Radekst Opublikowano 2 Grudnia 2018 Opublikowano 2 Grudnia 2018 (edytowane) Nowa tetetka tez spoko ? https://www.auto-swiat.pl/wiadomosci/premiery/audi-tt-jakiego-jeszcze-nie-bylo/7e1pv49.amp Edytowane 2 Grudnia 2018 przez Radekst
Cuber Opublikowano 3 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2018 10 godzin temu, Radekst napisał: Nowa tetetka tez spoko ? https://www.auto-swiat.pl/wiadomosci/premiery/audi-tt-jakiego-jeszcze-nie-bylo/7e1pv49.amp Zapowiada się fajnie
D4NTE Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 11 godzin temu, Radekst napisał: Nowa tetetka tez spoko ? https://www.auto-swiat.pl/wiadomosci/premiery/audi-tt-jakiego-jeszcze-nie-bylo/7e1pv49.amp Bardzo ładna i w dodatku 4 drzwi
FANTOMAS Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 7 godzin temu, D4NTE napisał: Bardzo ładna i w dodatku 4 drzwi Jako bryła auto owszem ładne ale jako kontynuacja modelu to widzę , że poszli na komercje. Taką markę jak audi powinno być stać na utrzymanie wzorca modelu nawet jeśli w danej chwili spadło zainteresowanie. TT-ka miała swoją linię i styl roadstera a to co teraz pokazali to jakiś kolejny morfing linii wziętej z innego modelu. Szkoda bo to był model który się zawsze rozpoznawało od razu na ulicy a teraz będzie kolejne hu... wi co zanim się dokładnie nie przyjrzy. Tu dla porównania RS3 Na pierwszy rzut oka gdyby nie tylna klapa i te wstawki na progach to z boku prawie to samo. I ta nowa TT
pralinen Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 witam,Panowie gdzie w Krk mogę podjechać wymienić żarówki postojowe i Drl a4b7,tam jest tak malo miejsca a podobno sie da bez odkrecania lamp,dziekuje
D4NTE Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 13 godzin temu, FANTOMAS napisał: Jako bryła auto owszem ładne ale jako kontynuacja modelu to widzę , że poszli na komercje. Taką markę jak audi powinno być stać na utrzymanie wzorca modelu nawet jeśli w danej chwili spadło zainteresowanie. TT-ka miała swoją linię i styl roadstera a to co teraz pokazali to jakiś kolejny morfing linii wziętej z innego modelu. Szkoda bo to był model który się zawsze rozpoznawało od razu na ulicy a teraz będzie kolejne hu... wi co zanim się dokładnie nie przyjrzy. Tu dla porównania RS3 Na pierwszy rzut oka gdyby nie tylna klapa i te wstawki na progach to z boku prawie to samo. I ta nowa TT Masz rację, wiele szczegółów jest wzięte z innych modeli pewnie po to aby był popyt. Może zrobią dwa warianty coupe i sportback
edraven Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 (edytowane) siema Żarniki D3S w Krakowie, ktoś? coś? Tylko coś pewnego a nie chinole Pisałem do Hammera ale potrzebuje jutro jechać autem na kilka dni i raczej coś dziś bede musiał znaleźć. Edytowane 4 Grudnia 2018 przez edraven
Cuber Opublikowano 4 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2018 Jak coś to Ja mam tylko muszę sprawdzić czy do D3S
D4NTE Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Godzinę temu, edraven napisał: siema Żarniki D3S w Krakowie, ktoś? coś? Tylko coś pewnego a nie chinole Pisałem do Hammera ale potrzebuje jutro jechać autem na kilka dni i raczej coś dziś bede musiał znaleźć. ASO
trepek Opublikowano 11 Grudnia 2018 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Siemka. Ma ktoś z Was jakiś kontakt do użytkownika @MamDwieDychyNaWache Chyba z Krakowa jest (wieś z tramwajami), ma wystawione alufelgii w dziale sprzedam ale od tygodnia nie logował sie na forum (a wysłałem mu PW).
Cuber Opublikowano 11 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2018 52 minuty temu, D4NTE napisał: Powitać Jak zakupy w Szczecinie ?
D4NTE Opublikowano 11 Grudnia 2018 Opublikowano 11 Grudnia 2018 24 minuty temu, Cuber napisał: Jak zakupy w Szczecinie ? Pisali mi właśnie, że kupili
D4NTE Opublikowano 11 Grudnia 2018 Opublikowano 11 Grudnia 2018 9 minut temu, Cuber napisał: no to chyba spoko Czas pokaże ? może na spota go wyciągnę. Jak nie zapomnisz to wziął byś mi tą folię dziś
Cuber Opublikowano 11 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2018 2 minuty temu, D4NTE napisał: Czas pokaże ? może na spota go wyciągnę. Jak nie zapomnisz to wziął byś mi tą folię dziś OK powinienem zdążyć na spota i jak nie zapomnę to wezmę z magazynu
Cuber Opublikowano 12 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2018 4 godziny temu, D4NTE napisał: Powitać dzięki za spota
YoGi1984 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Opublikowano 12 Grudnia 2018 (edytowane) Pochwale się co dziś ustrzeliłem: A3 e-tron Edytowane 12 Grudnia 2018 przez YoGi1984
D4NTE Opublikowano 13 Grudnia 2018 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Jakiś amertykan, pewnie po dzwonie sprowadzony? Powitać elitę
Rekomendowane odpowiedzi