Radekst Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 nowa gałeczka eslajnowa musialem ją od razu skrócić bo wczesniej byl taki drągal ze ja pierdykam
fantowski Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 nowa gałeczka eslajnowa musialem ją od razu skrócić bo wczesniej byl taki drągal ze ja pierdykam bajka !
Radekst Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 teraz szukam kiery tts/s3 coby pasowala do galki, bo moja z eski i tak nadaje sie juz do obszycia nie chcesz sprzedac swojej?
fantowski Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 teraz szukam kiery tts/s3 coby pasowala do galki, bo moja z eski i tak nadaje sie juz do obszycia nie chcesz sprzedac swojej? wszystko ma swoją cenę proponuj
KERCZI Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 teraz szukam kiery tts/s3 coby pasowala do galki, bo moja z eski i tak nadaje sie juz do obszycia nie chcesz sprzedac swojej? wszystko ma swoją cenę proponuj No wlasnie, ja Ci sprzedam z VW
OGr Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 Kup se turbo / skrzynię a nie kombinujesz z pierdołami.
Radekst Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 teraz szukam kiery tts/s3 coby pasowala do galki, bo moja z eski i tak nadaje sie juz do obszycia nie chcesz sprzedac swojej? wszystko ma swoją cenę proponuj No wlasnie, ja Ci sprzedam z VW nie chce z vw teraz szukam kiery tts/s3 coby pasowala do galki, bo moja z eski i tak nadaje sie juz do obszycia nie chcesz sprzedac swojej? wszystko ma swoją cenę proponuj tylko, ze ja chce bez poduchy
Transitpower Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 teraz szukam kiery tts/s3 coby pasowala do galki, bo moja z eski i tak nadaje sie juz do obszycia nie chcesz sprzedac swojej? Poszukaj też ładnych siedzeń, bo jak będzie ładna gałka, ładna kierownica, to naleśniki nijak nie będą do tego pasować... ABG
Radekst Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 Kup se turbo / skrzynię a nie kombinujesz z pierdołami. awx starczy nie bede juz nic wiecej z moca robic, czekam tylko jeszcze na wtryski 216 i koniec.
KERCZI Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 Jak bedziesz sprzedawał to bedziesz rozbierał auto?
edraven Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 Młody, Ogr dobrze gada. Jeszcze gałka to jako tako do B5 pasuje, ale kiera od TT/S3 ?? WTF??!!. Jak pięść do nosa, różnica kolosalna i stylistycznie nie pasuje do niczego.
Radekst Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 teraz szukam kiery tts/s3 coby pasowala do galki, bo moja z eski i tak nadaje sie juz do obszycia nie chcesz sprzedac swojej? Poszukaj też ładnych siedzeń, bo jak będzie ładna gałka, ładna kierownica, to naleśniki nijak nie będą do tego pasować... ABG beda i siedzenia nie wszystko na raz Jak bedziesz sprzedawał to bedziesz rozbierał auto? nie wiem, wolalbym w calosci, ale jak bedzie trzeba to rozbiore Młody, Ogr dobrze gada. Jeszcze gałka to jako tako do B5 pasuje, ale kiera od TT/S3 ?? WTF??!!. Jak pięść do nosa, różnica kolosalna i stylistycznie nie pasuje do niczego. kazdy ma swoje zdanie przyjmuje krytyke, ale zrobie tak jak bede uwazal za stosowne
_Gabriel_ Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 Radziu, jeszcze zel do wlosow i juz bedzie w ogole ladnie
KERCZI Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 teraz szukam kiery tts/s3 coby pasowala do galki, bo moja z eski i tak nadaje sie juz do obszycia nie chcesz sprzedac swojej? Poszukaj też ładnych siedzeń, bo jak będzie ładna gałka, ładna kierownica, to naleśniki nijak nie będą do tego pasować... ABG beda i siedzenia nie wszystko na raz Jak bedziesz sprzedawał to bedziesz rozbierał auto?nie wiem, wolalbym w calosci, ale jak bedzie trzeba to rozbioreMłody, Ogr dobrze gada. Jeszcze gałka to jako tako do B5 pasuje, ale kiera od TT/S3 ?? WTF??!!. Jak pięść do nosa, różnica kolosalna i stylistycznie nie pasuje do niczego.kazdy ma swoje zdanie przyjmuje krytyke, ale zrobie tak jak bede uwazal za stosowne I Bardzo dobrze...takich ludzi nam trzeba
Rekomendowane odpowiedzi