Cuber Opublikowano 29 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2017 http://www.radiozet.pl/Motoryzacja/20-latek-i-18-latek-w-Audi-zgineli-w-czolowym-zderzeniu-przy-220-km-h
Radekst Opublikowano 29 Czerwca 2017 Opublikowano 29 Czerwca 2017 o kutwa pierwszy filmik zaraz na bank zablokuja na YT bo widac jak nogi lataja od 8 sekundy
Cuber Opublikowano 29 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2017 Nogi i ręce chyba ....masakra jakaś
Radekst Opublikowano 29 Czerwca 2017 Opublikowano 29 Czerwca 2017 (edytowane) 55 minut temu, boseron napisał: Bez szans na reakcje Jakby jechal bmw zamiast audi to by wyprowadzil Edytowane 29 Czerwca 2017 przez Radekst
edraven Opublikowano 29 Czerwca 2017 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Masz rację, poszedłby offem dużo wcześniej i rów by uratował.
Transitpower Opublikowano 29 Czerwca 2017 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Ciekawi mnie, po co link z takim wypadkiem właśnie tutaj... Jak ostatnio ktoś wkleił link z ruskimi debilami w Avantadorze, to co bardziej wrażliwi się popłakali o moje zdanie na ten temat. Minęło kilka albo kilkanaście miesięcy i podobna historia...Całe szczęście, że wygrzmocili w TIRa (mam nadzieje że jego kierowcy nic się nie stało) bo równie dobrze mogła to być osobówka z pełną rodziną... Z drugiej strony optymalnie by było, gdyby wygrzmocili w drzewo/słupa/latarnie tak jak ci z Aventadora, bo jednak szkoda kierowcy z ciężarówki. O jego dożywotniej traumie nikt za kilka dni nie będzie wspominał a przecież nie zrobił nic złego...
boseron Opublikowano 29 Czerwca 2017 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Mario relax [emoji6] nie spinaj sie tak wrzuć na looz
Transitpower Opublikowano 29 Czerwca 2017 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Mario relax [emoji6] nie spinaj sie tak wrzuć na looz Yyyy... W którym miejscu się spinałem, bo nie do końca rozumiem o co Ci chodzi? Napisałem to na pełnym loozie i z uśmiechem na twarzy, więc sprecyzuj zarzuty albo nie wmawiaj mi tego, czego nie ma, oki?
D4NTE Opublikowano 30 Czerwca 2017 Opublikowano 30 Czerwca 2017 (edytowane) Powitać http://krakow.onet.pl/oddano-do-ruchu-wschodnia-obwodnice-krakowa-s7/x67zf95 robi wrażenie ten most Edytowane 30 Czerwca 2017 przez D4NTE
fantowski Opublikowano 30 Czerwca 2017 Opublikowano 30 Czerwca 2017 11 godzin temu, Transitpower napisał: Ciekawi mnie, po co link z takim wypadkiem właśnie tutaj... Jak ostatnio ktoś wkleił link z ruskimi debilami w Avantadorze, to co bardziej wrażliwi się popłakali o moje zdanie na ten temat. Minęło kilka albo kilkanaście miesięcy i podobna historia... Całe szczęście, że wygrzmocili w TIRa (mam nadzieje że jego kierowcy nic się nie stało) bo równie dobrze mogła to być osobówka z pełną rodziną... Z drugiej strony optymalnie by było, gdyby wygrzmocili w drzewo/słupa/latarnie tak jak ci z Aventadora, bo jednak szkoda kierowcy z ciężarówki. O jego dożywotniej traumie nikt za kilka dni nie będzie wspominał a przecież nie zrobił nic złego... co by nie było szkoda ludzi, tych z audi i tego kierowcy tira który bedzie w traumie lepiej by było gdyby nie wygrzmocili
electrofinger Opublikowano 30 Czerwca 2017 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Hej! Szukam osoby/firmy do wykończenia mieszkania od A do Z. Huta, planowany odbiór druga połowa listopada.Wysłane z mojego SM-G800H przy użyciu Tapatalka
Cuber Opublikowano 30 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2017 1 godzinę temu, electrofinger napisał: Hej! Szukam osoby/firmy do wykończenia mieszkania od A do Z. Huta, planowany odbiór druga połowa listopada. Wysłane z mojego SM-G800H przy użyciu Tapatalka Poszło PW
boseron Opublikowano 30 Czerwca 2017 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Yyyy... W którym miejscu się spinałem, bo nie do końca rozumiem o co Ci chodzi? Napisałem to na pełnym loozie i z uśmiechem na twarzy, więc sprecyzuj zarzuty albo nie wmawiaj mi tego, czego nie ma, oki?Widocznie zle odczytałem twe intencje spoko
boseron Opublikowano 30 Czerwca 2017 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Hej! Szukam osoby/firmy do wykończenia mieszkania od A do Z. Huta, planowany odbiór druga połowa listopada.Wysłane z mojego SM-G800H przy użyciu TapatalkaMój Tato ma firmę budowlana i to w hucie wiec daj mi znać na mesenger co i jak to moge zapytać , bo wykończeniówke tez robi
FANTOMAS Opublikowano 30 Czerwca 2017 Opublikowano 30 Czerwca 2017 8 godzin temu, D4NTE napisał: Powitać http://krakow.onet.pl/oddano-do-ruchu-wschodnia-obwodnice-krakowa-s7/x67zf95 robi wrażenie ten most No dzisiaj jechałem obok i widziałem że jest już otwarte miałem nawet w drodze powrotnej sobie śmignąć tak z ciekawości w te i we wte ale wyszło że nie miałem już czasu. Będzie teraz dobry skrót w kierunku na zakopiankę i ogólnie w 15min można się już znaleźć na obwodnicy.
D4NTE Opublikowano 30 Czerwca 2017 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Będzie teraz dobry skrót w kierunku na zakopiankę i ogólnie w 15min można się już znaleźć na obwodnicy.Dokładnie, ja jutro przetestuję [emoji1] Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi