Tzieland Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Dobrze ci dziala apka ing? Bo mi wyskakiwal jakis komunikat ze program przestal dzialac i ja odinstalowalem działa ok:thumbup1: To u mnie cos musialo nie trybic. Pozostane przy wersji internetowej Panowie macie w swoim folderze MOJE PLIKI plik o nazwie bugsensedata? Bo nie wiem czy to standard czy jakis brud ktory mozna wyrzucic? wysłane z kalkukatora SGS3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Galaxy SIV bez AMOLED i ze Snapdragonem? - Android.com.pl - Największe Polskie Centrum Google Android. Ciężko w to uwierzyć ale coraz ciekawiej się robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Galaxy SIV bez AMOLED i ze Snapdragonem? - Android.com.pl - Największe Polskie Centrum Google Android.Ciężko w to uwierzyć ale coraz ciekawiej się robi. Ciekawe tylko ile w tych wszystkich przeciekach jest prawdy. Podejrzewam ze efekt finalny firny z Korei bedzie zupelnie inny i zaskocza wszystkich. Dziala wam street view w SGS3? Bo w procesach niby jest ale w mapach nie widze :/ wysłane z kalkukatora SGS3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j4s2c2vr Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Chlopaki jaki soft i interfejs, zeby z kompa w aucie jakies dane na tel wyswietlac? Testowal ktos cos? Czy w b5 da rade w ogole? Wiem, ze interfejs bt jakis potrzeba, ale ktory najlepiej... no z jakimi apkami?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Chlopaki jaki soft i interfejs, zeby z kompa w aucie jakies dane na tel wyswietlac? Testowal ktos cos? Czy w b5 da rade w ogole? Wiem, ze interfejs bt jakis potrzeba, ale ktory najlepiej... no z jakimi apkami?? Poczytaj masz tu wszystko http://a4-klub.pl/sprzedam-22/elm-327-bluetooth-diagnostyka-android-258209/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Panowie jak wejdziecie w ustawienia i później w byle jaką pozycje to długo wam podświetla tą pozycję? Bo mi po optymalizacji android assistantem zaczelo dluzej podswietlac pasek pozycji po wybraniu. Jest widoczna krotka przerwa pomiedzy nacisnieciem a uruchomieniem. I teraz nie wiem czy cos poszlo nie tak orzy optymalizacji czy to moja nadwrazliwosc wysłane z kalkukatora SGS3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 w jaki sposób przyporzadkować indywidualny dzwonek do konkretnej osoby w SIII ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 wgrałem tego android assist i AVG wali monit że to adware itd, no ale zignorowałem:wink: A macie jakieś godne uwagi apliakcje pod aparat foto? ściągnałem Lapse It Time Lapse Pro i ProCapture - Camera & Panorama zobaczymy co to warte Jesli chodzi o jakość zdjeć to nokia n8 o wiele lepsze robiła:wink: noi druga sprawa ergonomia użytkowania telefonu jako aprat leży w przypadku SGSIII:wink: brakuje mi przycisku do robienia zdjeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 w jaki sposób przyporzadkować indywidualny dzwonek do konkretnej osoby w SIII ? Wchodzisz na kontakty, przytrzymujesz na danej osobie, dajesz na edytuj i tam masz dzwonki i wybierasz z Explorera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 nie ma info o dzwonkach, czy to mozliwe ze nie mam czegos uruchomione dodatkowo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 nie ma info o dzwonkach, czy to mozliwe ze nie mam czegos uruchomione dodatkowo ? Jak puszczasz dzwonek to kliknij lewym przyciskiem funkcyjnym i bedzie uzyj jako albo tak jak pablo pisal wchodzisz w kontakt i edytuj i tam ustawiasz dzwonek Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 cos mam pyebane albo robie nie tak jak trzeba, nic z tego mi nie wchodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 cos mam pyebane albo robie nie tak jak trzeba, nic z tego mi nie wchodzi A jaki dzwonek chcesz uzyc? Bo jesli wlasny wlasny to musisz je miec w konkretnych folderach. Np dzwonki w RINGTONES, smsy i powiadomienia w NOTIFICATIONS, alarmy w ALARMS Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 cos mam pyebane albo robie nie tak jak trzeba, nic z tego mi nie wchodzi Dev to co pisałem wyżej to odnosi się jednak do osób z synchronizowanych w fejsem czyli apka contact sync, przy innych komunikatach nie ma tego. Nie sprawdzałem tej opcji w ogóle bo zawsze mam jeden dzwonek na wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 qurrrrr.... telefon za gruba kase a nie ma w std tego co ma zwykły zdechlak w osobie nokii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 To nie chodzi o to że grubą kasę tylko system android, na pewno się da to ustawić jak nie w stockowych ustawieniach to jakaś apka służy do tego. Widzieliście? Black Metal Aluminium Battery Back Samsung Galaxy S3 SIII ATT Verizon Sprint | eBay Tutaj macie większość dostępnych akcesoriów do S3 Samsung i9300 Galaxy S III (GT-i9300, S3) | BRICK.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 qurrrrr.... telefon za gruba kase a nie ma w std tego co ma zwykły zdechlak w osobie nokii Ale czego nie masz? Ja moge normalnie dzwonek na rozne kontakty ustawic Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 a ja nie mogę, wchodząc w Edycje nie ma dostepu do dzwonków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 a ja nie mogę, wchodząc w Edycje nie ma dostepu do dzwonków Klikasz kontakt i tym lewym przyciskiem niewidocznym dajesz edytuj i pojawiaja sie rozne mozliwosci m.in. ustawianie dzwonka Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 nie ma opcji: ustawienie dzwonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi