Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

Projekt pewnie nie przejdzie, ale z tego co wiem teraz też bez problemu mozna nagrywać kontrolę drogową.

Zawsze mozesz nagrywać policjanta podczas wykonywania obowiązków służbowych

Oczywiście, ale w przypadku rozprawy sadowej, sędzia może, ale nie musi dopuszczać takiego dowodu, a skoro będzie to uregulowane ustawowo to pewnie inaczej sie będą do tego przychylać.

Pojebany projekt... Dodatnie punkty :facepalm: To jak za kilka lat nazbieram plusowych to w następnym roku kalendarzowym będę mógł robić na co tylko będę miał ochote, bo będzie zapas punktów? Nieuzasadnione zatrzymanie uprawnień = 1000 zł dla kierowcy? Jeszcze bardziej kretyńskie... Może w ogóle zlikwidujmy Policje bo po co nam taka z zakajdankowanymi ręcami? Odbierzmy im też broń i radiowozy... Jeśli Kukiz firmuje to swoim nazwiskiem, to całe szczęście że nie głosowałem na niego i bande jego idiotów :facepalm:

Chodzi raczej o kwestię tego, że słowo policjanta jest święte, a bądźmy szczerzy - każdy z policjantów to też człowiek i ma lepszy / gorszy humor, swoje frustracje szczególnie w tak wymagającej pracy użerania się ze społeczeństwem i nie każdy wykonuje swoją pracę tak rzetelnie jak powinien, bo każdy z nas czasem się opier**la w pracy lub robi fuszerę. Takie nagrywanie ma raczej na celu niwelować takie zachowania przynajmniej tak w mojej interpretacji.

Chodzi o jakąś linię obrony, bo obecnie słowo policjanta jest święte.

Btw bycie funkcjonariuszem publicznym to mega niewdzięczna praca.. :kwasny:

A dodatkowe punkty.. cóż. troszeczke ich faktycznie poniosło.

Opublikowano

Ramzes, masz co dla mnie?

Opublikowano

Opublikowano

Witam Panowie mam pytanko czy ktoś z was nie wie o b5 na sprzedaż ? bo moja skończyła tragicznie w piątek.....

cf5d817d06cc6c83gen.jpg

Opublikowano

Ramzes, masz co dla mnie?

Krzychu zapraszam jutro wieczorem [emoji6]

Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

Edi będziesz dzisiaj ?

Opublikowano

tylko informacyjnie, gdyby ktoś szukał małego auta :

http://allegro.pl/mini-one-kosc-sloniowa-prywatnie-i6574638577.html

sprzedaje moja żona :)

dla tych co szukają dużej fury (dość pewne auto - sprzedaje servis VW/Audi w Wieliczce)

A8/diesel 4,2/326 KM / rok 2007 25.XII /przebieg 212 000 km/ pneumatyka, webasto itd

z rynku niemieckiego, od 5 lat w Polsce u jednego właściciela non stop.

Opublikowano

Ramzes dzięki za pomoc!

Opublikowano

Edi będziesz dzisiaj ?

Gdzieś będę ;)

Opublikowano

Powitać :hi:

Opublikowano

Witam,

dzien rozpoczal sie bajecznie mianowicie syn mi przypie^&* zabawka w telefon i pekla szybka. LCD i dotyk dzialaja ok. Ktos z GSM'owcow zna/poleci jakis serwer ktory zajmie sie wymiana samej szyby w Galaxy S6 EDGE?

Opublikowano

serwis Samsung :) zadzwoń i zapytaj o cenę

Opublikowano

obawiam sie ze w samsungu to sie nie bawia w takie cos jak wymiana samej szybki. od razu mi beda chcieli caly set wymienic (LCD+digitizer+szybka) - a to juz wiem ile kosztuje. U mnie te dwie pierwsze rzeczy sa ok a sa goscie co robia same szyby

Opublikowano

obawiam sie ze w samsungu to sie nie bawia w takie cos jak wymiana samej szybki. od razu mi beda chcieli caly set wymienic (LCD+digitizer+szybka) - a to juz wiem ile kosztuje. U mnie te dwie pierwsze rzeczy sa ok a sa goscie co robia same szyby

pytaj Wojtka z Dietla.

Opublikowano

a cos wiecej? Wojtkow na Dietla moze byc kilku ;)