Wandej Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Wiesz, jak bym go jeszcze upuścił czy kopnął czy coś takiego to OK, miał prawo się rozwalić ale w kieszeni... Idzie to sprzedać za jakieś śmieszne pieniądze jakiemuś fanatykowi? A on nie ma jakiejś gwarancji na uszkodzenia mechaniczne czy cuś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Wiesz, jak bym go jeszcze upuścił czy kopnął czy coś takiego to OK, miał prawo się rozwalić ale w kieszeni... Idzie to sprzedać za jakieś śmieszne pieniądze jakiemuś fanatykowi?Młody Ty pipko taki telefon się ubezpiecza:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Wiesz, jak bym go jeszcze upuścił czy kopnął czy coś takiego to OK, miał prawo się rozwalić ale w kieszeni... Idzie to sprzedać za jakieś śmieszne pieniądze jakiemuś fanatykowi? A on nie ma jakiejś gwarancji na uszkodzenia mechaniczne czy cuś? Byłem w sklepie i mówię im, gdzie tu k**wa gorilla srilla glass która podobno nie pęka, takie coś powinno być pokryte ubezpieczeniem, na to facet, że możemy odesłać ale koszt 230e za naprawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KANAL Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 co się stało,że w moje AM na sgs II nie chce w cale łapać sygnału???? miałem AM od początku i nigdy nie było problemu do dziś, nawet jednej kreski nie łapie. Tak myslalem ze to nie wina AM. Przywroc ustawienia fabryczne. Jesli nie pomoze to serwis jesli jest na gwarancji. Gwarancja powinna byc na 24 msc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodziak22 Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Dzięki kolego, ale wczoraj odpalilem ten program jeszcze raz i złapał satelity odrazu, w AM to samo Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marewel Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Ja was zapytam czy udało wam się przesłać jakiś plik przez NFC do sony Z ?Z samsunga s3 na s2 idzie bez problemowo,gdy próbuje przesłać na Z włącza się sklep play. Z zetki natomiast wysala przez BT,nie wiem jak można spaprać tak drogi telefon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Moj SGSIII spadł na ziemie.... Pękła szybka, czy mozna ją wymienic, no i gdzie ? Współczuję Mi raz spadł z ponad 2 metrów ale jak by nie case mate to było by po nim a tak to wygląda jak nówka Dotyk w S3 jest zespolony z wyświetlaczem i koszt w granicach 600zł może taniej się uda zrobić ale tyle wołają chłopaki ode mnie z serwisu, oczywiście na ori częściach, możesz zadzwonić również do Regenersis tam większość firm w Polsce naprawiają. Niestety pisałem kiedyś chyba do Ciebie jeśli ty masz to etui wsuwane, to tylko chroni jak jest telefon włożony do niego a jak rozmawiasz czy trzymasz go na jakiejś wysokości i Ci spadnie to krzyż na drogę.. ---------- Post dopisany at 12:51 ---------- Poprzedni post napisany at 12:37 ---------- No i po c**ju, rozwaliłem wyświetlacz w Zetce... nie wiem jak to się stało!! Pierwszy raz w życiu (nie wiem dlaczego!) włożyłem klucze do tej samej kieszeni co telefon i zonk, leciutkie pęknięcie i już brak reakcji na dotyk... Co teraz?? 1272-0786 Obudowa przednia z wyświetlaczem i ekranem dotykowym Sony C6602/ C6603 Xperia Z - czarna (oryginalna) - Oryginalne części i akcesoria GSM Co prawda z obudową ale cena z kosmosu to już lepiej nowy telefon kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Android 4.2.2 dla Note 2 anulowany, czekamy na wersję 4.3? - Android.com.pl - Największe Polskie Centrum Google Android. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Mlody a smialem sie z Ciebie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudas307 Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Plaga jakaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Pany pora na S4 Active:cool: Wysłane z prodiża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 KERCZI toś do**bał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Pany pora na S4 Active:cool:Wysłane z prodiża co to?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makovic Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Wzmocniona wersja tegoż telefonu. Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Słyszałem o nim ale pewnie będzie okrojony jak S4 mini, zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Bedzie mial takie parametry jak S4 http://www.gsmmaniak.pl/218358/samsung-galaxy-s4-active-sprzedazy/ Wysłane z prodiża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 z tego co mi sie rzucilo w oczy to aparat napewno ma slabszy...8M, a w normalnej S4 jest 13M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Tak samo w benchmarku dużo gorszy wynik. Zobaczcie na pełną specyfikację na gsmarena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Nie duzo gorszy tylko troche gorszy. Na pewno nie na poziomie S4mini, ktory ma 2rdzenie i Adreno 305. Na potrzeby kazdego z nas wystarczy. Wysłane z prodiża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Galaxy SIII i HTC ONE X mają po 8MP ale zdjęcia według mnie HTC robi dużo lepsze:slina: Megapixele nie są tak ważne jak wielkość matrycy:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi