Cuber Opublikowano 6 Października 2016 Autor Opublikowano 6 Października 2016 Pasztet , ale next time ruszam z procedury ( bo już wiem jak , chociaż i tak reakcja przy procedurze LC w C7 jakaś taka powolna ale jak już zatrybi to daje radę ) Jak oglądałem na YT to z LC jest różnicy około 0,7 sek a to kurde dość sporo
lennox Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Hejka Pasztet , ale next time ruszam z procedury ( bo już wiem jak , chociaż i tak reakcja przy procedurze LC w C7 jakaś taka powolna ale jak już zatrybi to daje radę ) Jak oglądałem na YT to z LC jest różnicy około 0,7 sek a to kurde dość sporo Na jakim dystansie ściganko?
KERCZI Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Cała obwodnica południowa Krakowa
lennox Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Cała obwodnica południowa Krakowa Taaaa Tys widzial obwodnice
Floorian Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Jest ktoś tu kto mógłby mi ogarnąć sprawdzenie samochodu po VIN-ie ?! Pozdrawiam
Vixen Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 Pany , jaki polecacie plyn do wspomagania , zielony , do benzyny 1,8t bo mam bardzo malutko , a cos mi zaczyna buczec po nocy jak by wspomaganie dopuki nie porobi chwile hm Wysłane z mojego LG-G3 przy użyciu Tapatalka
OGr Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 Pany , jaki polecacie plyn do wspomagania , zielony , do benzyny 1,8t bo mam bardzo malutko , a cos mi zaczyna buczec po nocy jak by wspomaganie dopuki nie porobi chwile hm Wysłane z mojego LG-G3 przy użyciu Tapatalka Mam dwa opakowania febi w garażu. Wpadaj kiedy chcesz.Naciapane z bagażnika...
Vixen Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 Jutro sie zgadamy , moze bym podjechal przy okazji na pogaduchy Wysłane z mojego LG-G3 przy użyciu Tapatalka
OGr Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 Jutro sie zgadamy , moze bym podjechal przy okazji na pogaduchy Wysłane z mojego LG-G3 przy użyciu Tapatalka Będę w garażu od około 10:30 jak coś, później raczej w domu ale jak coś to wpadaj kiedy Ci będzie pasowało :-)Naciapane z bagażnika...
boseron Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 Panowie i Panie , 24-26 Marzec 2017 niech każdy już rezerwuje termin myślę ze każdy klubowicz wie co to za data To ja i mój biały piesek juz sie piszemy [emoji6] A jak różnica wagowa CC a C7 ?
Vixen Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 Jutro sie zgadamy , moze bym podjechal przy okazji na pogaduchy Wysłane z mojego LG-G3 przy użyciu Tapatalka Będę w garażu od około 10:30 jak coś, później raczej w domu ale jak coś to wpadaj kiedy Ci będzie pasowało :-)Naciapane z bagażnika... Postaram sie po 10 , bede dzwonil Wysłane z mojego LG-G3 przy użyciu Tapatalka
Siwy Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 Siemka Koledzy, orientujecie sie czy w okolicach Krakowa zajmuje sie ktos przerabianiem lamp ze zwyklych na bixenon? tzn rozklejanie, malowanie srodkow, wymiana bebechow?
Cuber Opublikowano 8 Października 2016 Autor Opublikowano 8 Października 2016 około 180-200 kg spoko next time uruchamiam LC
Radekst Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 (edytowane) i tak przegrasz -edit- No i po dowodzie Pozdrow Boski kolegow z drogowki Edytowane 8 Października 2016 przez Radekst
lennox Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 Siemka:hi: No i po dowodzie Pozdrow Boski kolegow z drogowki Co zes nakozakowal?
Radekst Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 bix stali kolo mnie na swiatlach, zauwazyli ze nie mam spryskow i sciagneli mnie na bok.
Rekomendowane odpowiedzi