Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako ze jutro niedziela - to czy spocik aktualny ? :)

jasne ze aktulany :naughty: zapraszamy :good:

fotki zapodoam do odpowiedniego działu :naughty:

kilka chwil panowie mi dajcie :decayed:

a miała być niespodzianka :gwizdanie:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jako ze jutro niedziela - to czy spocik aktualny ? :)

jasne ze aktulany :naughty: zapraszamy :good:

fotki zapodoam do odpowiedniego działu :naughty:

kilka chwil panowie mi dajcie :decayed:

trzeba było nie gadać trzeniowi, to by byla niespodzianka. kolor jaki , czarny sie domyslam , chyba że nie wybrzydzałeś :), kiedy jedziesz na program ????? :naughty: gratki .. Moje marzenie

Opublikowano

przecież nic nie mówiłeś ;(

w takim razie...

żartowałem :decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 23 Sierpień 2008, 22:07 _________________________________________________ps. tak , czarny :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

AAAAAAAAA ja też che być moderatorem to kupie wtedy b7 a nike B6 :polew: Zartuje oczywiście.

Opublikowano

AAAAAAAAA ja też che być moderatorem to kupie wtedy b7 a nike B6 :polew: Zartuje oczywiście.

NIe ma sie z czego smiac bedziesz modem bedzie B7 :decayed:
Opublikowano

cuber dawaj te foty, i nie pisz . że jutro :wink4:

Opublikowano

no tak ... Cuber uzbierał na B7 czyli jednak dobrze słyszałem że Hugo tu nieżle płaci zielonym za trzymanie towarzystwa za mordę :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

no tak ... Cuber uzbierał na B7 czyli jednak dobrze słyszałem że Hugo tu nieżle płaci zielonym za trzymanie towarzystwa za mordę :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Dlatego nie kupuję na razie nowego RS6 i R8 dla mojej Ani żeby nie było takiego gadania :song::polew:

Opublikowano

No w końcu wszyscy wiedzą i nie trzeba języka za zębami trzymać :tongue4:

Cuber gratki :good:

Opublikowano

No w końcu wszyscy wiedzą i nie trzeba języka za zębami trzymać :tongue4:

Cuber gratki :good:

dziękuje :cool1:

Opublikowano

Widze trzeniu , że ty jako klubowiczx poi 2500 postów dorobiłeś sie Q7, zaraz dzwonie k.....wa do prezesa, miało nie być dyskryminacji , a widze, że tu się nikt nie kryje z niczym

Opublikowano

Widze trzeniu , że ty jako klubowiczx poi 2500 postów dorobiłeś sie Q7, zaraz dzwonie k.....wa do prezesa, miało nie być dyskryminacji , a widze, że tu się nikt nie kryje z niczym

Za mało sie starasz w newbie :decayed:

Opublikowano
:hi: byłem wczoraj na festiwalu i powiem zawiodłem się.Widzę że wszyscy są w odpowiednim dziale :gwizdanie:[br]Dopisany: 24 Sierpień 2008, 10:56 _________________________________________________Żabcia zapewne jescze śpi po wczorajszy :drunk:
Opublikowano

Widzę że wszyscy są w odpowiednim dziale :gwizdanie:

Ale o co kaman :gwizdanie:

Opublikowano

Widzę że wszyscy są w odpowiednim dziale :gwizdanie:

Ale o co kaman :gwizdanie:

:mysli:

Opublikowano

Dzień Dobry :hi:

Opublikowano

Witam Was serdecznie.

Od niedawna jestem posiadaczem mojej audi a4 b5. Jakoś nie mogłem znaleźć czasu aby zjawić się na zlocie. Może dzisiaj mi się to uda, o ile się odbędzie. Jeśli tak to gdzie i o której? Czy nadal Galeria Krakowska ostatnie piętro o 18:00? Poza tym mam pytanko, cz ktoś z Was będzie miał VAG-a aby zobaczyć co sie w moim Audi dzieje? Kupiłem chyba felerny okaz :(. Może jednak uda mi się go doprowadzić do porządku. Kiedy kupowałem nie wyglądało to tak źle. No cóż. Ludzie uczą się na błędach. Mogę liczyć na Wasze porady i pomoc? Byłbym wdzięczny i pozdrawiam. Do zobaczenia (mam nadzieję że dzisiaj)

Opublikowano

Witam Was serdecznie.

Od niedawna jestem posiadaczem mojej audi a4 b5. Jakoś nie mogłem znaleźć czasu aby zjawić się na zlocie. Może dzisiaj mi się to uda, o ile się odbędzie. Jeśli tak to gdzie i o której? Czy nadal Galeria Krakowska ostatnie piętro o 18:00? Poza tym mam pytanko, cz ktoś z Was będzie miał VAG-a aby zobaczyć co sie w moim Audi dzieje? Kupiłem chyba felerny okaz :(. Może jednak uda mi się go doprowadzić do porządku. Kiedy kupowałem nie wyglądało to tak źle. No cóż. Ludzie uczą się na błędach. Mogę liczyć na Wasze porady i pomoc? Byłbym wdzięczny i pozdrawiam. Do zobaczenia (mam nadzieję że dzisiaj)

zapraszamy GK o 18.00