Cuber Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Jako ze jutro niedziela - to czy spocik aktualny ? jasne ze aktulany zapraszamy fotki zapodoam do odpowiedniego działu kilka chwil panowie mi dajcie a miała być niespodzianka :gwizdanie:
marcin j Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Jako ze jutro niedziela - to czy spocik aktualny ? jasne ze aktulany zapraszamy fotki zapodoam do odpowiedniego działu kilka chwil panowie mi dajcie a miała być niespodzianka :gwizdanie: trzeba było nie gadać trzeniowi, to by byla niespodzianka. kolor jaki , czarny sie domyslam , chyba że nie wybrzydzałeś , kiedy jedziesz na program ????? gratki .. Moje marzenie
Gość Trzeniu Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 a miała być niespodzianka :gwizdanie: przecież nic nie mówiłeś ;( w takim razie... żartowałem :decayed: [br]Dopisany: 23 Sierpień 2008, 22:07 _________________________________________________ps. tak , czarny :polew:
marcin j Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 AAAAAAAAA ja też che być moderatorem to kupie wtedy b7 a nike B6 Zartuje oczywiście.
Tukan Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 AAAAAAAAA ja też che być moderatorem to kupie wtedy b7 a nike B6 Zartuje oczywiście. NIe ma sie z czego smiac bedziesz modem bedzie B7
marcin j Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 cuber dawaj te foty, i nie pisz . że jutro
Gość Trzeniu Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 no tak ... Cuber uzbierał na B7 czyli jednak dobrze słyszałem że Hugo tu nieżle płaci zielonym za trzymanie towarzystwa za mordę :polew: :polew:
lukaszr Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 no tak ... Cuber uzbierał na B7 czyli jednak dobrze słyszałem że Hugo tu nieżle płaci zielonym za trzymanie towarzystwa za mordę :polew: :polew: Dlatego nie kupuję na razie nowego RS6 i R8 dla mojej Ani żeby nie było takiego gadania
Cuber Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2008 no to panowie zapraszam => http://www.a4-klub.pl/smf/audi_a4_b7/all_b7_cubrowoz_b7_30_tdi_q_sline-t42545.0.html;msg472418
Gość TrueOgre Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 No w końcu wszyscy wiedzą i nie trzeba języka za zębami trzymać Cuber gratki
Cuber Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2008 No w końcu wszyscy wiedzą i nie trzeba języka za zębami trzymać Cuber gratki dziękuje
marcin j Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 no tak ... Cuber uzbierał na B7 czyli jednak dobrze słyszałem że Hugo tu nieżle płaci zielonym za trzymanie towarzystwa za mordę :polew: :polew: Widze trzeniu , że ty jako klubowiczx poi 2500 postów dorobiłeś sie Q7, zaraz dzwonie k.....wa do prezesa, miało nie być dyskryminacji , a widze, że tu się nikt nie kryje z niczym
jarko Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 no tak ... Cuber uzbierał na B7 czyli jednak dobrze słyszałem że Hugo tu nieżle płaci zielonym za trzymanie towarzystwa za mordę :polew: :polew: Widze trzeniu , że ty jako klubowiczx poi 2500 postów dorobiłeś sie Q7, zaraz dzwonie k.....wa do prezesa, miało nie być dyskryminacji , a widze, że tu się nikt nie kryje z niczym Za mało sie starasz w newbie
Wąski Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 byłem wczoraj na festiwalu i powiem zawiodłem się.Widzę że wszyscy są w odpowiednim dziale :gwizdanie:[br]Dopisany: 24 Sierpień 2008, 10:56 _________________________________________________Żabcia zapewne jescze śpi po wczorajszy
jarko Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Widzę że wszyscy są w odpowiednim dziale :gwizdanie: Ale o co kaman :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Widzę że wszyscy są w odpowiednim dziale :gwizdanie: Ale o co kaman :gwizdanie:
Ustilago Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Witam Was serdecznie. Od niedawna jestem posiadaczem mojej audi a4 b5. Jakoś nie mogłem znaleźć czasu aby zjawić się na zlocie. Może dzisiaj mi się to uda, o ile się odbędzie. Jeśli tak to gdzie i o której? Czy nadal Galeria Krakowska ostatnie piętro o 18:00? Poza tym mam pytanko, cz ktoś z Was będzie miał VAG-a aby zobaczyć co sie w moim Audi dzieje? Kupiłem chyba felerny okaz . Może jednak uda mi się go doprowadzić do porządku. Kiedy kupowałem nie wyglądało to tak źle. No cóż. Ludzie uczą się na błędach. Mogę liczyć na Wasze porady i pomoc? Byłbym wdzięczny i pozdrawiam. Do zobaczenia (mam nadzieję że dzisiaj)
arson15 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Witam Was serdecznie. Od niedawna jestem posiadaczem mojej audi a4 b5. Jakoś nie mogłem znaleźć czasu aby zjawić się na zlocie. Może dzisiaj mi się to uda, o ile się odbędzie. Jeśli tak to gdzie i o której? Czy nadal Galeria Krakowska ostatnie piętro o 18:00? Poza tym mam pytanko, cz ktoś z Was będzie miał VAG-a aby zobaczyć co sie w moim Audi dzieje? Kupiłem chyba felerny okaz . Może jednak uda mi się go doprowadzić do porządku. Kiedy kupowałem nie wyglądało to tak źle. No cóż. Ludzie uczą się na błędach. Mogę liczyć na Wasze porady i pomoc? Byłbym wdzięczny i pozdrawiam. Do zobaczenia (mam nadzieję że dzisiaj) zapraszamy GK o 18.00
Rekomendowane odpowiedzi