FANTOMAS Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 9 godzin temu, edraven napisał: Siema Ktoś ma jakiegoś sprawdzonego serwisanta AGD, konkretnie od zmywarek. Zmywarka poł roku po gwarancji i ..uj ją strzelił. podepnij VAG-a i zrób logi bo bez tego nikt ci tutaj nic nie zdjagnozuje
KERCZI Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Poza tym EDRAVEN jak już robisz filtry i pompę to zrób jeszcze rozrząd...
FANTOMAS Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Godzinę temu, Cuber napisał: Nie no widzę ze trzeba załozyc temat odnosnei zagadnienia AGD co tam u Pałki dogodził twojej skrzyneczce
Cuber Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Nie byłem bo nie ma błędu wiec po co jechać
FANTOMAS Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 1 minutę temu, Cuber napisał: Nie byłem bo nie ma błędu wiec po co jechać wiesz ja bym jechał z błędem to nigdy nie wiadomo kiedy wyskoczy a tak 3,3k i masz spokój
boseron Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Za 500zl BOSERON to możesz sobie conajwyzej kupić ekspres przelewowy i to niekoniecznie...chyba ze masz na mysli garnek utrzymujący ciepła wodę i zalewający kubek wrzątkiem...:-) Ja ostatnio dałem właśnie 620zl za serwis ekspresu Mam taki garnek w domu i nie narzekam na kapsułki ,wiadomo koło ekspresu to nie stało Ale ten w pracy normalnie miał podajnik na mielona kawę i robił cisnieniowo i to on sie zepsuł a mój garnek domowy działa . Zawartość dodana 3 minutes Kerczi ..... czy Ty myślisz ze ja potrzebuje polisę na życie ze podajesz mój numer domokrążcy ??? [emoji4] Zawartość dodana 6 minutes later Gadamy o ekspresach i odrazu na dole forum cos takiego )) Inwigilują Nas wszędzie :/
OGr Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Edvagen, weź to rozkręcić i sam sobie wymień. To naprawdę żadna filozofia.Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Karasik2 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 2 godziny temu, arek_cccp napisał: Poleci ktoś kogoś bardzo dobrego do pomalowania zacisków oraz ewentualnej regeneracji ? ja szukam kogoś tylko do pomalowania nie mam jak rozebrać i wysłać do dev-a a i nie mam gdzie auta podnieść by kolo zdjąć... daj znac kto z Krakowa ci to ogarnie tez podjadę i zostawię auto farbę juz kupiłem:)
edraven Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Godzinę temu, OGr napisał: Edvagen, O ku&$+a jeszcze tak mnie nie nazywali Masz u mnie flache za dobrą radę sitko na wlocie prawie nie dało się przedmuchac, tyle kamienia . Logi robić... Już nikt pod maskę nie zagląda tylko od razu logi i logi.
OGr Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 1 minutę temu, edraven napisał: O ku&$+a jeszcze tak mnie nie nazywali Masz u mnie flache za dobrą radę sitko na wlocie prawie nie dało się przedmuchac, tyle kamienia . Logi robić... Już nikt pod maskę nie zagląda tylko od razu logi i logi. sorry nieumyślnie, myślałem o projekcie, klikałem na forum i namerdałem ;-) dobrze że się udało naprawić. Wypij za mnie dobrego drinka, jutro mam wazną rozmowę
FANTOMAS Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 1 godzinę temu, edraven napisał: Logi robić... Już nikt pod maskę nie zagląda tylko od razu logi i logi. no jak byś od razu logi zrobił to byś od razu wiedziała , że to kamień a tak przede wszystkim podepnij vaga pod kran i zrób logi wodzie bo mówiłeś , że masz mientką a tu jednak kamień
Transitpower Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 To pisał Tomek.... Nasz mistrz ciętej riposty :-D Padłem :-D
edraven Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Nawet w mientkiej wodzie jest kamień, a to nawet bardziej była rdzawy nalot niż kamień. Co się dzisiaj odpierd%^a od rana na autostradzie to szok!
LukiKRK Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Całe miasto dziś zakorkowane E gdzie tam. Złymi ulicami jeździsz [emoji14]Tapniete z SGS7
OGr Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 2 godziny temu, edraven napisał: Co się dzisiaj odpierd%^a od rana na autostradzie to szok! Miałem jechać rano ale zaryzykowałem przez centrum i dojechałem z północy na południe w 14 minut ;-)
LukiKRK Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Patrzcie jaki wandalizm na Nadwislanskiej ;( Aż się serce kroi...Tapniete z SGS7
fantowski Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 17 minut temu, LukiKRK napisał: Patrzcie jaki wandalizm na Nadwislanskiej ;( Aż się serce kroi... Tapniete z SGS7 Twój wóz ?
LukiKRK Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Nie no nie mój ale szkoda Audi...Tapniete z SGS7
Rekomendowane odpowiedzi