Marcin_K Opublikowano 5 Czerwca 2018 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Witam, będzie ktoś dzisiaj miał kompa na spocie? Potrzebuje się podpiąć
Radekst Opublikowano 5 Czerwca 2018 Opublikowano 5 Czerwca 2018 22 minuty temu, Shadow napisał: Ceny paliwa w dół! https://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/ceny-paliw-ropa-naftowa,141,0,2407821.html Uff..
longer_xd Opublikowano 5 Czerwca 2018 Opublikowano 5 Czerwca 2018 W dniu 2018-06-02 o 16:55, Radekst napisał: Poleci ktos jakiegos elektromechanika? A do jakiego zadania konkretnie go potrzebujesz?
Lopezzz Opublikowano 5 Czerwca 2018 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Elo Wybiera się ktoś dzisiaj na spota? Chciałem zrobić premierę mojej Q5 i uwaga namówiłem moją znajomą żeby przyjechała nowiutką S4 w jedynym słusznym kolorze więc zapowiada się ciekawie.
countryFan Opublikowano 5 Czerwca 2018 Opublikowano 5 Czerwca 2018 27 minut temu, Lopezzz napisał: Elo Wybiera się ktoś dzisiaj na spota? Chciałem zrobić premierę mojej Q5 i uwaga namówiłem moją znajomą żeby przyjechała nowiutką S4 w jedynym słusznym kolorze więc zapowiada się ciekawie. Ja postaram się być ale pewnie nie pojawię się punktualnie bo muszę podjechać jeszcze do rodziców po jakieś graty, a chętnie zobaczę nowy nabytek
longer_xd Opublikowano 5 Czerwca 2018 Opublikowano 5 Czerwca 2018 6 godzin temu, Lopezzz napisał: Elo Wybiera się ktoś dzisiaj na spota? Chciałem zrobić premierę mojej Q5 i uwaga namówiłem moją znajomą żeby przyjechała nowiutką S4 w jedynym słusznym kolorze więc zapowiada się ciekawie. Zawsze ktoś jest, więc dziś nie będzie inaczej ?
Cuber Opublikowano 6 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2018 W dniu 5.06.2018 o 12:03, Lopezzz napisał: Chciałem zrobić premierę mojej Q5 i uwaga namówiłem moją znajomą żeby przyjechała nowiutką S4 w jedynym słusznym kolorze więc zapowiada się ciekawie. Dzieki za spota wczorajszego ps. kolor S4 to fiolet z efektem perły ?
Lopezzz Opublikowano 6 Czerwca 2018 Opublikowano 6 Czerwca 2018 (edytowane) Elo Bardzo dziękuję za wczorajszego spota, klimat i towarzystwo jak zwykle na najwyższym poziomie. Kolor pięknej S4 to ...... kobaltowy ? Fota dla wszystkich nieobecnych niech żałują Edytowane 6 Czerwca 2018 przez Lopezzz
countryFan Opublikowano 6 Czerwca 2018 Opublikowano 6 Czerwca 2018 (edytowane) 11 minut temu, Lopezzz napisał: Elo Bardzo dziękuję za wczorajszego spota, klimat i towarzystwo jak zwykle na najwyższym poziomie. Kolor pięknej S4 to ...... kobaltowy ? Fota dla wszystkich nieobecnych niech żałują Kobaltowy bo właścicielką jest kobieta Dla facetów to niebieski Ps. Dzięki za spota Edytowane 6 Czerwca 2018 przez countryFan
FANTOMAS Opublikowano 7 Czerwca 2018 Opublikowano 7 Czerwca 2018 jakby ktoś szukał to mocno i na bogato chyba wszystko z wyjątkiem B&O
Hubertus01 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Czy kupował ktoś OC + AC przez intenet np. Rankomat. Oferty są lepsze niż w agencjach tylko czy jest jakieś ryzyko przy takim zakupie?
Cuber Opublikowano 8 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2018 20 godzin temu, FANTOMAS napisał: jakby ktoś szukał to mocno i na bogato chyba wszystko z wyjątkiem B&O No parę nie doróbek jest , powłoka lakiernicza coś grubawa na całym aucie , felga z A4/A5 A cena netto jest ale tak czy tak cena niezła
Marcin_K Opublikowano 8 Czerwca 2018 Opublikowano 8 Czerwca 2018 W dniu 6.06.2018 o 11:00, Lopezzz napisał: Elo Bardzo dziękuję za wczorajszego spota, klimat i towarzystwo jak zwykle na najwyższym poziomie. Kolor pięknej S4 to ...... kobaltowy ? Fota dla wszystkich nieobecnych niech żałują Ha i na drugim planie mój roz...bany bagażnik
Me.how Opublikowano 9 Czerwca 2018 Opublikowano 9 Czerwca 2018 cześć, znajdzie się Majster co zakoduje w b7 dzienne z długich ? ? lampa h7 + h7
Cuber Opublikowano 12 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2018 Ja będę na spocie ale dopiero ok 20-20 jak ktoś może niech weźmie vaga
Cuber Opublikowano 13 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2018 Dzieki za spota Wczorajszego Ps. Edraven dzieki za rezanie rolety Który to taki sławny ? https://www.poboczem.pl/fotosy/zdjecie,iId,2529838
Cuber Opublikowano 17 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2018 a cóz tutaj taka Cisza ? We wtorek to chyba spota nie bedzie patrzac na wydarzenie jakie nas czeka
Rekomendowane odpowiedzi