edraven Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Niestety studia zaoczne służą tylko zrobieniu papierów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Niestety studia zaoczne służą tylko zrobieniu papierów. ... które otwierają więcej drzwi i podnoszą bądź co bądź zarobki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Niestety studia zaoczne służą tylko zrobieniu papierów. ... które otwierają więcej drzwi i podnoszą bądź co bądź zarobki. Tak ale tylko dla nie których zawodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 no tak, dalej zaoczny licencjat z socjologii pozostaje tym samym gównem co na dziennych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Przecież rozmawiamy o informatyce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wurger Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Ja juz czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_mk2 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Ostatnio coś Gabriel mówił o padach, mam je dziś brać ze sobą, czy nie będzie chętnych na mecz? Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Ja mam mgr inżyniera z budownictwa wodnego a pracuje wiecie gdzie i mogę sobie je wsadzić w d..... No moze nie do końca bo dzieki mgr mogłem zrobić Szkołe Oficerską , ale i tak uważam ze w Polsce w moim zawodzie zarabia sie słabo w porównaniu do zachodnich kolegów z budżetówki a niby aspirujemy do wiodących krajów Uni Europejskiej Informatyk ..... Tak , dzis jest na nich popyt , choć gdybym mogl drugi raz zdecydować to stomatologia lub prokurator Ale najlepszy biznes to otworzyć hotel pensjonat blisko centrum żyła złota .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Ja gdybym mógł drugi raz wybierać poszedł bym na księdza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Ja gdybym mógł drugi raz wybierać poszedł bym na księdzapaujesz idealnie no i tez lubisz młodych chłopców hahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Ja bym poszedł na ginekologa, bo robota przyjemna i w ręce ciepło... Wysłane z mojego Galaxy S7 za pomocą Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Ja gdybym mógł drugi raz wybierać poszedł bym na księdzapaujesz idealnie no i tez lubisz młodych chłopców hahahaha Boski nie mierz wszystkich swoją miarą [emoji6] miałem na myśli to ze nigdy nie brakuje drobnych na myjnie i nie trzeba się zonie tłumaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Pozdro z Ustronia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Jezu, jakie piękne bezwypadkowe auto f*ck MUSLIM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Ja bym poszedł na ginekologa, bo robota przyjemna i w ręce ciepło... Wysłane z mojego Galaxy S7 za pomocą Tapatalka w szczegolnosci gdy pacjentki maja 60 + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rychoo0 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Ale najlepszy biznes to otworzyć hotel pensjonat blisko centrum żyła złota .... Trza mieć wór kasy. Zarób?! Z wyższym wykształceniem to loteria, jak się wstrzelisz w zawód to OKej, a jak nie, to h.. z tymi studiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Pixi dzieki za odwiedziny dzisiaj na spocie Pabla rejestracja zrobila robote pod M 1 Lennox fura kox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 LENNOX dzięki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 (edytowane) Lennox fura kox [emoji41] LENNOX dzięki za spota dzieki za spota [emoji6] Edytowane 26 Kwietnia 2016 przez lennox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 dzieki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi