Vixen Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Panowie , zakladal ktos Ate powerdisc i klocki ceramiczne?Dostalem info ze producent do tych tarcz nie poleca ceramiki i brak wtedy gwarancji A na stronach itp sa takie zestawy bez wiekszych problemow do kupienia tylko ze akurat nie widzialem np na allegro mojego rozmiaru tylko 280mm hmm Wysłane z mojego LG-G3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 4 minutes ago, Vixen said: Panowie , zakladal ktos Ate powerdisc i klocki ceramiczne? Dostalem info ze producent do tych tarcz nie poleca ceramiki i brak wtedy gwarancji A na stronach itp sa takie zestawy bez wiekszych problemow do kupienia tylko ze akurat nie widzialem np na allegro mojego rozmiaru tylko 280mm hmm Wysłane z mojego LG-G3 przy użyciu Tapatalka ja miałem i w a4 i teraz mam w CC i za***isty set, hamulce po hamowaniach z 250 - 200 w dalszym ciagu sa na swoim miejscu. jak będziesz potrzebował taki zestaw do daj znaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vixen Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zastanawiam sie nad tym zestawem , tylko zastanowilo mnie ze jak wezme taki zestaw to bedzie brak gwarancji , klocki mi juz swieca a tarcze mam wyjechane , wiec bede zmieniac w tym lub nastepnym msc , chcial bym miec czym hamowac wiec dlatego pytam o taki zestaw, jaka bys mial cene takiego zestawu? Napisz na PwWysłane z mojego LG-G3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Na Gromadzkiej tor jest dość krótki, ale za to ciekawy. Mam tam nawet chyba jakis karnet na przejazdy [emoji3] Byłem wczoraj na obu torach i musze powiedzieć ze lepszy fun miałem na gromadzkiej szybsze zakręty i dynamika karta częste zwroty kierunku, na domagały prędkości wyższe i szerszy tor bardziej nowoczesny obiekt ale cena razy dwa . Polecam w sumie oba . Pytałem i wynajęcie toru na godzinę kosztuje 1400 zł , zebrać 10 osób to po 140 zł / osobę za godzine jazdy . Gość mówi ze przychodzi nawet 20 osób i sie wymieniają tylko ze u nas zebrać 20 osób to będzie problem . Można by zrobić zawody dodatkowo po 5 zeta i wygrany zgarnia wszystko zainteresowani sa ? Oczywiście mowa o tym droższym torze gdzie 8 min kosztuje 45 zł , na gromadzkiej 25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 2 minuty temu, boseron napisał: Byłem wczoraj na obu torach i musze powiedzieć ze lepszy fun miałem na gromadzkiej szybsze zakręty i dynamika karta częste zwroty kierunku, na domagały prędkości wyższe i szerszy tor bardziej nowoczesny obiekt ale cena razy dwa . Polecam w sumie oba . Pytałem i wynajęcie toru na godzinę kosztuje 1400 zł , zebrać 10 osób to po 140 zł / osobę za godzine jazdy . Gość mówi ze przychodzi nawet 20 osób i sie wymieniają tylko ze u nas zebrać 20 osób to będzie problem . Można by zrobić zawody dodatkowo po 5 zeta i wygrany zgarnia wszystko zainteresowani sa ? nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 W sumie z Twoja wagą tez bym nie był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Teraz, boseron napisał: Pytał Cie ktoś o zdanie nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zobacz czy Cie tam nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Teraz, boseron napisał: Zobacz czy Cie tam nie ma wiosna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Powitać strasznie to forum jasne w przeglądarce, aż oczy bolą. Dobrze że tapatalk ma ciemne motywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 wiosnalato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Wybiera się ktoś dzisiaj na spota skoro nie ma w Kraku grupy trzymającej władze...??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 ja będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 AKURAT...chyba w BT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 nie doceniasz siły przyzwyczajenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 nie doceniasz siły przyzwyczajeniaA co? Wyjdziesz ze śmieciami??? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 już mam przygotowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_mk2 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 ja będę i Gabriel tez powinien być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 jest festiwal pizzy jak cos, ostatnio wszyscy byli zadowoleni wiec pomyslalem, ze podrzuce info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi