OGr Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Teraz, edraven napisał: Jak znam życie to oczywiście nie dobrali żadnej znormalizowanej zębatki tylko wszystko pod siebie żeby nie dało się naprawić za 50 groszy Dla nich to nie problem przecież ;-) Zamówili milion zębatek u producenta, wypuścili milion produktów i po sprawie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berys83 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 A to ni jest od regulacji fotela ? Bo kiedyś dobralem w sklepie z częściami do maszyn do szycia P.S czy ktoś na spocie dziś bo będę w okolicy to może wpadł bym się przedstawił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wurger Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Wpadaj, ja wlasnie z trasy pojechałem i sam jestem Bede jeszcze 20 min tutaj i spadam.Sent from my D6603 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_mk2 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 dziś frekwencja na spocie była iście kosmiczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wurger Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 A był ktos wcześniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wurger Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Wszyscy na mecz się zmyli, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_mk2 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 a co to był za a mecz??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karasik2 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 jedyny taki w wykonaniu sędziego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Dzięki za spota btw jakbym Fantomasa widział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 1 godzinę temu, Karasik2 napisał: jedyny taki w wykonaniu sędziego Fakt - mecz niepowtarzalny. Trudno się gra 15 na 10... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek_cccp Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Mimo że nie znoszę realu to niestety słusznie awansowali. Ten bayern w dwumeczu nic nie grał w sumie real też słabiutko . Btw gdzieś widziałem powtorke przy bramce samobójczej Ramosa tam też był spalony i druga sprawa czerwień dla Vidala w 50min za faul na Isco się należała więc nawet dogrywki nie powinno być.. dziś mam nadzieję że Barca zagra kapitalny mecz i awansuje ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Siemka all ps. co do meczu i dwumeczu to się nie zgodze z przedmówcą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vixen Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Jakie swiece polecacie do 1,8t ? Moje sie juz chyba koncza wiec wymiany poraWysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 dzisiaj siada jak talala dzięki Krzysiu za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Shadow sto lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 2 godziny temu, fantowski napisał: dzisiaj siada jak talala dzięki Krzysiu za pomoc Dzięki za wspólną pracę Dobrze trzyma wszystko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 9 minut temu, edraven napisał: Dzięki za wspólną pracę Dobrze trzyma wszystko? w sumie to nie grzebałem jakoś mocno przy tym wydaje mi się że przez noc zwiazało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Panowie Ktoś chętny dziś o 21-30 pokopać w piłkę pod Balonem na sztucznej trawie przy ulicy Wielickiej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 13 godzin temu, fantowski napisał: Shadow sto lat pamiętasz o skórce dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karasik2 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 (edytowane) Polecicie jakąś hurtownie z częściami bo B7 w Krakowie ? Rozrząd, wahacze, tego typu... Tanio tanio taniooo? Edytowane 21 Kwietnia 2017 przez Karasik2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi