boseron Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Dzień dobry Ekipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me.how Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 (edytowane) siema u mnie dzisiaj taka pogoda Edytowane 24 Kwietnia 2016 przez Me.how Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 gdzie to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me.how Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 gdzie to? Varberg, Szwecja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Pany zna sie ktoś na kinach domowych na co należy zwrócić uwagę , bo chce kupić amplituner i dobre głośniki , Szwagier ma fajny zestaw juz pare lat ma ale dźwięk świetny. Amp technics I kolumny Mission M73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wurger Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 gdzie to? Varberg, Szwecja Turbo zdrowe, dojazd bez problemów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 http://www.wykop.pl/link/3136355/jak-ukrasc-bmw-x6/ Podobnie to wygląda w Audi:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wurger Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 (edytowane) http://www.wykop.pl/link/3136355/jak-ukrasc-bmw-x6/ Podobnie to wygląda w Audi:/ Masakra, motyw ze spinaczem najlepszy... Tak sobie przeglądam otomoto z Krakowa i okolic. Szybkie pytanie: W tym roczniku montowane były te 2.0TDI z problemami okołoolejowymi i innymi? http://otomoto.pl/oferta/volkswagen-passat-volkswagen-passat-b6-polski-salon-bezwypadkowy-ID6ylzXF.html#33ba6f4642 Edytowane 24 Kwietnia 2016 przez Wurger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Tak ten jest jeszcze problemowy Edraven ja widziałem urządzenie które bez wiercenia otwiera drzwi , zapadki dopasowywuja sie do wytloczen w zamku i po chwili masz dopasowany kluczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 http://www.wykop.pl/link/3136355/jak-ukrasc-bmw-x6/ Podobnie to wygląda w Audi:/ Masakra, motyw ze spinaczem najlepszy...Tak sobie przeglądam otomoto z Krakowa i okolic. Szybkie pytanie: W tym roczniku montowane były te 2.0TDI z problemami okołoolejowymi i innymi? http://otomoto.pl/oferta/volkswagen-passat-volkswagen-passat-b6-polski-salon-bezwypadkowy-ID6ylzXF.html#33ba6f4642 A które 2.0tdi pozbawione jest problemów??!!) Kupuj benzynę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wurger Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 A które 2.0tdi pozbawione jest problemów??!!)Kupuj benzynę Też wolałbym benzyne, ale rynek jest jaki jest. Benzyn mało a TDI pewnie łatwiej bedzie odsprzedać jak juz znajde godnego następce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 CUBER 100lat Zielony Łapserdaku )))) spełnienia marzeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Cuber Mordko sto lat !!! Zdrowia i Miłości ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Cuber wszystkiego najlepszego [emoji482] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Hi Sto lat Cuberator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Cuber Najlepszego! :drunk: Polska to dziwny kraj... drugi raz zaparkowałem pod blokiem i jakiś c**j j**any przerysował mi afto po całej długości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 (edytowane) Polska to dziwny kraj... drugi raz zaparkowałem pod blokiem i jakiś c**j j**any przerysował mi afto po całej długości... Zazdrość...żal im d*py ściska Edytowane 25 Kwietnia 2016 przez D4NTE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 THEMON fioletowy Nicponiu Tobie tez 100lat i spełnienia marzeń !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Cuber Najlepszego! :drunk: Polska to dziwny kraj... drugi raz zaparkowałem pod blokiem i jakiś c**j j**any przerysował mi afto po całej długości... Ktore? A6?Cuber, najlepszego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 (edytowane) Ktore? A6? Ano. Themon Tobie również wszystkiego najlepszego! Edytowane 25 Kwietnia 2016 przez lennox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi