lennox Opublikowano 25 Czerwca 2017 Opublikowano 25 Czerwca 2017 No wiec dziękuje za szczere życzenia posiadania furmanki dluzej niż pol roku [emoji4] kilka tygodni szukania bawarki i jest.... miała byc czarna w sedanie miała byc srebrna w combiaku ze szklanym dachem ale obie to przed lifty , w rezultacie wpadła poliftowa na joysticku silnik 3.0 d . Radek widział pierwszy [emoji4] Gratulacje Łukasz! Piękna sztuka. Bezawaryjnosci życzę, przyda Ci się)Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
boseron Opublikowano 25 Czerwca 2017 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Piękna nie piękna ma jeździć , zaskakuje mnie spalanie .... w 3 litrowym motorze 8.2 miasto i 6.1 trasa przy normalnym użytkowaniu , wiec C6 moze sie schować niestety daleko z tylu
FANTOMAS Opublikowano 25 Czerwca 2017 Opublikowano 25 Czerwca 2017 2 godziny temu, boseron napisał: Piękna nie piękna ma jeździć , zaskakuje mnie spalanie .... w 3 litrowym motorze 8.2 miasto i 6.1 trasa przy normalnym użytkowaniu , wiec C6 moze sie schować niestety daleko z tylu no to nic tylko deptaj aż noga wyjdzie podłogą albo się łańcuch urwie
Transitpower Opublikowano 25 Czerwca 2017 Opublikowano 25 Czerwca 2017 no to nic tylko deptaj aż noga wyjdzie podłogą albo się łańcuch urwie Na szczęście rozrząd jest od strony skrzyni więc od razu remont silnika można zrobić...
Cuber Opublikowano 25 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2017 Boski ale ile to BWM ma przelotu ?
Cuber Opublikowano 25 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2017 Tylko nie na liczniku ;P ps. przecież kupiłeś sedana ..... to co się z nim stało?
boseron Opublikowano 25 Czerwca 2017 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Na szczęście rozrząd jest od strony skrzyni więc od razu remont silnika można zrobić...Niestety nie masz racji to jeszcze M57N2 197 KM wiec łańcuch ma z przodu , od mocniejszej siostry różni sie tylko osprzętem a właściwie tylko większymi wtryskami [emoji6]
Krumak Opublikowano 25 Czerwca 2017 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Boseron a co się działo z A6, że ją tak szybko pogoniłeś?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
boseron Opublikowano 25 Czerwca 2017 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Tylko nie na liczniku ;P ps. przecież kupiłeś sedana ..... to co się z nim stało? Sedan był juz prawie kupiony kiedy przejechałem sie tym poliftowym egzemplarzem i podjąłem decyzje ze warto dołożyć kilka złotych bo zupełnie inaczej sie prowadzi . Na przeglądzie technicznym gość mówił ze jak nowy samochód nie ma sie do czego przyczepic , wiadomo życie zweryfikuje jej stan. Przelot ma realny i zgodny z książka serwisowa zobaczysz na żywo wtedy sam sobie odpowiesz Cuberku [emoji4]
Shadow Opublikowano 26 Czerwca 2017 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Powitać Dnia 23.06.2017 o 23:02, boseron napisał: No wiec dziękuje za szczere życzenia posiadania furmanki dluzej niż pol roku kilka tygodni szukania bawarki i jest.... miała byc czarna w sedanie miała byc srebrna w combiaku ze szklanym dachem ale obie to przed lifty , w rezultacie wpadła poliftowa na joysticku silnik 3.0 d . Radek widział pierwszy Graty Boski
boseron Opublikowano 26 Czerwca 2017 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Boseron a co się działo z A6, że ją tak szybko pogoniłeś?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wlasnie o to chodzi ze nic , ten typ juz tak ma ze lubi zmieniać
Cuber Opublikowano 26 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2017 12 godzin temu, boseron napisał: Sedan był juz prawie kupiony kiedy przejechałem sie tym poliftowym egzemplarzem i podjąłem decyzje ze warto dołożyć kilka złotych bo zupełnie inaczej sie prowadzi . Na przeglądzie technicznym gość mówił ze jak nowy samochód nie ma sie do czego przyczepic , wiadomo życie zweryfikuje jej stan. Przelot ma realny i zgodny z książka serwisowa zobaczysz na żywo wtedy sam sobie odpowiesz Cuberku Łukaszku to już wiem że u Ciebie prawie nie oznacza nic..... Jasne ze zweryfikujemy Twoje BWM ( celowo pisze tak )
FANTOMAS Opublikowano 26 Czerwca 2017 Opublikowano 26 Czerwca 2017 6 godzin temu, Cuber napisał: Łukaszku to już wiem że u Ciebie prawie nie oznacza nic..... Jasne ze zweryfikujemy Twoje BWM ( celowo pisze tak ) jak ja to lubię jak on tak sobie piją z dziubków
Cuber Opublikowano 26 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2017 Łukasz byłu mnie Swoim Nowym BWM hmmmm zobaczycie jutro na spocie co i jak ps. jak dla Mnie to A6 było fajniejsze bo ....... bo nie lubię BWM
FANTOMAS Opublikowano 26 Czerwca 2017 Opublikowano 26 Czerwca 2017 (edytowane) 20 minut temu, Cuber napisał: Łukasz byłu mnie Swoim Nowym BWM hmmmm zobaczycie jutro na spocie co i jak ps. jak dla Mnie to A6 było fajniejsze a ty to niedobry koteczek jesteś musisz niespodziankę zepsuć Edytowane 26 Czerwca 2017 przez FANTOMAS
boseron Opublikowano 26 Czerwca 2017 Opublikowano 26 Czerwca 2017 No wiec tak dwie rzeczy na korzyść BMW : 1. Spalanie miasto 8 l trasa 6 l , audi C6 miasto 13 l trasa 9-10 l , nie ulega wątpliwości ze przy takich samych motorach silniki bawarek sa oszczędniejsze 2. Komfort jazdy na korzyść BMW ale to moze byc kwestia zawiechy i rozmiaru felg W Audi wielki plus za napęd . W BMW chyba jednak wiecej miejsca , plus za otwieranie samej tylnej szyby , lepsze wyciszenie . Skrzynia wybiera identycznie . Hamulec lepszy w Audi . To tak na szybko z moich krótkich doświadczeń
Cuber Opublikowano 27 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2017 Łukasz : Komfort ? Wiesz nie możesz porównac A6 na 1BV i 19 stkach z zwykłym zaiweszeniem na 17 stkach w BWM Spalanie hmmmm no wiesz skoro miałes ponad 250 km w stosunku do BMW gdzie nie całe 200 seryjne to wiesz.... ale i tak uważam ze szóstka Ci coś za dużo spalała chyba ze deptałeś cały czas to wtedy się zgodzę Ja tez Ci mogę pokazać ze na trasie z Olkusza do Krakowa miałem spalanie 4,7 jechałem na Radarch da się ? da się ? Srednia w miescie u mnie to dyszka , jak mnie wkurzy Radzio na powrocie ze spota to 14
Radekst Opublikowano 27 Czerwca 2017 Opublikowano 27 Czerwca 2017 1 godzinę temu, Cuber napisał: Srednia w miescie u mnie to dyszka , jak mnie wkurzy Radzio na powrocie ze spota to 14 U mnie 11l ON i litr oleju w filtrze Fantomasa Takze Boski nie jest zle z Twoim spalaniem
Rekomendowane odpowiedzi