fantowski Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 (edytowane) Cześć ktoś będzie jechał przez Wrocław potrzebuje coś odebrać za tydzien bede we wrocku Panowie w passacie b7 silnik tdi 140KM a 170KM to ten sam motor? tylko z innymi mapami? Edytowane 5 Lutego 2016 przez fantowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 (edytowane) Z grubsza można tak przyjąć. turbo inne podobnie jak w Audi Edytowane 5 Lutego 2016 przez edraven Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 (edytowane) Panowie w passacie b7 silnik tdi 140KM a 170KM to ten sam motor? tylko z innymi mapami? turbo inne, inny uklad zasilania paliwem, troche innaczej rozwiazane sterowanie walkami rozrzadu, sprzegla inne ktory rok? Edytowane 5 Lutego 2016 przez _Gabriel_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 2014. kolega z pracy szuka i zadał mi takie pytanie ktoś mu tak niby powiedział.. ja mówiłem mu że pewnie wieksze turbo jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 2014. kolega z pracy szuka i zadał mi takie pytanie ktoś mu tak niby powiedział.. ja mówiłem mu że pewnie wieksze turbo jest no to go oszukali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Fanta to jak będziesz we Wrocku to daj mi znać będę miał prośbę malą Pany nie ma ktoś na zbyciu dwóch lampek zwykłych do podświetlenia rejestracji w a4 b7 bo ledy robią dyskotekę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 ASO- Szt. Kosztuje koło 40zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 kabaret => http://www.rmf.fm/magazyn/news,2415,kiczowate-reklamy-pewnego-dewelopera-z-krakowa-doprowadzaja-internautow-do-lez.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 ASO- Szt. Kosztuje koło 40zl 80zł szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wurger Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 (edytowane) ASO- Szt. Kosztuje koło 40zl 80zł szt Aż sprawdziłem, bo mi się wierzyć nie chciało Jeśli chodzi o żaróweczke o numerze N0177252, to 10.66 PLN według http://www.sklep.motorpol.pl/sklep/ i 2.20 EUR według ETKA Edytowane 5 Lutego 2016 przez Wurger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Wurger, czytaj ze zrozumieniem. Boseronowi chodziło o lampkę a nie żarówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 2 lata temu kupowałem w auto specialu i płaciłem 80zl za szt żarówkę dostałem gratis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Jakbym chciał kupić to bym tu przecież nie pisał czy ktoś ma, z doświadczenia wiem ze większość wymienia je na ledowe a stare lezą gdzieś w garażu, a za 80 zł wole dziecku coś kupić ASO- Szt. Kosztuje koło 40zlCzy ja pytałem o cenę w ASO Karolku czytać ze zrozumieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Boseron zamiast remontować auta możesz córce kupić skuter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Pany nie ma ktoś na zbyciu dwóch lampek zwykłych do podświetlenia rejestracji w a4 b7 bo ledy robią dyskotekęJak podejda z b8 to mam dwie sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Boseron zamiast remontować auta możesz córce kupić skuterIdze idze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 nie podeja z B8 :/ tez mam;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Huehue Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 (edytowane) Poprawiales zderzak? A śruby od strony nadkoli miałeś wczoraj bo nie przypominam sobie? Naciapane z bagażnika... Edytowane 7 Lutego 2016 przez OGr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi