nex Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Panowie , az tak czuc roznice po przesiadce z 195,65r15 na 195,40r17 bo mam wrazenie jak by mi wcielo ze 20km conajmniej hmm Wysłane z mojego LG-G3 przy użyciu Tapatalka chyba na lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Właśnie nie mogę pojąć czemu ludzie myla rozmiar opony w calach z jej szerokością.na opory toczenia wpływa tylko szerokość kapcia a nie ile ma cali. Ewentualnie masa całkowita koła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vixen Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 No masa jest duzo wieksza , nie no to moje subiektywne odczucie jest , dlatego zapytalem bo dziwnie czuc jak by stracil troche przez to , opory toczenia powinny byc bez zmian wiec tez sie dziwie , zapewne to moje skrzywienie tylko Wysłane z mojego LG-G3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajmanovsky Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 (edytowane) Panowie , az tak czuc roznice po przesiadce z 195,65r15 na 195,40r17 bo mam wrazenie jak by mi wcielo ze 20km conajmniej hmm Wysłane z mojego LG-G3 przy użyciu Tapatalka na 17" masz ramie 41,6cm a na 15 masz 51,5 cm ale moment siły to siła i ramie a siła to przyspieszenie i masa tak wiec mimo, że masz mniejsze ramie to większa masa koła sprawia że moment jest mniejszy Edytowane 8 Lipca 2016 przez kajmanovsky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vixen Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Moze mnie nie zlinczujecie za fele xD Jeszcze mala gleba i bedzie cacy Wysłane z mojego LG-G3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajmanovsky Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Moze mnie nie zlinczujecie za fele xD Jeszcze mala gleba i bedzie cacy Wysłane z mojego LG-G3 przy użyciu Tapatalka wygląda na bardzo malutką gleba i dystans i będzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Ramzes gratuluje nowej pory... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vixen Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 (edytowane) Tak tak w planie , nie wiem czy na ten sezon ale wpadnie , i ciut wieksza opona , to bylo dobierane do auta na glebie -90 albo i lepiej , tu troche koza . Na ten rok planowane mam zrobienie wydechu i softu Wysłane z mojego LG-G3 przy użyciu Tapatalka Edytowane 8 Lipca 2016 przez Vixen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Ramzes gratuluje nowej pory... [emoji106] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Ramzes gratuluje nowej pory...[emoji106]Bawaria czy co innego? Pochwal się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Powitać z wieczora Witam Panowie,czy kupie w jakims punkcie w Krakowie mapy do RNS-E ? badz moze ktos z forum ma do sprzedania te mapy ?sprawa dosc pilna.dziekuje Napisz do kolegi H4mm3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sensei Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Ramzes gratuluje nowej pory...[emoji106]Bawaria czy co innego? Pochwal się Przeszedł na ciemna strone miasta i dołączył w dresach do Boserona...skory, xenony, +200KM i inne szmergle...chyba za duzo zarabia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baranek Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Ma chyba za dobrego szefa ze stać co na takie auto. Czas ciąć koszty w firmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Ma chyba za dobrego szefa ze stać co na takie auto. Czas ciąć koszty w firmie Taki szef to skarb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Hmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Ramzes mam dres po synku na Ciebie będzie jak ulał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Panowie, uzywa ktos jakiegos apc do plastikow wewnatrz auta? nie wiem co kupic.. potrzebuje cos naprawde mocnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 (edytowane) Panowie, uzywa ktos jakiegos apc do plastikow wewnatrz auta? nie wiem co kupic.. potrzebuje cos naprawde mocnego To daje radę... Zobacz ofertę: SUPER KOKPIT - PROFI CHEMIA SAMOCHODOWA CARVALET http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6326513880 Edytowane 9 Lipca 2016 przez KERCZI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 (edytowane) nie jestem pewien, ale to chyba nie jest apc tylko dressing lub qd? chyba ze jest to cos w stylu aio? myslalem o prawdziwym 'firmowym' apc, np. adbl, valetpro, kochchemie, CG, SG, 4nano itd. A nie o srodku do wszystkiego nie wiem co wybrac na doczyszczenie plastikow, bo na zabezpieczenie pojdzie albo kochchemie bo dostalem probke i super sie prezentuje, podbija czern a dodatkowo nie jest blyszczacy, albo gtechniq c6 matte dash. Edytowane 9 Lipca 2016 przez Radekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi