Homiczek Opublikowano 21 Września 2015 Opublikowano 21 Września 2015 Witojcie ;p poszukuję jakiegoś sprawdzonego mechanika do dokładnego sprawdzenia układu wtrysku PD - kogoś strikte siedzącego w temacie wtrysków, pomp tandemowych itp macie kogoś ?? tylko nie tel gruszki ;p
KERCZI Opublikowano 21 Września 2015 Opublikowano 21 Września 2015 teee Kasztan....... co za B7 stoi u Ciebie SG.......... Wszystko chciałbys wiedziec.... A co? Byłeś oglądać wkręty w Beemce Gruszki???
FANTOMAS Opublikowano 21 Września 2015 Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) powitać Kolegow Gruszka Twoja stajnia robi wrazenie.... mozna nabawic sie bólu glowy.... a pokazywał ci co ma głębiej ?ma też [emoji200] [emoji202] [emoji191] [emoji215] [emoji195] [emoji192] [emoji193] [emoji190] [emoji196] Edytowane 21 Września 2015 przez FANTOMAS
KERCZI Opublikowano 21 Września 2015 Opublikowano 21 Września 2015 Jadziemy sobie w 3 auta.... Przelot ok 250km/h, a tu ktoś nadjezdza, mruga długimi i odjeżdża...objechał nas jak ja poloneza....sls amg...miazga dźwięk, jakby samolot odlatywał... Taki mały nowy top speed...mysle ze jeszcze kilka deko by poszedł...
Yoghurt Opublikowano 21 Września 2015 Opublikowano 21 Września 2015 czy to w prawym gornym rogu FIS'a, ktore wyglada jak S5 to jest przelozenie skrzyni?
Yoghurt Opublikowano 21 Września 2015 Opublikowano 21 Września 2015 i ten piaty bieg to jest najwyzszy?
Rekomendowane odpowiedzi