OGr Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 Radek, a czy Ty nie rozumiesz że ja pracuję dzień i noc. Będę miał luźniej to przecież przyjadę.
Radekst Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 (edytowane) Ogr a ile Ty tam masz na wykresie nie masz sie z nim co w ogole ustawiac na kreche, jest lzejszy o 300kg a w dodatku mocniejszy od Ciebie, znowu bedziesz mowic ze niesprawiedliwe http://olx.pl/i2/oferta/audi-a4-quattro-benzyna-lpg-lift-kubelki-alufelgi-podgrzewane-fotele-CID5-IDd8kMP.html#15d8cedd03 Radek jak już się bawisz w mody bo widzę że Dobrze Ci idzie to nie lepiej zamienić na taką, fajna baza no i Q O widzę że się sprzedała a fajny egzemplarz był za 12 koła nie wiem co tam wrzuciles bo juz usuniete, ale jestem pewien, ze kolejne auto musi byc w Q i w turbo benzynie Edytowane 9 Marca 2016 przez Radekst
boseron Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 Radziu ja nie mówię że nie wyprzedziłes mnie o dwie długości auta, batow bym tego nie nazwał ale skoro masz się lepiej poczuć to tak.nie ma to dla mnie znaczenia, tak powinno być ze osobowe lżejsze auto powinno wyprzedzić cięższe o porównywalnej mocy, fizyka Panie. Chętnie staje jeszcze raz do walki na dłuższym odcinku!
arek_cccp Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 (edytowane) ale jestem pewien, ze kolejne auto musi byc w Q i w turbo benzynie O to to to, dobrze myślisz . Jak to mówią " masa wrogiem przyspieszenia." Swoją drogą jak na 300kg i 4x4 to źle nie poszło z tego co czytam a nawet bym powiedział że wiekszaa przewaga powinna być. Chyba że w BMW jest coś więcej niż 180 to by tłumaczyło różnice 1-2dlugosxi tylko Edytowane 10 Marca 2016 przez arek_cccp
OGr Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 Radziu ja nie mówię że nie wyprzedziłes mnie o dwie długości auta, batow bym tego nie nazwał ale skoro masz się lepiej poczuć to tak.nie ma to dla mnie znaczenia, tak powinno być ze osobowe lżejsze auto powinno wyprzedzić cięższe o porównywalnej mocy, fizyka Panie. Chętnie staje jeszcze raz do walki na dłuższym odcinku! Podejmuje ;-)
gruszka Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 (edytowane) Ogr a co to moje auto to jakaś miarka jest? Objechany git koniec modów, przegrana.....k**wa dlubiemy dalej A Ty na zlot audi , BMW pojedziesz? Edytowane 10 Marca 2016 przez gruszka
edraven Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 Boseron ze mną w aucie jedzie żeby wioski nie robić
boseron Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 Ogr a co to moje auto to jakaś miarka jest? Objechany git koniec modów, przegrana.....k**wa dlubiemy dalej A Ty na zlot audi , BMW pojedziesz?podobno Ty mnie zabierasz bo nie ma Cie kto po drodze za kolanko trzymać
KERCZI Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 (edytowane) nie było mnie kilka dni i jak ja widzę tą piaskownicę.....przyjade na spota i Samuraiem Was opierd**e... pierwszy to zamek w drziwach pasazeradrugi to czujnik parkowania- prawy/srodkowyreszta to testy centralnego zamkna, ktore wykonuje, ale masz cos uwalone w drzwiach pasazera aa bo wkleiłem wszystko , ale przy zamknięciu auta zamyka mi drzwi pasażera , ale po otwarciu nie wyświetla się na fisie ze drzwi otwarte i lampka się nie zaświeca ani na drzwiach lampka tez nie świeci, szyba działa.a co do sensoru to ciekawe bo wszystkie pykają na ucho, ale to dobrze balem sie ze sterownik. albo czujnik zamknięcia, albo moduł komfortu Ci szlak trafil....w te deszcze autko stoi Ci na zewnątrz??? Pewnie go zalało... jak by co to mam modul z końcówką K Edytowane 10 Marca 2016 przez KERCZI
miodzio Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 nie było mnie kilka dni i jak ja widzę tą piaskownicę.....przyjade na spota i Samuraiem Was opierd**e... albo czujnik zamknięcia, albo moduł komfortu Ci szlak trafil....w te deszcze autko stoi Ci na zewnątrz??? Pewnie go zalało... jak by co to mam modul z końcówką K A ten od razu biznesy kręci
Cuber Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Opublikowano 10 Marca 2016 Radzio to co jedziesz do BT czy jak zwykle marszczysz się ?
Vixen Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 (edytowane) nie było mnie kilka dni i jak ja widzę tą piaskownicę.....przyjade na spota i Samuraiem Was opierd**e... pierwszy to zamek w drziwach pasazera drugi to czujnik parkowania- prawy/srodkowy reszta to testy centralnego zamkna, ktore wykonuje, ale masz cos uwalone w drzwiach pasazera aa bo wkleiłem wszystko , ale przy zamknięciu auta zamyka mi drzwi pasażera , ale po otwarciu nie wyświetla się na fisie ze drzwi otwarte i lampka się nie zaświeca ani na drzwiach lampka tez nie świeci, szyba działa.a co do sensoru to ciekawe bo wszystkie pykają na ucho, ale to dobrze balem sie ze sterownik. albo czujnik zamknięcia, albo moduł komfortu Ci szlak trafil....w te deszcze autko stoi Ci na zewnątrz??? Pewnie go zalało... jak by co to mam modul z końcówką K Kerczi , tak auto stoi pod chmurka , powiedz mi jak sprawdzic czy modul komfortu czy co innego ? Mysle ze jak by caly modul to by w ogole nic nie pokazywalo a nie tylko 1 drzwi hmm wkurza mnie to jak sie sra to wszystko na raz grrrCzujnik zamkniecia jest zapewne w zamku ? Bo nie widze zadnego cycka do wciskania xD Edytowane 10 Marca 2016 przez Vixen
Radekst Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 (edytowane) Radzio to co jedziesz do BT czy jak zwykle marszczysz się ? nie jade obawiam sie o wlasne bezpieczenstwo po tym co wyprawiali Kerczi z Boskim rok temu Btw, wlasnie sprawilem sobie nowa zabawke Edytowane 10 Marca 2016 przez Radekst
Cuber Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Opublikowano 10 Marca 2016 Ku... Panowie Wstyd! 100 km od Krakowa Spot 10 Urodziny Klubu a Ludzi z Kraka jak na lekarstwo.... Ludzie z całej Polski, z Belgii przyjeżdżają a Wy ?
edraven Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 (edytowane) Siema z rańca. Byla u nas ostatnio B8 kolegi z forum Jamiro https://mobile.facebook.com/746278932164796/photos/pcb.834415016684520/834414010017954/?type=3&source=48 PS Zapisywać się na zlot!!! Może hamowanie zabiore Edytowane 11 Marca 2016 przez edraven
Rekomendowane odpowiedzi