Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tylko teoria...
Wg. Mnie Mało jest 3.0T nawet w DE, a jak jest to zazwyczaj z USA.

NA ŚRODKU masz info o poduszce pasażera które musi być w USA, nie wiem jak teraz jest w UE - czy jest taki wymóg...i to samo jest z odblokowaniem drzwi od strony pasażera...w USA musi być...

Co za tym idzie jeśli auta są z USA to nikła szansa ze przyjechały w całości do Europy i to jeszcze z tym przebiegiem...bo zwyczajnie się to nie opłaca...
Ale oczywiście mogę się mylić bo to wszystko sie już taaak szybko zmienia...

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
23 minuty temu, KERCZI napisał:

To tylko teoria...
Wg. Mnie Mało jest 3.0T nawet w DE, a jak jest to zazwyczaj z USA.

NA ŚRODKU masz info o poduszce pasażera które musi być w USA, nie wiem jak teraz jest w UE - czy jest taki wymóg...i to samo jest z odblokowaniem drzwi od strony pasażera...w USA musi być...

Co za tym idzie jeśli auta są z USA to nikła szansa ze przyjechały w całości do Europy i to jeszcze z tym przebiegiem...bo zwyczajnie się to nie opłaca...
Ale oczywiście mogę się mylić bo to wszystko sie już taaak szybko zmienia...

To , że to USA to nie neguję bo już wczoraj Cuber zwracał uwagę na fotele ale żeby to były gnioty albo zwłaszcza pływaki to raczej bym się zastanawiał.  Jeden rozumiem ale ja takich znalazłem kilka.  Raz , że to by musiało do nas na robotę przyjechać albo do tego kolesia parę postów wyżej co klepał bejce bo w niemcowni takie naprawy są po prostu nie opłacalne ze względu na robociznę (tam nie ma Mietków co klepią po garażach ulepy) dwa , że takie auta po przejściach są zawsze opisane "nur export" (czytaj nie dla niemca) bo u nich dostajesz gwarancję na auto używane  a za ukrycie informacji że auto było pływakiem albo , że jest po zdrowym dzwonie to jest u nich smród konkretny nie to co u nas . Myślę , że to są auta które stały po salonach jako prezentacyjne i się nie sprzedały więc je pogonili do EU. 

Opublikowano

A ja mam kilku znajomych którzy przywożą na lawecie auta z DE, albo z PL wręcz. Tutaj klepią i wywożą do DE bo łatwiej sprzedać...

Tomus nie ma mozliwosci żeby auto nowe (przebieg) warte 250000 start w salonie kosztowało 150000...skończyły się te czasy, coraz częściej lepiej kupić auto w PL niż w DE...

Opublikowano

P.s. Wyślij maila do nich o VIN to wrzucimy z ciekawości do CARFAX

Opublikowano
37 minut temu, KERCZI napisał:

A ja mam kilku znajomych którzy przywożą na lawecie auta z DE, albo z PL wręcz. Tutaj klepią i wywożą do DE bo łatwiej sprzedać...

Tej no ale czytałeś co napisałem przeca mówię , że u nas to się opłaca klepać ale w DE nie ma takiego rynku klepaczy jak u nas i tam praktycznie takich grubych napraw nikt nie robi bo się nie opłaca a dwa nie masz prawa zataić przed niemcem historii auta a jak wyjdzie , że to zrobiłeś to masz grube nieprzyjemności. Tam świadomość prawna ludzi jest na trochę wyższym poziomie niż u nas i taki jeden wał z autem z zatajoną informacją , że auto jest po grubym dzwonie albo po powodzi może położyć ci cały biznes jak cię weźmie w obroty dobra papuga bo zaraz będzie , że naraziłeś życie i zdrowie gebelsa bo mu sprzedałeś auto po grubych przejściach. Tak jak pisałem oni jak mają coś trefne to zawsze jest "nur export" żeby żaden niemiec nawet nie dzwonił. Tym bardziej że to nie golf 5 albo bejca 2,5 prawie jak 3,0 i nikt się tam o zdrowych zmysłach nie podłoży żeby sprzedawać auto z "historią". Ci twoi znajomi to rozumiem , że sprzedają na plac turasom , ruskim albo naszym  bo raczej nie wierzę , żeby takie auto świadomie niemiec wziął w komis albo tym bardzie od razu niemcowi prywatnie sprzedali.

Opublikowano

Dokładnie, głównie Turek jest odbiorca...

Opublikowano

DANTE wszystkiego najlepszego !  :drunk:

Opublikowano (edytowane)

:hi:

16 godzin temu, KERCZI napisał:

Małe spyphoto...

bf18f8737182e3be0b7dc96e9f176bba.jpg

25ab106c046d8a281cb53486f48bc87d.jpg

Nie będziesz żałował... Znajomy ma i sobie bardzo chwali. Bezawaryjności.

A co w końcu z tym? Oglądałeś go?
http://allegro.pl/show_item.php?item=6883952957#2bfeb89b2e

Edytowane przez lennox
Opublikowano
18 godzin temu, KERCZI napisał:

Małe spyphoto...

Piękna, bezawaryjności życzę :wink:

Opublikowano
3 godziny temu, Shadow napisał:

DANTE wszystkiego najlepszego !  :drunk:

Dzięki :wink:

Opublikowano

Chłopaki szukam forumowicza z Krakowa i okolic co odczyta mi pin immo i zakoduje nowy kluczyk do Małysza. Mam jeden kluczyk i strach trochę jak zgubię albo padnie.

Opublikowano
21 godzin temu, KERCZI napisał:

Małe spyphoto...

Graty :jerk:

Opublikowano

Panowie ktoś chętny dziś o 20-30 pokopać w piłkę na trawce przy ulicy Wielickiej ? 

Opublikowano
oczywiście że można....nawet trzeba...

Myj myj śmiało .... podniosę Ci abonament na myjnie pod domem o 500 zł [emoji4]
Opublikowano

Myj myj śmiało .... podniosę Ci abonament na myjnie pod domem o 500 zł [emoji4]

Boski policja nie jest w stanie fizycznie wejść na moje osiedle...tak ze próbuj szczescia
Opublikowano

Boski policja nie jest w stanie fizycznie wejść na moje osiedle...tak ze próbuj szczescia

Oj Karol, Karol...
Opublikowano

No tak, musi czekać aż ktoś będzie wyjeżdżał bo nie zrobili domofonu [emoji23][emoji23]

Opublikowano
Dnia 19.07.2017 o 10:08, Lukasz_mk2 napisał:

w "sieć i łączność" ani w "łącznyość i czujniki" nic o tym nie pisze, a nie sądzę, żeby to była pomyłka ze strony nokii. Poza tym wciśnij ctrl+F i wpisz "blu" - zero wyników ;)

z tego co widze na aukcjach i nie tylko w opisach ma BT 4.1 :)

https://www.nokia.com/en_int/phones/nokia-6 w specyfikacji ;)  

Connectivity Micro USB (USB 2.0), USB OTG, Wi-Fi, Bluetooth 4.1

Opublikowano

Siemandero :)