Cuber Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2008 ale napewno bedzie B7 tak mysle..... Cuber dobrze mówie? Dokładnie model sie zgadza do tego kolor czarny i nadwozie Avant Cuber mnie zaskoczy, jak nie kupi w czarnym kolorze spoko Ciebie napewno nie zaskocze Sława by mi tego nie wybaczyła Bry wszystkim
Gość rob Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Sława by mi tego nie wybaczyła pewnie nie
Tytus Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 wszystkim Mam wreszcie swoją furkę po wymianie rozrządu :dance: 3 dni bez mojej A4-ki a myślałem że m-c minął :gwizdanie: :> Podziękowania dla Piotra oraz Piotra :gwizdanie: i jeszcze raz zapraszamy na spota
boseron Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 wszystkim zycze udanego wieczoru....... kraków by night.......
Cuber Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Dzieki Themon i Jarko za impezke Za dużo wódki jak zwykle :gwizdanie:
irko Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 pucować sie kto jeździ na desce bo niebawem rezerwuje miejscówki na hintertuxa (na koncowke pazdziernika-rozpoczecie sezonu w dolinie zillertal) a widze, że na tym forum dużo pożądnych ludzi siedzi, dla niewtajemniczonych hintertux to bardzo fajny lodowiec, na ktorym trenuje czołówka ze świata EX sports, na nartach,sankach czy desce mozna posmigac a dzien pozniej ( okolo 2-3 listopad na tydzien) mozemy wyskoczyc do shram na nurkowanie, kto chetny dawac mi cyne a ja reszta sie zajme z gory przepraszam za moje boby gdyz na wszystkich forach, ktorych bywam nie uzywa sie polskich znakow i bardzo czesto pisze sie na szybko "byle bylo" zwlaszcza na stuncie, dlatego traktujcie mnie jako wyjatek ale nie calkiem wykolejony
Gość danielo89prezes Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Postaram sie być dziś na spociku (o ile jest) ale będe czarnym cinquecentem...
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 a w czym to przeszkadza? ja na pierwszy spot przyjechałem astrą II
marcin j Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Cuber kupujesz auto w Polandi , czy w Deutchlandi, czy może gdzieś indziej???
marcin j Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 ahjo, ja jednak uderzam do niemcowni. :gwizdanie:
jarko Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Dzieki Themon i Jarko za impezke Za dużo wódki jak zwykle :gwizdanie: :gwizdanie: Postaram sie być dziś na spociku (o ile jest) ale będe czarnym cinquecentem... To co, dzisiaj robimy spot A4 bez A4 to już druga osoba która przyjedzie inną marką danielo nie przejmuj się, skoro moderator może to Ty tym bardziej
Cuber Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2008 No Ja dzis na spociku będe czarną Tigerką ale naklejka klubowa dumnie widnieje na "dupce"
Hugo Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 No Ja dzis na spociku będe czarną Tigerką ale naklejka klubowa dumnie widnieje na "dupce" Cuberek , na dupce Tigerki czy Twojej ??
jarko Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 ale naklejka klubowa dumnie widnieje na "dupce" Widziałem A wygląda to tak: A4-KLUB.PL TIGRA
marcin j Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 ale naklejka klubowa dumnie widnieje na "dupce" Widziałem A wygląda to tak: A4-KLUB.PL TIGRA No to koksiarsko
Rekomendowane odpowiedzi