H4mm3R Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Panowie może ktoś spotkał się z takim problemem i może wie jak lub czym go rozwiązać. W samochodzie ma urządzenie którym mogę sterować tylko przez WiFi, to urządzenie nie ma dostępu do internetu. Teraz pojawia się problem, bo w momencie połączenie z WiFi wyłącza mi połączenie internetowe sieci komórkowej i tym samym pozbawia internetu. Da radę to jakoś obejść? Tak działa każdy moduł Wifi, nie podłączy się do dwóch punktów dostępowych. Co to w ogóle jest za urządzenie ? Możesz mieć router LTE czy co tam masz za internet , do niego próbować podłączyć to urządzenie i wtedy TELteż do routera i masz komunikację. Jednak stawiam na to, że to coś ma punkt dostępowy a nie działa jako klient sieci ... Wtedy jest d*pa. Chodzi o to żeby WiFi było połączone, ale z braku dostępu do netu przez WiFi, telefon połączył się przez sieć komórkową. Podobno tak to działa w iPhone... Jest to moduł sterujący zawieszenie w aucie AccuAir. Tak jak piszesz, opcja z ruterem odpada, bo ten moduł ma tylko punkt dostępowy.
rade Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Nie jestem zbytnio na czasie jeśli chodzi o rynek telefonów i Androida, ale z tego co wiem i rzuciłem okiem w necie to Wifi ma większy priorytet ( a przynajmniej w Samsungu tak widziałem) nad internetem mobilnym ... i pewnie jakąś aplikacją można to zmienić , ale w samych ustawieniach to chyba sie nie da.
marcinwhite Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Co to wyboru telefonu Moja ma G4, znajoma ma G3. Wg mnie nie warto dopłacać. Ekran ten sam. G3 ciut słabsze przez co bateria lepiej trzyma, wszystkie gry działają pięknie. Ja mam Nexus6 i nie zamienie go na nic innego prędko o odblokowym bootloaderze i masie Romów nie wspominając via Nexus6@Tapatalk
H4mm3R Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Nie jestem zbytnio na czasie jeśli chodzi o rynek telefonów i Androida, ale z tego co wiem i rzuciłem okiem w necie to Wifi ma większy priorytet ( a przynajmniej w Samsungu tak widziałem) nad internetem mobilnym ... i pewnie jakąś aplikacją można to zmienić , ale w samych ustawieniach to chyba sie nie da. Póki co nie znalazłem takiej aplikacji... a szukałem nawet na zagranicznych forach.
chudy13101980 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 @marcinwhite. Wiemy co dobre Wysłane z Nexusa 6
marcinwhite Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Dokładnie. Przesiadlem się z Nexusa 5,a co będzie następne to nie mam pojęcia ;/ via Nexus6@Tapatalk
chudy13101980 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Ja przed Nexusem miałem G3 oraz G Flexa 2 i powiem szczerze że nie zamieniłbym motki na inny fon,przyzwyczaiłem się do czystego andruta w hoooy. Wysłane z Nexusa 6
kajetanbudacz Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 O którym modelu nexusa piszecie? Od jak długo użytkujecie ?
chudy13101980 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Motoroli Nexus 6,używam z pół roku. Wysłane z Nexusa 6
hornet Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Pany poszukuję skanera na andka do PDF. Co polecicie ?
feniks Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Mobile doc skaner ma mam już parę lat i nie narzekam, wrzucam w chmurę paragony automatycznie po zakupach i zapominam. Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
marcinwhite Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 O którym modelu nexusa piszecie? Od jak długo użytkujecie ?Kupiłem jakoś początkiem tego roku. Wcześniej Nexus5 przez około rok. Genialnym skanerem jest CamScanner ale płatny. via Nexus6@Tapatalk
Joziek79 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Mam wersje darmową Camscanner i też robi robote.
marcinwhite Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Tylko jak się nie mylę znak wodny dokłada. Wszystko zależy od potrzeb. via Nexus6@Tapatalk
Joziek79 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Tylko jak się nie mylę znak wodny dokłada. Wszystko zależy od potrzeb. via Nexus6@Tapatalk Nie ma żadnych znaków wodnych tylko na dole w małym okienku Arnold gra w gierkę
marcinwhite Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Tylko reklamy? To mi się coś pomieszało via Nexus6@Tapatalk
Kamyk Opublikowano 12 Czerwca 2016 Opublikowano 12 Czerwca 2016 czy są jakiś aplikacje na zagranicę w stylu Yanosika? i czy wymagają one stałego włączenia transferu danych? orientuje się ktoś?
afroo. Opublikowano 12 Czerwca 2016 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Warto przejść z KitKata na Lollipopa w Xcover3? Telefon mam pół roku i przy włączonym non stop bt i transmisji danych muszę ładować baterię codziennie. Wg wygooglowanych opinii różnie z tym Lollipopem bywa w przypadku różnych telefonów jeśli chodzi o wydajność i żywotność baterii.
kris-krzysztof Opublikowano 12 Czerwca 2016 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Warto zmienić z Note 4 an Xiaomi Mi5 ?
Rekomendowane odpowiedzi