boseron Opublikowano 12 Marca 2016 Opublikowano 12 Marca 2016 W tym roku Dante nie jedzie wiec moja d*pa jest bezpiecznaNie byłbym tego taki pewien Pany a tak na poważnie cieszę się że fajna ekipa Krakowska się zebrała i jak zwykle będzie za***iście, pamiętam jak piłem z gościem na wózku myśląc że pije z Hamerem 2 h przy stole po czym gość mówi ale ja jestem Grisza a Hamer siedzi dwa stoliki dalej, za dużo alko ups /:
FANTOMAS Opublikowano 12 Marca 2016 Opublikowano 12 Marca 2016 W tym roku Dante nie jedzie wiec moja d*pa jest bezpiecznaNie byłbym tego taki pewien Pany a tak na poważnie cieszę się że fajna ekipa Krakowska się zebrała i jak zwykle będzie za***iście, pamiętam jak piłem z gościem na wózku myśląc że pije z Hamerem 2 h przy stole po czym gość mówi ale ja jestem Grisza a Hamer siedzi dwa stoliki dalej, za dużo alko ups /: nie każdy chłop z widłami to zeus
D4NTE Opublikowano 12 Marca 2016 Opublikowano 12 Marca 2016 W tym roku Dante nie jedzie wiec moja d*pa jest bezpiecznaNie mów hop póki nie przeskoczysz ekipa
boseron Opublikowano 12 Marca 2016 Opublikowano 12 Marca 2016 Ciekawe jak Żydki dziś wyjdą z krawaciarzami
_Gabriel_ Opublikowano 12 Marca 2016 Opublikowano 12 Marca 2016 z tego co mnie doszly sluchy, to 1-2 dla legii
poziek Opublikowano 12 Marca 2016 Opublikowano 12 Marca 2016 Ciekawe jak Żydki dziś wyjdą z krawaciarzami Jak zwykle Z tego miejsca pozdrawiam serdecznie Grzesiunianiunia
-RamzeS- Opublikowano 12 Marca 2016 Opublikowano 12 Marca 2016 https://vimeo.com/158761485 Pozdro z Areny [emoji4]
Radekst Opublikowano 12 Marca 2016 Opublikowano 12 Marca 2016 (edytowane) https://vimeo.com/158761485 Pozdro z Areny [emoji4] Pozdro Ramzesik paróweczko, widze ze siedziales gdzies niedaleko mnie Dobra chłopaki, wótka na bukowine juz sie mrozi ! Pozostaje jeszcze pogadac z szefem czy mnie wypusci w piatek wczesniej z roboty, spakowac walizy i.. Edytowane 12 Marca 2016 przez Radekst
lennox Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 Jak zwykle Dokładnie. Jak zwykle... na farcie i za pomocą sędziów.
-RamzeS- Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 Radek widziałem cię ale byłem z rodzina i nie chciałem żeby widzieli ze znam taką łajze. Żarcik [emoji6] wychodzi na to ze byliśmy koło siebie
boseron Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 Radek jedziesz to nie wiem czy Ci mówili że za pierwszym razem jest tzw chrzest
Radekst Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 Radek jedziesz to nie wiem czy Ci mówili że za pierwszym razem jest tzw chrzest Przezyje wszystko, byle nie Twoje tance
KERCZI Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 (edytowane) Panowie, jest do opylenia kompletny wydech z RS6 C6 2009r. łącznie z katami. Ktoś zainteresowany? + Siemano! Panowie potrzebowałbym jakiegoś dobrego mechanika, który pomógłby mi w zdiagnozowaniu i naprawie usterki, samochów - FORD, silnik benzyna + gaz. Ktoś coś? 602655605 , Mój kolega, ma siedzibe pod Skawiną. Jaki price za wydech?? Pałki jadące w piątek do BT....o której sie umawiamy co przejechać w kolumnie? Edytowane 13 Marca 2016 przez KERCZI
Marcin_K Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 (edytowane) Boseron czy ty sprzedałeś swoje b8 w okolice Kalwarii Zebrzydowskiej? Znajomy mechanik mi mówił że był u niego Chłop na tablicach klubowych mówił ze w Krk kupił od "Studenta" tylko chyba sedan to był ty miałeś avanta z tego co pamiętam Edytowane 13 Marca 2016 przez Marcin_K
skotmen Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 (edytowane) Boseron czy ty sprzedałeś swoje b8 w okolice Kalwarii Zebrzydowskiej? Znajomy mechanik mi mówił że był u niego Chłop na tablicach klubowych mówił ze w Krk kupił od "Studenta" tylko chyba sedan to był ty miałeś avanta z tego co pamiętam Podobno ori był sedan ale został przerobiony na avanta Może gościu powrócił do oryginału Edytowane 13 Marca 2016 przez skotmen
miodzio Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 Boseron czy ty sprzedałeś swoje b8 w okolice Kalwarii Zebrzydowskiej? Znajomy mechanik mi mówił że był u niego Chłop na tablicach klubowych mówił ze w Krk kupił od "Studenta" tylko chyba sedan to był ty miałeś avanta z tego co pamiętam Podobno ori był sedan ale został przerobiony na avantaMoże gościu powrócił do oryginału :grin:
edraven Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 Panowie, jest do opylenia kompletny wydech z RS6 C6 2009r. łącznie z katami. Ktoś zainteresowany? + Siemano! Panowie potrzebowałbym jakiegoś dobrego mechanika, który pomógłby mi w zdiagnozowaniu i naprawie usterki, samochów - FORD, silnik benzyna + gaz. Ktoś coś? 602655605 , Mój kolega, ma siedzibe pod Skawiną.Jaki price za wydech?? Wydech jednak bez katów, cena 1100pln.
KERCZI Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 Panowie, jest do opylenia kompletny wydech z RS6 C6 2009r. łącznie z katami. Ktoś zainteresowany? + Siemano! Panowie potrzebowałbym jakiegoś dobrego mechanika, który pomógłby mi w zdiagnozowaniu i naprawie usterki, samochów - FORD, silnik benzyna + gaz. Ktoś coś? 602655605 , Mój kolega, ma siedzibe pod Skawiną.Jaki price za wydech?? Wydech jednak bez katów, cena 1100pln. Ciekawe czy podejdą puchy do mnie...masz jakieś jego fotki?? P.s. Weź kompa na zlot do BMW )
Rekomendowane odpowiedzi