sokolnh Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 jarko, ty byłes na tej hamowni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 jarko, ty byłes na tej hamowni ? nie dałem rady jechać, akurat tak się kiepsko złożyło i odpuściłem temat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 http://www.allegrofun.pl/show/409 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 http://www.allegrofun.pl/show/409 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo83 Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 niezła bryka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 pablo dowiedz się jutro w pracy czy macie tego canona is80 i wyślij mi esa , będę wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 pablo dowiedz się jutro w pracy czy macie tego canona is80 i wyślij mi esa , będę wdzięczny No problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irko Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 http://www.allegrofun.pl/show/409 prawie jak moj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 http://www.allegrofun.pl/show/409 prawie jak moj irko prawie robi wielką różnicę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Siema wszystkim kope lat :kox: wpadnij na spota Robert, Grzegorz jak tam zdrówko? kulawo strasznie, nie mogę się wyzbierać dzięki że pytasz bardzo dobra cena...!!! i dobry aparacik i to są właśnie doradcy dobra cena nówka z tym obiektywem jest na necie za 1339 :gwizdanie:Kamil i jak mogę być jutro koło 11 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irko Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 tez sportowy Ogrowy ja sie zasugerowalem najnizsza cena z alledrogo i zrobilem lepsza, pokaz gdzie ten aparat jest w tej cenie bo moze taki jak chce tez bedzie jakos tanio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Kamil i jak mogę być jutro koło 11 ?? podjedz, tylko nie wiem czy jutro odrazu Ci to zrobimy, moze byc tak, że chwilke trzeba bedzie poczekac, takze jak chcesz to w srode tez mozesz[br]Dopisany: 29 Wrzesień 2008, 23:04_________________________________________________Pablo, czemu nie masz GT ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Irko, ja po prostu kliknąłem w google i ceneo wyskoczyło to popatrzyłem http://www.ceneo.pl/;004c46+salpha?gclid=CI6f79H0gZYCFQZItAod5ltsEA i konkretnie aparat : http://www.ceneo.pl/1266830 a jaki chcesz sobie kupić ? mam nadzieję że Canona bo to najlepszy sprzęt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Pablo, czemu nie masz GT ? A bo tak wyszło Ty to masz oko Sokole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Dziś złapałem kapcia i okazało się że opona która ma 4 miesiące jest do wyrzucenia GOD DAM IT :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Dziś złapałem kapcia i okazało się że opona która ma 4 miesiące jest do wyrzucenia GOD DAM IT :angry: Nie da się nic już z nią zrobić :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 mozna zrobic hustawke na drzewo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 mozna zrobic hustawke na drzewo albo system nawodniający do ogrodu niestety Pablo nadaje się do wyrzucenia ;( i znowu pójdzie 6stów psu w d*p*e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 mozna zrobic hustawke na drzewo albo system nawodniający do ogrodu niestety Pablo nadaje się do wyrzucenia ;( i znowu pójdzie 6stów psu w d*p*e No to szkoda jeśli tak jest zmasakrowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irko Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Grzechu ja to tam wiesz nic bym nie kupil bo mi wystarczy ten z telefonu ale kobita moja chce jakas 700tke tez sonego, z tego ceneo to lipa jest bo w tych sklepach wala krotko mowiac w ch..a, ten co kupowalem to tez byl w duzo nizszych cenach tylko jak dzwonilem to akurat w zadnym nie bylo wiec sceptycznie do tego podchodze, takie aparaty sie sprzedaja i nie widze powodu zeby nie sprzedawac ich na allegro a te sklepy jednak tego nie robia, dlaczego? kumpel mi kiedys mowil dlaczego tyle, ze on tak robil w tej gazetce z elektrogieldy i podobno kazdy tak robil, sa tez na allegro takie lolki z aukcjami prywatnymi z RTV z niemiec, ceny za***iste ale kupic sie nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi