Gość TrueOgre Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Żabcia, jak tam smaki dzisiejsze :?: Wieczór się zbliża :gwizdanie: We wtorek picie? :gwizdanie: a co to wtorek jakis trędowaty czy co :gwizdanie:
Tukan Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Żabcia, jak tam smaki dzisiejsze :?: Wieczór się zbliża :gwizdanie: We wtorek picie? :gwizdanie: a co to wtorek jakis trędowaty czy co :gwizdanie: No we srode trzeba isc do pracy,wiec tredowaty jak kazdy dzien do piatku
Gość TrueOgre Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Żabcia, jak tam smaki dzisiejsze :?: Wieczór się zbliża :gwizdanie: We wtorek picie? :gwizdanie: a co to wtorek jakis trędowaty czy co :gwizdanie: No we srode trzeba isc do pracy,wiec tredowaty jak kazdy dzien do piatku bo pić to trzeba umieć
jarko Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Żabcia, jak tam smaki dzisiejsze :?: Wieczór się zbliża :gwizdanie: We wtorek picie? :gwizdanie: a co to wtorek jakis trędowaty czy co :gwizdanie: No we srode trzeba isc do pracy,wiec tredowaty jak kazdy dzien do piatku bo pić to trzeba umieć
hornet Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Siema :> mam pytanie czy ktoś może mi to sprawdzić u Was na miejscu ?? http://allegro.pl/item413708781_radio_cb_alan_109_antena_magnesowa_ml_145_alan.html
miron78 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 nie spać - dupcyć [br]Dopisany: 19 Sierpień 2008, 22:45 _________________________________________________Hugo - daj banana daj banana pokaż jaja daj banana
Hugo Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 nie spać - dupcyć [br]Dopisany: 19 Sierpień 2008, 22:45 _________________________________________________Hugo - daj banana daj banana pokaż jaja daj banana Mam 2 do odstrzału.Ale chyba jaj nie mają i nic nie piszą
Tukan Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 nie spać - dupcyć [br]Dopisany: 19 Sierpień 2008, 22:45 _________________________________________________Hugo - daj banana daj banana pokaż jaja daj banana Mam 2 do odstrzału.Ale chyba jaj nie mają i nic nie piszą Dwa jaja do odstrzału :polew:
miron78 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Tukan nie drwij z jaj Bosa ..........................................................
Tukan Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Tukan nie drwij z jaj Bosa .......................................................... Ja nie drwie ale jak chce sobie odstrzelic to trzeba temu zapobiec Joke Chyba zarobie
Cuber Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2008 co za spam :spam: Oczywiscie jak przystało, drinek to podstawa
kepasa Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Siema :> mam pytanie czy ktoś może mi to sprawdzić u Was na miejscu ?? http://allegro.pl/item413708781_radio_cb_alan_109_antena_magnesowa_ml_145_alan.html ale co chcesz sprawdzić??? witam drinkowiczów...[br]Dopisany: 19 Sierpień 2008, 23:13 _________________________________________________i wogóel wszystkich pijaków, tych co umieja i nie umieją
Tukan Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Dobra ja mykam jutro jade nad Balaton Jak wróce bedzie tu zapewne 20 str -u
hornet Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Ten zestawik. Kurde muszę kupić CB. Myślałem że dzisiaj nabędę w wawie bo jutro lecę w polskę ale nie udało mi się. Więc się rozglądam i znalazłem u Was taki zestawik jak mnie interesuje, taniej niż w wawce o prawie 100 zł więc się opłaca
kepasa Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 ale chcesz żeby Ci sprawdzić co to za koleś? czy ma sklep itp? bo parametry i opinie na temat radia sprawdzisz w sieci...
Gość TrueOgre Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 no właśnie przecież to nowe, co tam sprawdzać
kepasa Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 kolo ma supersprzedawcę więc nie ryzykujesz za wiele... [br]Dopisany: 19 Sierpień 2008, 23:21 _________________________________________________łozap men?
hornet Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 ale chcesz żeby Ci sprawdzić co to za koleś? czy ma sklep itp? bo parametry i opinie na temat radia sprawdzisz w sieci... Dokładnie. Parametry radia i anteny znam
jarko Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 nie spać - dupcyć [br]Dopisany: 19 Sierpień 2008, 22:45 _________________________________________________Hugo - daj banana daj banana pokaż jaja daj banana A tam bana, żadna frajda... Ale taki kropek z napisem "moderowany" to już coś co za spam :spam: A Ty co tak machasz tymi patyczkami od rana :?: Lepiej byś drinka pilnował bo w szklance już prawie Masz pusto
kepasa Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 ale chcesz żeby Ci sprawdzić co to za koleś? czy ma sklep itp? bo parametry i opinie na temat radia sprawdzisz w sieci... Dokładnie. Parametry radia i anteny znam czytałeś "o mnie" jakiś debil, przecież możesz zwrócić towar zakupiony przez sieć, jak bys się uparł to wywaliłbyś mu to ogłoszenie z allegro... z tego co pisz w pkt.1 to się nie spotka i nie ma sklepu... cyt: 1. Z POWODU INTERNETOWEGO CHARAKTERU DZIAŁALNOŚCI ODBIÓR OSOBISTY NIE JEST MOŻLIWY. W SZCZEGÓLNYCH WYPADKACH UMAWIAM SIĘ W NOWEJ HUCIE -KOSZT ODBIORU OSOBISTEGO TO 50ZŁ 2. OFERUJEMY TYLKO I WYŁĄCZNIE PRODUKTY ORYGINALNE, NOWE I NIEUŻYWANE. KUPIONY TOWAR NIE PODLEGA ZWROTOWI ANI WYMIANIE.. raczej Ci nie pomogę... za odbiór osobisty koleś chce 50 pln... [br]Dopisany: 19 Sierpień 2008, 23:32 _________________________________________________przykro mi.... DOBRANOC PANOWIE...
Rekomendowane odpowiedzi