Sensei Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Chlopy, byl ktos od nas na Teneryfie? Ew. Majorce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Boseron... f*ck MUSLIM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_K Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Cześć Panowie i Panie, A Ja mam z goła odmienne zdanie , czy zagrali dobry mecz hmmmmm jak by zagrali to byśmy wygrali i powinniśmy wygrać w regulaminowym czasie gry . Zabrakło Nam środkowego niestety ..... Karne loteria to jest takie tłumaczenie, Błaszczykowski po prostu źle strzelił ..... Mając jedną zmianę wpuścił bym na karne Boruca zapewne by bardziej ich zdenerwował a jak już wielokrotnie pokazywał karne umie bronić Oczywiscie że szacun za to gdzie doszli ale mogli dojść spokojnie do półfinału.... Popieram wersje z Borucem to niezły świr jest w pozytywnym tego słowa znaczeniu - tez bym go wpuścił na karne, co do karnego Błaszczykowskiego spieprzył go ewidentnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 czesc wszystkim. co tam dobrego w wielkim swiecie??ogólnie nudaBoseron nic nie kupił a no to standardzik. niezdecydowany jest. czym boseronku teraz jezdzisz? x3 wciaz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 To jakas historia co to sie wyprawia!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 (edytowane) Co się wyprawia że przez całą niedzielę nikt słowa nie napisze?! . Edytowane 4 Lipca 2016 przez edraven Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vixen Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Ja siedze i zachodze w glowe jak w sedanie nalala mi sie woda do klapy bagaznika do srodka hmm Wysłane z mojego LG-G3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Ja siedze i zachodze w glowe jak w sedanie nalala mi sie woda do klapy bagaznika do srodka hmm Wysłane z mojego LG-G3 przy użyciu Tapatalka Klasyk w sedanach niestety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Chlopy, byl ktos od nas na Teneryfie? Ew. Majorce?Byłem na teneryfie co chcesz wiedzieć? Jakby ktoś chciał to znam sposób jak spędzić tydzień na Teneryfie za 149 euro za pokój 4 osobowy bez żarcia.przelot i żarcie we własnym zakresie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vixen Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Zastanawiam sie czy nie srubkami od tablicy rejestracyjnej przypadkiem , innego zrodla nie widze heh Wysłane z mojego LG-G3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pralinen Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Witam Panowie,czy kupie w jakims punkcie w Krakowie mapy do RNS-E ? badz moze ktos z forum ma do sprzedania te mapy ?sprawa dosc pilna.dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 4 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 ehhhhh zjebany Poniedziałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 (edytowane) Chlopy, byl ktos od nas na Teneryfie? Ew. Majorce?Byłem na teneryfie co chcesz wiedzieć?Jakby ktoś chciał to znam sposób jak spędzić tydzień na Teneryfie za 149 euro za pokój 4 osobowy bez żarcia.przelot i żarcie we własnym zakresie. juz nic, juz wszystko dograne, wakacje na Teneryfie wykupione Edytowane 4 Lipca 2016 przez Radekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 ehhhhh zjebany Poniedziałek będzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 ehhhhh zjebany Poniedziałek Cos znowu zepsuł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 (edytowane) Cuber nie jest najgorzej to tylko samochód wyklepie się zaszpachluje i będzie git [emoji6] choć szkoda ze się spalił Edytowane 4 Lipca 2016 przez boseron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 KERCZI, taki przewód potrzebuje układu klimatyzacji sprężarka-chłodnica na już, a dokładnie jutro muszę go mieć: 3B0260701B załatwisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 (edytowane) ehhhhh zjebany Poniedziałek Co się stało? Edytowane 5 Lipca 2016 przez D4NTE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi