Transitpower Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 Nie pogniewaj się na mnie, ale bardziej podoba mi się ta, co ją Radimm zaproponował. Nie wiem, czy Twoja nie będzie swoją nowoczesnością kontrastowała ze stylem retro B5... Choć w sumie to Tobie ma się podobać ABG
OGr Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 Panowie, nie leci ktoś czasem w stronę Gdańska ? Potrzebuję coś ściągnąć do Krakowa.
_Gabriel_ Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 Proszz a gdzie masz papucie?
Radekst Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 Nie pogniewaj się na mnie, ale bardziej podoba mi się ta, co ją Radimm zaproponował. Nie wiem, czy Twoja nie będzie swoją nowoczesnością kontrastowała ze stylem retro B5... Choć w sumie to Tobie ma się podobać ABG spoko, jak zaloze to zobaczymy jak bedzie wygladac mi sie ta Radimmowa nie podoba wlasnie zamowilem redukcje wieloklinu, takze najprawdopodobniej w przyszlym tygodniu bede wkladac Proszz a gdzie masz papucie? wole bez
edraven Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 Panowie, nie leci ktoś czasem w stronę Gdańska ? Potrzebuję coś ściągnąć do Krakowa. Lece ale w przyszly weekend za Toruń a później Koszalin. Co potrzeba?
FANTOMAS Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 Proszz ta poduszka pod spodem to od kompletu ? pasażera ?
OGr Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 Panowie, nie leci ktoś czasem w stronę Gdańska ? Potrzebuję coś ściągnąć do Krakowa.Lece ale w przyszly weekend za Toruń a później Koszalin. Co potrzeba?PW :-)Naciapane z bagażnika...
fantowski Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 Ruks 100 lat ! Najlepszego
D4NTE Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 Siemka Proszz No no Radzio szaleje Ruks 100 lat ! Najlepszego Przyłączam się do życzeń Wszystkiego Najlepszego Ruks
OGr Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 Radek, trzeba było kupić kiere z 8P przedlift to byś chociaż miał poduszkę :-) Naciapane z bagażnika...
D4NTE Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 Radek, trzeba było kupić kiere z 8P przedlift to byś chociaż miał poduszkę :-) Naciapane z bagażnika... Oj tam...Kupi małego jaśka w Auchan i przymocuje szarą taśmą
fantowski Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 http://moto.wp.pl/kat,106078,title,Zmiany-w-przepisach-dla-starych-i-nowych-kierowcow,wid,17942244,wiadomosc.html?ticaid=115da1
Radekst Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 Proszz ta poduszka pod spodem to od kompletu ? pasażera ? To kurtyna od krawcowej Boskiego, kobita jest niesamowita, szyje jaski/firanki do wszystkiego, a jeszcze dodatkowo moze Ci np. pluszem go pokryc zeby w momencie wystrzalu bylo Ci mieciutko. Boski podobno rozowy wybral bo powiedzial, ze mu do koszuli pasuje. Radek, trzeba było kupić kiere z 8P przedlift to byś chociaż miał poduszkę :-) Naciapane z bagażnika... Pokaz o ktora dokladnie chodzi
OGr Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 Nie mam pod ręką fotki ale wygląda identycznie jak w B5 trójramienna tylko że tam one występowały w pikowanej skórze. Kupiłem taką do żony A3 to możesz kiedyś zerknąć.
Rekomendowane odpowiedzi