Wąski Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 ciekawa stronka http://www.mototube.pl/film/59/olepiony-przez-fotoradar/
Gość Trzeniu Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 Trzeniu jak będziesz w okolicach US następnym razem wpadnij na kawkę dzięki za zaproszenie [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2008, 10:08_________________________________________________ a co ten wykres momentu taki jakiś zachwiany ? kierownice podobno się przycinają , trzeba wyciągnąć turbo i przeczyścić
Wąski Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 Koleś od żarówek postojowych ściemnia więc zapewne znów z tego nie wyjdzie
Wąski Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 I znów spam Irko teraz to masz :gwizdanie:
AIRWOLF Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 Koleś od żarówek postojowych ściemnia więc zapewne znów z tego nie wyjdzie Czemu sciemnia ? Chyba nie chodzi o mnie ?
Cuber Opublikowano 24 Września 2008 Autor Opublikowano 24 Września 2008 Waski jak tam mój zbiorniczek ? :gwizdanie:
irko Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 Irko teraz to masz :gwizdanie: ...... elektrownie atomowa dzieki __________________________________________________ kolesia niby oslepionego przez fotoradar juz wczesniej wynioslo z zakretu
Wąski Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 Waski jak tam mój zbiorniczek ? :gwizdanie: :gwizdanie: jeszcze nie I znów spam I kto to pisze :polew: no kto
Cuber Opublikowano 24 Września 2008 Autor Opublikowano 24 Września 2008 a kiedy ma być ten zbiorniczek
Wąski Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 a kiedy ma być ten zbiorniczek jest na cle
Cuber Opublikowano 24 Września 2008 Autor Opublikowano 24 Września 2008 Czyli jutro do odbioru masz płyn G12 ?
mega13 Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 __________________________________________________kolesia niby oslepionego przez fotoradar juz wczesniej wynioslo z zakretu Dokładnie, a poza tym od kiedy fotki błyskają?? Przenośne nie maja lamp, a stacjonarne błyskaja podczerwonym światłem. Tu jest to ewidentny fotomontarż. :evil:
Cuber Opublikowano 24 Września 2008 Autor Opublikowano 24 Września 2008 Dokładnie, a poza tym od kiedy fotki błyskają?? Przenośne nie maja lamp, a stacjonarne błyskaja podczerwonym światłem. Tu jest to ewidentny fotomontarż. :evil: Nie koniecznie :gwizdanie: Przed Wiedniem jest miasteczko w którym wiecznie mi pstrykają fotki bo ciagle zapomninam o fotoradarach i w nocy jak przejeźdzam to dostaje Flesche z przodu i z tyłu za moment a wiec sa takowe z lampami błyskowymi :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 Koleś od żarówek postojowych ściemnia więc zapewne znów z tego nie wyjdzie Czemu sciemnia ? Chyba nie chodzi o mnie ? Nie TY tylko ten koleś co kupowałeś od niego twierdzi że nie wie jakie mają być i dlatego wydaje mi się że miałeś farta [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2008, 13:18_________________________________________________ __________________________________________________kolesia niby oslepionego przez fotoradar juz wczesniej wynioslo z zakretu Dokładnie, a poza tym od kiedy fotki błyskają?? Przenośne nie maja lamp, a stacjonarne błyskaja podczerwonym światłem. Tu jest to ewidentny fotomontarż. :evil: błyskają błyskają tylko te nowe fotoradary NIE błyskają
irko Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 w niemczech blyskaja zoltym swiatlem, przynajmniej tak bylo odrazu po wjezdzie ze Slubic do Frankfurtu __________________________________________________________________________ nie wiem czy to dziala tak jak opisuje autor strony czy sciema http://www.zemsta-za-zdrade.pl/?id=6bd185e2
Wąski Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 ale to już nie foto.... http://www.mototube.pl/film/503/ciezarowka-vs-slup-drogowy/[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2008, 13:44_________________________________________________http://www.mototube.pl/film/187/kierowca-autobusu-zapomnial-o-wysokosci-pojazdu/
Rekomendowane odpowiedzi