Cuber Opublikowano 31 Lipca 2008 Autor Opublikowano 31 Lipca 2008 Cuber ladnie gonisz ta swoja a4 Tylko czasami zerkaj do tylu hehe..Stalem dzisiaj za toba na bramkach i mrygalem swiatelkami a pozniej probowalem cie zlapac ale nie bylo szans dobrze goniles ponad 200 To chyba już nowy nabywca pojechał na testy smignąc i przetestować Cubrowóz
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 http://sport.onet.pl/0,1248707,1799114,wiadomosc.html :> jest tam link do filmiku z udziałem tego pana
Hercus Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Priv do Hercusa poszedł. generalnie chodzi o stan opon, czy fele ori porsche i jak z lakierem czy bardzo porysane,odpryski czy normalne użytkowanie. i jakie ET!! Priv do Hercusa odczytany .... zlecenie przyjęte :gwizdanie: .... warunki usługi w odpowiedzi Priv
irko Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Cuber ladnie gonisz ta swoja a4 Tylko czasami zerkaj do tylu hehe..Stalem dzisiaj za toba na bramkach i mrygalem swiatelkami a pozniej probowalem cie zlapac ale nie bylo szans dobrze goniles ponad 200 To chyba już nowy nabywca pojechał na testy smignąc i przetestować Cubrowóz akurat mi trasa na śląsk wypadła i jeszcze klient na karte pojazdu do paska czekał w krk to musiałem cisnąć :> do 180km/h idzie w miare fajnie, potem już mozolnie ale w sumie tyle mi wystarczy jedna rzecz jak na razie w tym aucie jest nie do przyjęcia- kierownica, w B5 miałem dużo lepszą, ta nie dość, że nie jest wyprofilowana pod ręce to jeszcze łapy sie na niej pocą i robi sie śliska, trzeba bedzie wymienić kolege na bramkach pozdrawiam, widziałem ale czas gonił niestety
TTom3k Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 To bylo po 20 takze widze nowynabywca hehe:) Pozdrawiam ;]
Cuber Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2008 do 180km/h idzie w miare fajnie, potem już mozolnie ale w sumie tyle mi wystarczy poczekaj az będzie dużo chłodniejsze powietrze wtedy TDi jest nie do poznania :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Witojcie Witomy witomy cepra z krakowa
Gość TrueOgre Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Witojcie Witomy witomy cepra z krakowa :polew: Dzień Dobry o i admin wpadł na KRK
Cuber Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Wybiera sie jutro ktoś na Pyromachine na Błonia Krakowskie ??
SonY_Milk Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Wybiera sie jutro ktoś na Pyromachine na Błonia Krakowskie ?? na co Kolego ?? Sorki za pytanie... google mi już odpowiedziały Najprawdopodobniej będę, tylko orientujesz sie może, gdzie będzie można zostawić fure ??
Cuber Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Najprawdopodobniej będę, tylko orientujesz sie może, gdzie będzie można zostawić fure ?? hmmm pewnie na parkingu pod kinem Kijów będzie idealnie
SonY_Milk Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 OK, thx za info wszystko pewnie wyjdzie w tzw praniu
Cuber Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2008 jeju jaka tu przerażająca cisza panuje :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 jeju jaka tu przerażająca cisza panuje :gwizdanie: sprzedałeś furę to nie ma o czym rozmawiać :gwizdanie:
Tukan Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 No to teraz Cuber nas zaskoczy nowym nabytkiem
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 No to teraz Cuber nas zaskoczy nowym nabytkiem zaskoczyłby gdyby kupił 3.0 w Q a tak to będzie "zamienił stryjek siekierę na kijek"
Rekomendowane odpowiedzi