Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie ma ktoś z Was racelogica lub inne tego typu urządzenie ? Chętnie wpadłbym na spota Was poznać i porobić pomiary po stage 3 ;)

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzień dobry lewi :)

Opublikowano
21 godzin temu, Transitpower napisał:

A czy Ty nie potrafisz zrozumieć, że nie wszyscy mają talent i smykałke do takich rzeczy? Ja też bym sobie z tym nie poradził bo po prostu się na tym nie znam i wolę zapłacić żeby mi ktoś zrobił. Czy to znaczy że mam dwie lewe ręce? Nie. To znaczy że robię to na czym się znam... A swoją drogą ciekawe dlaczego jeździłeś ze swoim byłym Paskiem poza Kraków i szukałeś mechaników... Masz dwie lewe ręce??

Sory ale gdzie jeździłem? Na wymiane rozrządu do Piekar owszem, na tym się nie znam, ani poznać nie chcę :grin:, ale podstawowe, nie wymagające wiedzy książkowej rzeczy każdy facet chyba zrobić umie. Jak Ci kran cieknie to też wzywasz fachowca? Skoro cieknie dach to logiczne że ściągam podsufitkę i patrze skąd. Rozumiem że można nie mieć wystarczającej wiedzy jak ją zdemontować, ale od czego ma się wujka google? Każdy jest kowalem losu :grin:. Sharks absolutnie Cię nie obrażam, ale taką pierdołe lokalizuje się w pare chwil

Opublikowano
Sory ale gdzie jeździłem? Na wymiane rozrządu do Piekar owszem, na tym się nie znam, ani poznać nie chcę :grin:, ale podstawowe, nie wymagające wiedzy książkowej rzeczy każdy facet chyba zrobić umie. Jak Ci kran cieknie to też wzywasz fachowca? Skoro cieknie dach to logiczne że ściągam podsufitkę i patrze skąd. Rozumiem że można nie mieć wystarczającej wiedzy jak ją zdemontować, ale od czego ma się wujka google? Każdy jest kowalem losu :grin:. Sharks absolutnie Cię nie obrażam, ale taką pierdołe lokalizuje się w pare chwil

Widzisz... Z jednej strony gratuluje, że potrafisz sobie kran naprawić. Ale z drugiej strony trzeba być strasznie ograniczonym umysłowo, żeby nie potrafić zrozumieć, że są ludzie którzy do kranu wzywają fachowca. Osobiście znam kilku takich ludzi i wiedz o tym, że każdy z nich mógłby mieć kilkadziesiąt nowych Fordów Mondeo (tylko po co? Wystarczy jedna ale konkretna fura), są pracodawcami dla takich jak Ty, a na wakacje jeżdżą na Karaiby... Wynika to z tego, że są oni wybitni w aspektach pracy zawodowej takich, o których Ty nie masz pojęcia że istnieją... Dlatego Ty potrafisz naprawić kran, jeździsz używanym Fordem Mondeo, wakacje spędzasz w Myślenicach a na forum potrafisz jedynie ubliżać i wk...ać innych. No cóż, jak to pięknie ująłeś "każdy jest kowalem losu".
Opublikowano

U Was nigdy nie jest nudno :grin:

:hi:

Opublikowano
19 godzin temu, Kopter napisał:

Panowie ma ktoś z Was racelogica lub inne tego typu urządzenie ? Chętnie wpadłbym na spota Was poznać i porobić pomiary po stage 3 ;)

GTPerformance wypożycza blisko Krk jest więc możesz podjechać do niego. 

Opublikowano

siemanko poniedziałkowy poranku :D:decayed:

Opublikowano

Powitać Panów :hi:

puchatek.jpg

Z góry przepraszam jeśli którekolwiek z powyższych mediów uraziło kogokolwiek np. po przez wulgaryzmy. 

Opublikowano

:hi:

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Dnia 18.06.2017 o 10:58, Kopter napisał:

Ja mam :)

Opublikowano

Pozdrowienia z Włoch

fb9f30ab52d10f18med.jpg

Edytowane przez edraven

Opublikowano

Kiedy przyjedziesz tym na garage? Sprawdzimy czyje głośniejsze :)

Opublikowano

Powitać :hi:

Panowie kto u nas ogarniał kwestię ubezpieczenia auta ?

Opublikowano

Ozi, 501634811.

Kupiles tego strucla? :kox:

Opublikowano
Godzinę temu, Radekst napisał:

Ozi, 501634811.

Kupiles tego strucla? :kox:

Dzięki! :hi:

Upatrzone po wstępnych rozmowach :jerk:

strucel.jpg

Opublikowano

Kerczi, co robiłeś na Łokietka? :-)

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ala ma kota

Edytowane przez nex

Opublikowano

:facepalm:

Opublikowano
Kerczi, co robiłeś na Łokietka? :-)

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Pewnie jechałem :-)
Opublikowano

Boski...graty nowej furmanki...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.