D4NTE Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Dante ojej znowu ...... Wysłane z mojego SM-G935F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batman146 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Panowie, potrzebuję przewieźć złożony garaż. Ktoś coś ? Garaż złożony miał wymiar 3x5 metrów. ja przewoziłem na przyczepce dłużycy one mają nawet do 6m ja wypozyczyłem na wielickiej taką 3m spokojnie dałem rade Pany, potrzebuje przyczepkę na motor. Ktoś, coś? Zakopiańska - tam wynajmują takowe na wielickiej też mają warto porównać ceny ew jest gość w Wieliczce ma wypożyczalnie w sumie otwartą 24 h też warto porównać cenę Witam mam pytanko czy będzie spot we wtorek i czy ew może mi ktoś wgrać jakąś nowszą mapę do mojego GPS ja mam z 2006 r . Mam jeszcze drugie pytanie do kogo mógłbym się uśmiechnąć i poprosić o sprawdzenie skrzyni automatycznej w mojej B7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Problem w tym ze ja nie mam haka. Naciapane z bagażnika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batman146 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Problem w tym ze ja nie mam haka. Naciapane z bagażnika... no to masz 2 wyjścia poprosić kogoś o pomoc lub przewieść na dachu gąbka na dach pasy i przewozisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Wyślij DHL -em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Problem w tym ze ja nie mam haka. Naciapane z bagażnika... no to masz 2 wyjścia poprosić kogoś o pomoc lub przewieść na dachu gąbka na dach pasy i przewozisz myślę , że nie ma sensu dawać gąbki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Problem w tym ze ja nie mam haka. Naciapane z bagażnika... no to masz 2 wyjścia poprosić kogoś o pomoc lub przewieść na dachu gąbka na dach pasy i przewozisz myślę , że nie ma sensu dawać gąbki :buahaha: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Problem w tym ze ja nie mam haka. Naciapane z bagażnika... no to masz 2 wyjścia poprosić kogoś o pomoc lub przewieść na dachu gąbka na dach pasy i przewozisz myślę , że nie ma sensu dawać gąbki Wysłane z mojego SM-G935F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Siemanko Problem w tym ze ja nie mam haka. Naciapane z bagażnika... no to masz 2 wyjścia poprosić kogoś o pomoc lub przewieść na dachu gąbka na dach pasy i przewozisz myślę , że nie ma sensu dawać gąbki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 dzień dobry ! a cóż tutaj taka cisza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 hejka Cisza, bo wszyscy się zastanawiają czy gąbka rzeczywiście jest potrzebna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Nie potrzebnie Was posłuchałem...wiozłem dzisiaj płyty osb na dachu i mam porysowany dach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 (edytowane) Nie potrzebnie Was posłuchałem...wiozłem dzisiaj płyty osb na dachu i mam porysowany dach W EOSie? Trzeba było nie dawać kredek tym co wkładali te płyty na dach. Skubańce zawsze znajdą chwilę żeby coś narysować. Edytowane 30 Sierpnia 2016 przez lennox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 lennox a ty ten motorower kupiłeś w końcu czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/369807-skradzione-2-audi-krakow/#entry4916714 Panowie, koledze i sąsiadowi z bloku zwineli ... Może gdzieś ktoś i coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_mk2 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 (edytowane) Panowie potrzebuje na już konektor oczkowy na śrubę m8 sztuk 3. Byłem dziś w sklepie gdzie zawsze coś takiego kupuję i akurat im się skończyły, a w castoramie ani w praktikkerze nie mają tego. Jak by ktoś coś, to chętnie odkupie na dzisiejszym spocie. Coś takiego potrzebuje: Pozdrawiam, Łukasz http://a4-klub.pl/index.php?/topic/369807-skradzione-2-audi-krakow/#entry4916714 Panowie, koledze i sąsiadowi z bloku zwineli ... Może gdzieś ktoś i coś? to z tego co widzę to teraz kradną w pakietach, u znajomego z garażu pod blokiem przy Chełmońskiego w zeszłym tygodniu jednej nocy zginęły dwa BMW 1 i 3. Nic tylko łapy odcinać Edytowane 30 Sierpnia 2016 przez Lukasz_mk2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 lennox a ty ten motorower kupiłeś w końcu czy nie? nie, a masz coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wurger Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 (edytowane) Ktoś, coś?Bedzie jeszcze kiera bez poduchy w idealnym stanie i hamulce TRW 320mm przód. Klocki Ferodo DS Performance i tarcze OZ. Może 5k przejechane na nich. Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez Wurger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Wysłane z mojego SM-G935F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi