skotmen Opublikowano 16 Lutego 2016 Opublikowano 16 Lutego 2016 http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/ciekawostki/news-audi-a8-l-w12-bez-kierowcy-w-centrum-berlina,nId,2146313 jutro do roboty tak jadę !
edraven Opublikowano 16 Lutego 2016 Opublikowano 16 Lutego 2016 EDRAVEN - robota wypas, przy okazji miło sie gadało - polecam wszystkim którzy potrzebują podkręcić swoje furki... Cieszy mnie że jesteś zadowolony;) do następnego
boseron Opublikowano 16 Lutego 2016 Opublikowano 16 Lutego 2016 EDRAVEN - robota wypas, przy okazji miło sie gadało - polecam wszystkim którzy potrzebują podkręcić swoje furki...Ale kiedyś to tylko Vtech i nikt nie chciał o nikim innym słyszeć , Edraven robi dobrą robotę i każde auto będę u Ciebie zaopatrywał w witaminę Co prawda drogo jak cholera ale warto
KERCZI Opublikowano 16 Lutego 2016 Opublikowano 16 Lutego 2016 Dlaczego nikt?Robiłeś b7 w Vtechu ? Tak EDRAVEN - robota wypas, przy okazji miło sie gadało - polecam wszystkim którzy potrzebują podkręcić swoje furki...Ale kiedyś to tylko Vtech i nikt nie chciał o nikim innym słyszeć , Edraven robi dobrą robotę i każde auto będę u Ciebie zaopatrywał w witaminę Co prawda drogo jak cholera ale warto BOSERON drogo?? Nie przesadzaj - 100zl to nie pieniądz...
boseron Opublikowano 16 Lutego 2016 Opublikowano 16 Lutego 2016 100 piechotą nie chodzi zwłaszcza jak w tej cenie dpf wycina toż to skandal
edraven Opublikowano 16 Lutego 2016 Opublikowano 16 Lutego 2016 (edytowane) Będą kolejne auta to jeszcze zejde z kosztow. Póki co 100 musi zostać.A na poważnie to kto zadowolony może lajkowac i spamowac innych;)https://www.facebook.com/Digi-Soft-Powered-746278932164796/?ref=hlWażna informacja, od miesiąca robimy Toyoty i Lexusy po OBD i na stole, temat nie do ruszenia do niedawna. Zakres modyfikacji podobny jak w innych markach, Tuning, DPF, EGR off Edytowane 17 Lutego 2016 przez edraven
D4NTE Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 dzięki za spota Gabriel jak zwykle niezastąpiony :thumbup1:
ruks Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 Będą kolejne auta to jeszcze zejde z kosztow. Póki co 100 musi zostać. A na poważnie to kto zadowolony może lajkowac i spamowac innych;) https://www.facebook.com/Digi-Soft-Powered-746278932164796/?ref=hl Ważna informacja, od miesiąca robimy Toyoty i Lexusy po OBD i na stole, temat nie do ruszenia do niedawna. Zakres modyfikacji podobny jak w innych markach, Tuning, DPF, EGR off To ja po raz kolejny wracam z tematem czy coś się ruszyło w kwestii likwidacji odcinania paliwa przy hamowaniu :-)
_Gabriel_ Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 (edytowane) To ja po raz kolejny wracam z tematem czy coś się ruszyło w kwestii likwidacji odcinania paliwa przy hamowaniu :-) Dostepne to jest od dawna, oto co trzeba zmienic w sterowniku Left foot braking Set either of these to maximum to prevent throttle cut when left foot braking: NWPMBBR - Minimum RPM for acc pedal value lockout on brake operation VWPMBBR - Minimum speed for acc pedal value lockout on brake operation Edytowane 17 Lutego 2016 przez _Gabriel_
ruks Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 To ja po raz kolejny wracam z tematem czy coś się ruszyło w kwestii likwidacji odcinania paliwa przy hamowaniu :-) Dostepne to jest od dawna, oto co trzeba zmienic w sterowniku Left foot braking Set either of these to maximum to prevent throttle cut when left foot braking: NWPMBBR - Minimum RPM for acc pedal value lockout on brake operation VWPMBBR - Minimum speed for acc pedal value lockout on brake operation Zrobisz? Nikt się tego tknac nie chce
_Gabriel_ Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 nie mam kabla do flashowania, niestetykazda firma tuningujaca to robi...
ruks Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 nie mam kabla do flashowania, niestety kazda firma tuningujaca to robi... Compsport nie potrafił tego zrobić, w TTC powiedział że jak to zrobi to ESP będzie świrować a V-tech że to zależy od sterownika czy się da czy nie a ja nie mam czasu żeby robić testy tylko potrzebuje kogoś kto zrobi na 100% bo już po przygodzie z CS nie bardzo mam ochotę na jakieś programy :-/
Yoghurt Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 z ciekawosci - jakiej przygodzie z CS?
Radekst Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 (edytowane) Panowie, nie chce ktos moze Samsunga S5 Neo lub Htc Desire 820? Oba polskie, nowe, bez loka nie mam kabla do flashowania, niestetykazda firma tuningujaca to robi... Compsport nie potrafił tego zrobić, w TTC powiedział że jak to zrobi to ESP będzie świrować a V-tech że to zależy od sterownika czy się da czy nie a ja nie mam czasu żeby robić testy tylko potrzebuje kogoś kto zrobi na 100% bo już po przygodzie z CS nie bardzo mam ochotę na jakieś programy :-/ tutaj zapytaj: http://www.mobil-tech.pl/kontakt/ Edytowane 17 Lutego 2016 przez Radekst
ruks Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 z ciekawosci - jakiej przygodzie z CS?Mieli zrobić to odcinanie a nie zrobili a kasę wzięli większą niż konkurencja. Efekt programu też taki sobie, bardziej na papierze niż w realu więc odechciało mi się robienia jakichkolwiek wirusów i przy kolejnym aucie chyba sobie już podaruje, chyba że mi ktoś zagwarantuje efekt. BTW Potrzebuje też kogoś kto wyłączy mi żeglowanie w skrzyni automatycznej, nawet mam do tego jakieś schematy tylko potrzebny ktoś kto by to zlutował :-) tutaj zapytaj: http://www.mobil-tech.pl/kontakt/ Pytałem kiedyś...
Rychoo0 Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 To ja po raz kolejny wracam z tematem czy coś się ruszyło w kwestii likwidacji odcinania paliwa przy hamowaniu :-) Ja się nauczyłem już na 2 razy gaz brać. Z czasem nie bedzie to przeszkadzać jak szybko nuziami machasz
Rekomendowane odpowiedzi