Gość TrueOgre Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Dzięki wszystkim za przybycie, aczkolwiek dzisiejszy spot był bardzo kijowy, jeden z słabszych :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Dzięki za spota wszystkim, widzę ze frekwencja coraz większa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightkipper Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Bardzo dziękuję za sympatyczne spotkanie! Był to mój debiut,utwierdziłem sie tylko w przekonaniu o słuszności wyboru A4. Szczególnie dziekuję Boseronowi, że "organoleptycznie" poczułem A4 kombi-a taką własnie chcę kupić Pozdrawiam tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Dzięki wszystkim za przybycie, aczkolwiek dzisiejszy spot był bardzo kijowy, jeden z słabszych :gwizdanie: To za co dziękujesz :gwizdanie: Miło było poznać nowicjuszy i znajomych z Kalisza Panowie dziękuję za zbiórkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Bardzo dziękuję za sympatyczne spotkanie! Był to mój debiut,utwierdziłem sie tylko w przekonaniu o słuszności wyboru A4. Szczególnie dziekuję Boseronowi, że "organoleptycznie" poczułem A4 kombi-a taką własnie chcę kupić Pozdrawiam tomek nie ma za co jezeli mogłem choc troche przyczynic sie do Twojego wyboru. dzieki za spota choc nie chciało mi sie gadac, Wąski nic sie nie nagrało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 I tak nie wierzę Ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 To za co dziękujesz no że przyjechali, kum kum czy mam wyłożyć w innym języku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 To za co dziękujesz no że przyjechali, kum kum czy mam wyłożyć w innym języku ? a miałeś ze mną porozmawiać :gwizdanie: obiecanki cacanki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Panowie ja się zjawie na spocie za 4 tygodnie dopiero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajmund Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Dzięki CUBER jak czas pozwoli to będę się zjawiał częściej pozdr.dla ekipy Krakowskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 a miałeś ze mną porozmawiać :gwizdanie: obiecanki no miałem, ale wsiadłeś do tej niebieskiej składanki i pojechałeś przyjade w czwartek z mlekiem to pogadamy [br]Dopisany: 09 Listopad 2008, 22:42_________________________________________________ Dzięki CUBER jak czas pozwoli to będę się zjawiał częściej pozdr.dla ekipy Krakowskiej przyjeżdżaj Rajmund jak najczęściej, nawet tym dużym :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Dzięki CUBER jak czas pozwoli to będę się zjawiał częściej pozdr.dla ekipy Krakowskiej Miło było poznać dziękuję za kaszkiet :gwizdanie: Panowie ja się zjawie na spocie za 4 tygodnie dopiero Pablo co Ty robiłeś w Plazie :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Listopad 2008, 22:45_________________________________________________Dostałeś delegację z MM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 :kox: http://pl.youtube.com/watch?v=7OJw_F40IOU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 A my już w domku, ekspresowo się przeleciało Miło było poznać ekipę Krakowską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Dzięki wszystkim za przybycie, aczkolwiek dzisiejszy spot był bardzo kijowy, jeden z słabszych :gwizdanie: może to dlatego że w innym miejscu :gwizdanie: a mnie było miło zobaczyć Wasze pyski Wąski , pochwal się jak już kupisz ten nawilżacz :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Pablo co Ty robiłeś w Plazie :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Listopad 2008, 22:45_________________________________________________Dostałeś delegację z MM O jakiej ty Plazie mowisz teraz :?: A może mnie widziałeś wczoraj bo po Kaziku siedziałem w Plazie do 3:00 [br]Dopisany: 09 Listopad 2008, 23:41_________________________________________________Ok panowie milej nocki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 piękny dzionek się szykuje Cuber cieszę się że działają . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 10 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Heh ale nie rozumiem tego troszke , przeciez odpalałem furmanke i nic ..... no chyba ze musiał poczuć prędkosc i wtedy zaczeły grzac siema all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimskrk Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Bry dzien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi