edraven Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 Panowie, jest do opylenia kompletny wydech z RS6 C6 2009r. łącznie z katami. Ktoś zainteresowany? + Siemano! Panowie potrzebowałbym jakiegoś dobrego mechanika, który pomógłby mi w zdiagnozowaniu i naprawie usterki, samochów - FORD, silnik benzyna + gaz. Ktoś coś? 602655605 , Mój kolega, ma siedzibe pod Skawiną.
Cuber Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Opublikowano 11 Marca 2016 Radekst i co jedziesz do BT ? Cuberku, mowilem juz wczoraj, niestety odpuszczam.. A co jest powodem ? to tylko 100 km ...........
-RamzeS- Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 Radekst i co jedziesz do BT ? Cuberku, mowilem juz wczoraj, niestety odpuszczam.. A co jest powodem ? to tylko 100 km ........... Juz go przekonałem
Radekst Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 Ramzes pałko! do niedzieli bede chlopaki wiedzial czy dam rade jechac bo moja dziewczyna ma szkole 19-20.03, jak bedzie mogla sobie zrobic wolne to jedziemy
miodzio Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 Ramzes pałko! do niedzieli bede chlopaki wiedzial czy dam rade jechac bo moja dziewczyna ma szkole 19-20.03, jak bedzie mogla sobie zrobic wolne to jedziemy Pantofel
-RamzeS- Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 Ramzes pałko! do niedzieli bede chlopaki wiedzial czy dam rade jechac bo moja dziewczyna ma szkole 19-20.03, jak bedzie mogla sobie zrobic wolne to jedziemy Jak jej powiesz ze ja jadę to juz jutro bedzie miała walizki spakowane
Misieka4b5v6 Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 Koledzy macie info na temat zderzaka s4 b5 sedan po dobrych pieniadzach ?
Shadow Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 Ramzes pałko![emoji14]do niedzieli bede chlopaki wiedzial czy dam rade jechac bo moja dziewczyna ma szkole 19-20.03, jak bedzie mogla sobie zrobic wolne to jedziemy Gdybyś jej opowiedział co się dzieje w saunie z Transitem to sama by konto na forum założyła i pisała o miejsce w byle jakim pokoju [emoji14] Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
boseron Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 Ramzes pałko! do niedzieli bede chlopaki wiedzial czy dam rade jechac bo moja dziewczyna ma szkole 19-20.03, jak bedzie mogla sobie zrobic wolne to jedziemy Nie bierz dziewczyny bo będzie pamiętała ten wyjazd do konca życia
lennox Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 Nie bierz dziewczyny bo będzie pamiętała ten wyjazd do konca życia Chcesz pokazać swój taniec z Kerczim? Tak, to rzeczywiście może pamiętać do końca życia.
gruszka Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 Nie bierz dziewczyny bo będzie pamiętała ten wyjazd do konca życiaChcesz pokazać swój taniec z Kerczim?Tak, to rzeczywiście może pamiętać do końca życia. A gdzieś to nawet mam
Transitpower Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 Ramzes pałko![emoji14]do niedzieli bede chlopaki wiedzial czy dam rade jechac bo moja dziewczyna ma szkole 19-20.03, jak bedzie mogla sobie zrobic wolne to jedziemy Gdybyś jej opowiedział co się dzieje w saunie z Transitem to sama by konto na forum założyła i pisała o miejsce w byle jakim pokoju [emoji14] Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka No i tu strzeliłeś kulą w płot, bo ja nie dam rady chodzić na saune... Względy zdrowotne.... Ale jacuzzi z Jasiem Wędrowniczkiem, to coś innego :-D f*ck MUSLIM
Radekst Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 Musze w takim razie jeszcze raz powaznie przemyslec temat wyjazdu
Transitpower Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 Ramzes pałko![emoji14]do niedzieli bede chlopaki wiedzial czy dam rade jechac bo moja dziewczyna ma szkole 19-20.03, jak bedzie mogla sobie zrobic wolne to jedziemy Gdybyś jej opowiedział co się dzieje w saunie z Transitem to sama by konto na forum założyła i pisała o miejsce w byle jakim pokoju [emoji14] Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka A tak na marginesie, przypomnij mi ile razy byłeś na zlocie w BT i ile razy byłeś ze mną w saunie :-P f*ck MUSLIM
Cuber Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Opublikowano 12 Marca 2016 Musze w takim razie jeszcze raz powaznie przemyslec temat wyjazdu ale po co ? jak wiadomo leszcze nie jeżdzą na zloty klubu..................
boseron Opublikowano 12 Marca 2016 Opublikowano 12 Marca 2016 Nie bierz dziewczyny bo będzie pamiętała ten wyjazd do konca życiaChcesz pokazać swój taniec z Kerczim?Tak, to rzeczywiście może pamiętać do końca życia. W tym roku nie pije........W małych ilościach
-RamzeS- Opublikowano 12 Marca 2016 Opublikowano 12 Marca 2016 W tym roku Dante nie jedzie wiec moja d*pa jest bezpieczna
Rekomendowane odpowiedzi