Szewczenko7 Opublikowano 25 Września 2006 Opublikowano 25 Września 2006 no ja chcialem xl czarna no chyba ze juz nie ma to w ostatecznosci granatowa ale wolalbym czarna [ Dodano: 2006-09-25, 21:22 ] acha i L tez moze byc jezeli nie masz juz xl
Gość zdeniu Opublikowano 25 Września 2006 Opublikowano 25 Września 2006 no ja chcialem xl czarna no chyba ze juz nie ma to w ostatecznosci granatowa ale wolalbym czarna nie bylo granatowych wogole :shock:
Szewczenko7 Opublikowano 25 Września 2006 Opublikowano 25 Września 2006 upssss..to sorrki z czyms sobie pomylilem :mrgreen: ehhhh
grzesioo Opublikowano 25 Września 2006 Opublikowano 25 Września 2006 hmm ciekawe jak na mnie będzie wyglądała taka xxl. Wzrost 180cm ale trochę szeroki jestem . Nie mogę się doczekać.
wojtas-audi Opublikowano 25 Września 2006 Opublikowano 25 Września 2006 wojtas-audi, 1 XL byla jakas taka wieksza...wiedzialem ze maly nie jestes i taka wlasnie Ci zapakowalem No duzy troche, zawsze Xl biore, bo XXl wisi :razz: Mam nadzieje ze bedzie oki . A co do koszulek - to mozna powiedziec ze mala wtopka .... jakby byla 2 tura to tylko przedpłata !! Piszesz ze juz zapakowana ?? Juz mi lepiej :mrgreen: :mrgreen:
Lukas Opublikowano 25 Września 2006 Opublikowano 25 Września 2006 tez czekam na koszuleczki .... Spanky jakbys nalezal go grupy to bys juz mial tydzien temu :razz:
bolek Opublikowano 26 Września 2006 Opublikowano 26 Września 2006 Nie strasz mnie Ja wzialem 2 x - XL , a mam 190 cm ... To powiem Ci że lipa ,bedzie malutka chyba ze jestes chudziutki to moze bedzie oki
ciku Opublikowano 26 Września 2006 Opublikowano 26 Września 2006 ....ylko w rozmiar nie trafiłem Xl za mała na 183 cm wzrostu :neutral: Ooopps to wyglada na to ze dobrze ze w ostatniej chwili wymienilem na XXL -184cm. Mysle ze nie ma sie tez co martwic... jak kazda koszulka nawet te z lepszych materialow napewno sie jeszcze naciagna.
wojtas-audi Opublikowano 26 Września 2006 Opublikowano 26 Września 2006 To powiem Ci że lipa ,bedzie malutka chyba ze jestes chudziutki to moze bedzie oki Niestety nie chudziutki Ale zobaczymy, najwyzej bede mial na szmatki do szyb :mrgreen:
Szewczenko7 Opublikowano 26 Września 2006 Opublikowano 26 Września 2006 heheeh dobre :mrgreen: nie no nie bedzie tak zle:)
bolek Opublikowano 26 Września 2006 Opublikowano 26 Września 2006 Niestety nie chudziutki No ja tez mam lekkiego Maćka Boje sie ze po praniu bedzie dramat
hhacek Opublikowano 26 Września 2006 Opublikowano 26 Września 2006 musze powiedziec ze po pierwszym praniu wygladaja nadal ok!!!!! tylko jak pisalem wczesniej wydaje mi sie ze przednie logo jest troche za wysoko.
grzesioo Opublikowano 26 Września 2006 Opublikowano 26 Września 2006 To powiem Ci że lipa ,bedzie malutka chyba ze jestes chudziutki to moze bedzie oki Niestety nie chudziutki Ale zobaczymy, najwyzej bede mial na szmatki do szyb :mrgreen: to przynajmniej szmatki do szyb będziesz miał klubowe!! :mrgreen: :mrgreen: niektórzy nie zamówili sobie w ogóle. :twisted: Niech żałują!! :twisted: :twisted:
T-żółw Opublikowano 26 Września 2006 Opublikowano 26 Września 2006 po pierwszym praniu wygladaja nadal ok!!!!! tylko jak pisalem wczesniej wydaje mi sie ze przednie logo jest troche za wysoko. pixel już prałeś :?: :razz: niektórzy jeszcze nie dostali :roll: zgadzam się logo 1-2 cm za wysoko
poziek Opublikowano 26 Września 2006 Opublikowano 26 Września 2006 chciałem oficjalnie podziękować Murzynowi za koszulki!! pasują i wszystko mi się w nich podoba! Na zlocie idzie butelka dla Ciebie
Gość Murzyn Opublikowano 27 Września 2006 Opublikowano 27 Września 2006 dzis wysylka do wszystkich ktorzy wplacili do 10.09 wojtas-audi piurko2 zdzisek gelo prosze o przeslanie adresow na PW, bo wyly roznego rodzaju niescislosci...brak literek, za duzo cyferek przy kodach, niepelne adresy.... PS. Hugo na fajnej ulicy mieszkasz nie wysylalem do alfuty i couguarka, bo chca domawiac kolejne koszulki
Hugo Opublikowano 27 Września 2006 Opublikowano 27 Września 2006 PS. Hugo na fajnej ulicy mieszkasz Hahhahah mi też się podoba nazwa
jas Opublikowano 28 Września 2006 Opublikowano 28 Września 2006 wlasnie byl umnie listonosz koszulki ok mnie sie podobaja logo moze nizej ale jest ok to rzecz gustu dzieki murzyn pozdrowienia
Rekomendowane odpowiedzi