jarko Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Ogrowy mowilem Ci zebys byl bardziej ostrozny http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,5804321,Policjanci_przechwycili_podrobione_perfumy_wartosci.html A to tam do Wawy po towar się bujał _________________________________________________ _________________________________________________ Ja nie wiem co Wy macie za kompy, ale u mnie ta płytka banglała...
Cuber Opublikowano 13 Października 2008 Autor Opublikowano 13 Października 2008 Ja nie wiem co Wy macie za kompy, ale u mnie ta płytka banglała... miisu nie mozliwe ze banglała u Ciebie bo juz sprawdzałem na 5 kompach i na żadnym nie działa :gwizdanie:
Tukan Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 jestem ździwiony że po roku jazdy i 15kkm na 19` amory przód 87-85 , tył 84-83 :shocked Stary ta sa nówki,nawet niektóre tyle nie maja...Siema wszystkim
Cuber Opublikowano 13 Października 2008 Autor Opublikowano 13 Października 2008 Pewnie wszędzie masz vistę no własnie że nie wszedzie....... Max na spocie nie miał Visty i w firmie tez nie mam Visty na wszystkich kompach :gwizdanie: lipa panie lipa z ta płytką
Flyer Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 jestem ździwiony że po roku jazdy i 15kkm na 19` amory przód 87-85 , tył 84-83 :shocked Stary ta sa nówki,nawet niektóre tyle nie maja...Siema wszystkim Dokladnie... te pomiary mozna sobie o kant d*py... Kazda stacja pokaze Ci inny wynik. Ja po przyjezdzie z Niemiec mialem ponad 90%
jarko Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Pewnie wszędzie masz vistę no własnie że nie wszedzie....... Max na spocie nie miał Visty i w firmie tez nie mam Visty na wszystkich kompach :gwizdanie: lipa panie lipa z ta płytką Ależ się napinasz Misiu o tą płytkę... Nagram Ci nową, nie peniaj A może tak na picasse zapodam
PABLO Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Witam A może tak na picasse zapodam Dajesz :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 6060 ciekawy wynik :gwizdanie: [br]Dopisany: 13 Październik 2008, 19:56_________________________________________________ jestem ździwiony że po roku jazdy i 15kkm na 19` amory przód 87-85 , tył 84-83 :shocked Stary ta sa nówki,nawet niektóre tyle nie maja...Siema wszystkim Dokladnie... te pomiary mozna sobie o kant d*py... Kazda stacja pokaze Ci inny wynik. Ja po przyjezdzie z Niemiec mialem ponad 90% w takim razie gdzie sprawdzić dokładnie :gwizdanie:
jarko Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Robcio, wiesz już coś na temat silniczków :?:[br]Dopisany: 13 Październik 2008, 19:57_________________________________________________ Witam A może tak na picasse zapodam Dajesz :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Wiem ale nie powiem :gwizdanie:
jarko Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Wiem ale nie powiem :gwizdanie: To napisz
Wąski Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Wiem ale nie powiem :gwizdanie: To napisz wstydzę się
gzrybol Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Witam Ostatnio zauważyłem że spryskiwacz tylnej szyby kreci się wraz z wycieraczką a ta dziwnie skrzypi przy obracaniu. Byłem u mechanika przy okazji wymiany hamulcy powiedziałem mu o wycieraczce. On stwierdził że się zaciera i że jest to nierozbieralne. Posty o tym juz były, po których przeczytaniu zabrałem się do demolki. Efekt był taki że rurka faktycznie się zaczynała zacierać wewnątrz mechanizmu. Udało mi się ja wyciągnąć, wyczyściłem wszytko a następnie przesmarowałem i wycieraczka śmiga jak nowa. Wniosek; jak komuś zaczyna dziwnie chodzić spryskiwacz tylnej szyby lub wycieraczka to nie czekajcie tylko trzeba dobrać się do silnika i wyciągnąć rurkę od spryskiwacza zanim się ukręci, wyczyścić i przesmarować.
jarko Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Mnie się przycina ta wycieraczka i to zawsze jak wraca... Czyścić :?:
gzrybol Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 jarko - pewnie ze tak zanim rurka sie ukręci. Robotz nie jest duzo tylko trzeba zalac jakims odrdzewiaczem i poczeakć albow nawcie zamoczyć cały trzpień metalowu z rurką.
jarko Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Oki, dzięki - no to znowu sie robota szykuje... Chociaż tyle że fajna pogoda i można cos podłubać
Sebo83 Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Cześć Wszystkim mam małe pytanko. potrzebuje wulkanizatora w Kraku (okolice ul Wielicka, Dworcowa itp - cobym mógł się na chwilke z pracy wyrwać) Złapałem wkręta w opone i troche uciekają atmosferki
Gość TrueOgre Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Ogrowy mowilem Ci zebys byl bardziej ostrozny http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,5804321,Policjanci_przechwycili_podrobione_perfumy_wartosci.html spoko jeden magazyn znaleźli 10 hula dalej :polew: a tak na poważnie to dobrze że ich wyłapują tylko dlaczego tak pomału :chytry:
Cuber Opublikowano 13 Października 2008 Autor Opublikowano 13 Października 2008 Cześć Wszystkim mam małe pytanko. potrzebuje wulkanizatora w Kraku (okolice ul Wielicka, Dworcowa itp - cobym mógł się na chwilke z pracy wyrwać) Złapałem wkręta w opone i troche uciekają atmosferki no to masz jeden na rogu Wielickiej i Wolskiej , drugich masz na ul.Dauna ( miedzy malbroską i kamieńskiego )
Rekomendowane odpowiedzi