Tukan Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 ja udostępnię działkę A jest tam grill,czy trzeba przywiesc :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Gril jest ,woda też ,kupimy tależyki i coś do picia tylko bez żadych ekcesów bo tam są chodowcy gołębi pocztowych
Tukan Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Gril jest ,woda też ,kupimy tależyki i coś do picia tylko bez żadych ekcesów bo tam są chodowcy gołębi pocztowych O to wezme pare listów do wysłania Kulturka pelna,jak mi sie uda to przyjade
Wąski Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 To robimy listę Cuber Waski Tukan ??? Miron 78 i....
Gość Trzeniu Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 przyszła mi belka pod skrzynię robert będziesz miał jakoś czas w następnym tygodniu? dzisiaj nie mogłem przyjechać bo pilnie potrzebowałem auta cały dzień
Wąski Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 przyszła mi belka pod skrzynię robert będziesz miał jakoś czas w następnym tygodniu? dzisiaj nie mogłem przyjechać bo pilnie potrzebowałem auta cały dzień pisz tylko jeden dzień wcześniej
Gość Trzeniu Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 ok. dziękuję , no chyba że w sobotę możemy to załatwić?
Wąski Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 ok. dziękuję , no chyba że w sobotę możemy to załatwić? no tak ale którą ...... w tą mam wolne :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 waskipl - wstępnie byłbym zainteresowany - tylko konkrety proszę - gdzie i o której - i rozumiem będziecie sami ?
Wąski Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 waskipl - wstępnie byłbym zainteresowany - tylko konkrety proszę - gdzie i o której - i rozumiem będziecie sami ? a z kim mamy być ....
Cuber Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2008 to co z tym grillem wkońcu ? spot w galerii a potem jazda do Waskiego tak ?
miron78 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 to co z tym grillem wkońcu ? spot w galerii a potem jazda do Waskiego tak ? aaaaaa jeżeli tak to może być d*pa - jak będę z żonka i dzieciakiem to na grila raczej nie pojadę - w galerii to czemu nie ( ja z Wami oni na zakupach ) ale na grila będzie bida
Wąski Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Nie spot u Waskiego od razu bo tak to skończymy o 24 [br]Dopisany: 14 Sierpień 2008, 23:42 _________________________________________________ to co z tym grillem wkońcu ? spot w galerii a potem jazda do Waskiego tak ? aaaaaa jeżeli tak to może być pupa - jak będę z żonka i dzieciakiem to na grila raczej nie pojadę - w galerii to czemu nie ( ja z Wami oni na zakupach ) ale na grila będzie bida dlaczego
Wąski Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 będę śledził temacik nie ma sprawy ale zawsze mogą przyjechać ,może moja żona się skusi o junoir pograją w piłkę
Gość Trzeniu Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Patrzcie jaki Pablo ma opis na GG :gwizdanie: kur wa leże i rycze :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Cuber Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Jaki bo nie widze :gwizdanie: nie mam gg bo nie jestem u Siebie
Rekomendowane odpowiedzi