Lukasz_mk2 Opublikowano 11 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Panowie gdzie w nowej hucie warto jechać na zbieżność (wymieniałem końcówkę drążka)?? Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 11 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Łukasz sprawdź Fijałkowskiego na os. Słonecznym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_mk2 Opublikowano 11 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Ok, dzięki Pablo, podjadę popytać co i jakWysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 16 godzin temu, KERCZI napisał: Przygotowania do zlotu w pełni.... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 22" cale to nie za dużo? Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 (edytowane) 3 godziny temu, lennox napisał: 22" cale to nie za dużo? Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej trzeba trochę upuścić powietrza z air suspension i będzie git security access już mam więc można podziałać Edytowane 12 Marca 2018 przez FANTOMAS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasqkrk Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Ktos przypomni kiedy jest zlot, gdzie i ile wpisowe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 poszukaj, a znajdziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 poszukaj, a znajdzieszPomocny Radosław [emoji23] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 12 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 1 godzinę temu, lukasqkrk napisał: Ktos przypomni kiedy jest zlot, gdzie i ile wpisowe ? No kurde temat jak byk wisi na forum a ktoś pyta kiedy i gdzie ? ehhhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Echhhh Chopy...Tutaj masz info o zlocie:XIX Ogólnopolski Zlot i XII Urodziny Audi A4 Klub Polska - Bukowina Tatrzańska 23-25 Marzec 2018https://r.tapatalk.com/shareLink?share_fid=41415&share_tid=414274&url=https://a4-klub.pl/index.php?/topic/414274-XIX-Og%C3%B3lnopolski-Zlot-i-XII-Urodziny-Audi-A4-Klub-Polska---Bukowina-Tatrza%C5%84ska-23-25-Marzec-2018&share_type=tWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Cuber, lenox coś dla was [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Powitać Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Kto dziś będzie w gk? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 (edytowane) 27 minut temu, D4NTE napisał: Kto dziś będzie w gk? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Ja, Ja! Mogę Ja! @Wurger uwaga! Dobrze @Radekst, że B5 pogoniłeś http://www.radiokrakow.pl/wiadomosci/krakow/akcja-smog-w-krakowie-policja-kontroluje-spaliny-samochodow/ Edytowane 13 Marca 2018 przez Shadow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wurger Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 1 godzinę temu, Shadow napisał: @Wurger uwaga! Na Twoim miejscu też bym nie spał tak całkiem spokojnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 1 godzinę temu, Shadow napisał: Ja, Ja! Mogę Ja! @Wurger uwaga! Dobrze @Radekst, że B5 pogoniłeś http://www.radiokrakow.pl/wiadomosci/krakow/akcja-smog-w-krakowie-policja-kontroluje-spaliny-samochodow/ Dobrze! Niech robia porzadek z tymi smierdzielami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lopezzz Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 (edytowane) Wczoraj pojeździłem trochę po mieście: widać już wiosnę i to na bogato Z tego wszystkiego chyba się dzisiaj wybiorę na spota Panowie potrzebuję dwie ramki klubowe na tablice rejestracyjne do nowego wozidła, będzie miał ktoś na spocie? Edytowane 13 Marca 2018 przez Lopezzz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 (edytowane) ja też robię porządki wiosenne w ogródku właśnie mi przyszedł glanzpucenpakiet Edytowane 13 Marca 2018 przez FANTOMAS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi