Gość TrueOgre Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 gorzej jak mu dziwki na szlaku zaczną machać :decayed: :polew: :polew:
sokolnh Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Kamil, jak tam bluzeczka :?: Pasuje :?: w środe bedzie dopiero przymiarka gorzej jak mu dziwki na szlaku zaczną machać :decayed: ale w sumie dobrze Cuber, że postanowiłes ją całą pomalować na nowo, bo jakbyś miał malować te pare elementów to mogłoby widać, że coś jest nie tak
Tukan Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Kamil, jak tam bluzeczka :?: Pasuje :?: w środe bedzie dopiero przymiarka gorzej jak mu dziwki na szlaku zaczną machać :decayed: ale w sumie dobrze Cuber, że postanowiłes ją całą pomalować na nowo, bo jakbyś miał malować te pare elementów to mogłoby widać, że coś jest nie tak Szydera
irko Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 potrzebna druga, może być "goła" bo mi kumpel spokoju nie daje, koniecznie kombi i 1.9, dzięki Cuber za zainteresowanie TrueOgre trza było wołać z daleka :> dla niepoznaki sciągnąłem znaczek z klapy Trzeniu pewnie też wyluka audika bo nawet dzisiaj chwile stalem (chyba pod jego domem?) czasami tam bywam i widze auto, blok nr 17c
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Trzeniu pewnie też wyluka audika bo nawet dzisiaj chwile stalem (chyba pod jego domem?) bo czasami tam bywam i widze auto, blok nr 17c oooo w mordę , ale inwigilacja sąsiad?
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 nie sąsiad ale bywam u sąsiadki jakim autem jeżdzi?
irko Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 ona to nawet nie wiem ale jej chłopak (mój kumpel) rzuca sie troche w oczy to pewnie widziałeś, albo navara albo mondeo takie z tych ładniejszych, nie siedze w fordach ale jakaś wypasiona wersja żeby nie było niedomówień to nie dmucham kobity kumpla :>
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 a to kojarze , obydwa fajne wózki
sokolnh Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 http://www.joemonster.org/filmy/10318/Nawalony
Cuber Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Trzeniu mi machają dzwiki bo mnie mylą z Tobą Irko zagadaj z Alvaro od Nas z forum ma coś takiego podobnego do mojego do sprzedania :gwizdanie: http://www.allegro.pl/item410289391_audi_a4_s4_1_9_tdi_navi_skora_bixenon_dvd_audio.html
irko Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 no właśnie już pokazywałem wczoraj kumplowi tą Alvara ale mówi, że wtedy jak pedałki bedziemy wyglądać w niemal identycznych furach wymagający nie jest i może mieć całkowitą serie, skromny chłopak jak mu w tym tygodniu nie przywiozą niczego to może się zdecyduje, oczywiście jeżeli Alvaro jest skłonny obciąć kwote do mniejszych rozmiarów, sprzęt z bagażnika pewnie też kosztuje a jest zbędny dla kumpla, zobaczymy co będzie, może się dogadają
Cuber Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2008 na gg Ci napisze ze ile odda furmanke Alvaro :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Sierpień 2008, 00:18 _________________________________________________Ogrowy, miałes wkleić fotki do galerii z przedostatniego spota :gwizdanie:
Tytus Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Nie spać, zwiedzać A kto mówi o spaniu
Cuber Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Nie spać, zwiedzać Dzień Dobry Witaj LukaszuR Jarko a co Ty spac nie mozesz ze tak rano na forum siadasz?
Gość TrueOgre Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Jarko a co Ty spac nie mozesz ze tak rano na forum siadasz? Martwi się żemu mu "żabcia' banana za brak aktywności nie dała
Wąski Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 gorzej jak mu dziwki na szlaku zaczną machać :decayed: :polew: a co na to żona ja się nie mogę obudzić po powrocie :gwizdanie: powitać wszystkich [br]Dopisany: 05 Sierpień 2008, 09:51 _________________________________________________ potrzebna druga, może być "goła" bo mi kumpel spokoju nie daje, koniecznie kombi i 1.9, dzięki Cuber za zainteresowanie TrueOgre trza było wołać z daleka :> dla niepoznaki sciągnąłem znaczek z klapy Trzeniu pewnie też wyluka audika bo nawet dzisiaj chwile stalem (chyba pod jego domem?) czasami tam bywam i widze auto, blok nr 17c zawsze ja mogę sprzedać :gwizdanie:
ykk Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Pewnie że idzie z tym motorem. A po czipie to już zupełnie inne auto. Ja bym pojechał zobaczyć, auto świetnie wygląda. I jest nieporównywalnie lepsze od A4, przy 150 można szeptać w aucie, tak wyciszony. Miejmy nadzieje że uda mi sie kupić podobną Nie oglądaj czasem takiej srebrnej z wesel w Krakowie! szkoda kilometrów
Rekomendowane odpowiedzi