PABLO Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Wylizali się poszli spać... No nieźle :gwizdanie: Jarko myślałem ze już spisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Wylizali się poszli spać... No nieźle :gwizdanie: Jarko myślałem ze już spisz Ja się nie lizałem to jeszcze nie śpię... Chociaż chyba zaraz będę musiał iść spać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AIRWOLF Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 A ja dopiero teraz dotarłem do domu Spocik mój pierwszy i juz takie atrakcje, Dzieki koledze "Vagmistrzowi" za zvagowanie, trochę Cie wykorzystaliśmy ale za tydzień może być odwrotnie, i ty nas możesz wykorzystać :> Fajnie było oby sie jeszcze wiecej działo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irko Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 a co Ty sowa jesteś? w dzień śpisz a w nocy pracujesz? wlasnie w sobote polozylem sie pozno, chcialem dospac godzinke w dzien i obudzilem sie po pieciu godzinach, ogolnie lipa bo znowu mi sie nie chce spac a na na osma jade do ASO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 a co Ty sowa jesteś? w dzień śpisz a w nocy pracujesz? wlasnie w sobote polozylem sie pozno, chcialem dospac godzinke w dzien i obudzilem sie po pieciu godzinach, ogolnie lipa bo znowu mi sie nie chce spac a na na osma jade do ASO Mnie też się nie chce spać, a za 3 godziny do pracy wychodzę... A ja dopiero teraz dotarłem do domu Spocik mój pierwszy i juz takie atrakcje, Dzieki koledze "Vagmistrzowi" za zvagowanie, trochę Cie wykorzystaliśmy ale za tydzień może być odwrotnie, i ty nas możesz wykorzystać :> Fajnie było oby sie jeszcze wiecej działo mr Vagina dzisiaj dawał radę nawet ja skorzystałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Zwiedzać nie spać :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 zwiedzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Widzę, że z Was to lepsze spamery... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Już tam zaraz spamery... :gwizdanie: P.S. Najlepsi już śpią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Jeszcze nie śpią bo mają dziś dyzur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Pablo, jakby nie spali to by spamowali - śpią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 A pozniej siedzą w robocie i spamują [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2008, 03:21_________________________________________________Ok Jarko dobrej nocy jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 A pozniej siedzą w robocie i spamują [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2008, 03:21_________________________________________________Ok Jarko dobrej nocy jeszcze :polew: jeszcze :polew: za godzinę wstaję :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 :kox: Wystarczy Ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Oj chyba trzeba będzie co niektórym limity na zrobić bo aż dziwnie wątek wyglądajakby sobie ktoś forum z czatem pomylił Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irko Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 http://www.zakopaneonline.pl/webcam3/ Irko na kasprowym 50 cm śniegu zobacz sobie widok z dziś rana z 7 godziny ( druga kamera od góry po prawej ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Hugo ma forum a nasza ma pierwszy http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,5717749,Napoj_energetyczny_klubu_Cracovia.html i wszystko po cichu :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2008, 08:17_________________________________________________Pablo dla Ciebie http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,5717750,Pierwszy_sklep_z_dopalaczami.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda_ Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 rzeczywiscie mały tłok był na waszym spotkaniu ... i dobrze byle bylo tylko wiecej ludzi no i ... wiecej miejsc parkingowych Miło było wszystkich spotkac i poznać Dziękuje koledze za vagowanie auta hmmm... niektóre wasze autka to robia naprawde OGROMNE WRAŻENIE , gratuluje posiadania tak ładnych aut Pozdrawiam Magda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 rzeczywiscie mały tłok był na waszym spotkaniu ... i dobrze byle bylo tylko wiecej ludzi no i ... wiecej miejsc parkingowych Miło było wszystkich spotkac i poznać Dziękuje koledze za vagowanie auta hmmm... niektóre wasze autka to robia naprawde OGROMNE WRAŻENIE , gratuluje posiadania tak ładnych aut Pozdrawiam Magda A juz myślałem że nic nie napiszesz :gwizdanie: jak tam paliwo ??? Zapraszamy co tydzień ,tylko zostań do końca miło było poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi