Gość Trzeniu Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 ciekawe się zapowiada dużo nowych mam nadzieję że zdążę Będziemy czekać na Ciebie Cuber balowałeś gdzieś wczoraj? TrueOgre wyrobisz się?
Gość TrueOgre Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 Magda, koledzy chętnie Cię podłączą :> :polew: no to i ja się przywitam [br]Dopisany: 21 Wrzesień 2008, 12:29_________________________________________________Myślę że się wyrobię zadzwonię jeszcze
nimskrk Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 All moze i ja sie dzis skusze i wpadne jak tylko sie wyrobie z czasem
Sebo83 Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 wgrają nowego softa :D:D Kurde szkoda ze spot nie jest wczesniej troche przynajmiej o 18[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2008, 13:43_________________________________________________kurde ale jestem gapa spot jest o 18 a myslałem ze o 19 Może bede jednak :DD
Cuber Opublikowano 21 Września 2008 Autor Opublikowano 21 Września 2008 All moze i ja sie dzis skusze i wpadne jak tylko sie wyrobie z czasem wgrają nowego softa :D:D Kurde szkoda ze spot nie jest wczesniej troche przynajmiej o 18[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2008, 13:43_________________________________________________kurde ale jestem gapa spot jest o 18 a myslałem ze o 19 Może bede jednak :DD Panowie przyjeźdzać
AIRWOLF Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 ja sie zjawiam, moze tez bym skorzystał z podłączenia, bo jeszcze nie podłączałem tej mojej ruiny :>
Cuber Opublikowano 21 Września 2008 Autor Opublikowano 21 Września 2008 ja sie zjawiam, moze tez bym skorzystał z podłączenia, bo jeszcze nie podłączałem tej mojej ruiny :> no to widzimy sie o 18-stej na dachu , chyba ze będzie lało to wtedy piętro nizej
jarko Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 hej Krakusy, to co, mozna tam do Was jutro podjechac na dach? aktualne zaproszenie? miło powitać jutro może zawitam do Was Oczywiście zapraszamy To może w Katowicach na parkingu Ikei zrobiłoby się spota.. a termin może 4.10.2008 godzina 16?? Trzeba to troszke bardziej przemyśleć - bo co taki zwyły spęd :?: Trzeba to dobrze nagłośnić - może na całym południu - I południowy spot A4 - może jakiegoś by grilla zorganizować - można też by na koniec jakiś przejazd przez miasto też zrobić Co o tym myślicie :?:
Gość TrueOgre Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 Jarko, Grzesiek napisał co myślimy, chcą chłopaki zorganizować to niech zorganizują, przecież my za nich robić tego niebędziemy, wiadomo że jak się robi większego spota i zaprasza ludzi z innego miasta to trzeba jakieś atrakcje przygotować itp. myślę że Ci którzy wyskoczyli z tym pomysłem zdają sobie z tego sprawę Ja napiszę to co napisał Grzesiek, niech podadzą termin a Kraków się zjawi, i tyle w tym temacie bo to są spociki krakowskie, do tego spota co chcą zorganizować nie założą osobny wątek
jarko Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 Grzegorzu, tu była na ten temat rozmowa, padła propozycja i fajnie że wstępnie jesteście chętni A reszte to już wiadomo jak dogadywać :gwizdanie:
Gość TrueOgre Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 A ty gdzieś był i czemu cie na spocie nie było
jarko Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 A spocik dzisiaj Podziękować Wszystkim za przybycie
Wąski Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 Miło było i ciekawy przejazd i oczywiście ten smród :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 A ty gdzieś był i czemu cie na spocie nie było W pracy byłem A wczesniej byliśmy w Krzeszowicach z naszym kolegą oglądać pikną A4 W następny spot będzie prezentacja
Gość Trzeniu Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 A ty gdzieś był i czemu cie na spocie nie było W pracy byłem A wczesniej byliśmy w Krzeszowicach z naszym kolegą oglądać pikną A4 W następny spot będzie prezentacja no to znając życie ... jak Ty doradzałeś to znowu jakaś padlina będzie
Rekomendowane odpowiedzi