lapek85 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 a ja ciągle w strefie marzeń o S3:wink: Będziesz chciał to Ci moją sprzedam S3 w bardzo dobrym stanie, kwestia dogadania się. telefon jak buty, zawsze nowe kupuje:decayed: PS. bliżej lata zgłosze się do Ciebie po nowe S3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Myślę wprowadzić moją ofertę na forum w odpowiednim dziale ale to już po zlocie w Bukowinie. Wtedy tam będzie wszystko omawiane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Do usług Yoghurt kupił u mnie dzisiaj Ipada 4 16GB 4G LTE i jeszcze zamówił 2 sztuki Ipada mini, zaszalał z zakupami TABLET APPLE iPAD4 WIFI 4G 16GB GW12 RETINA FV23% (3099432933) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Ipady byly dopiero 2 to skad u ciebie ipad4? wysłane kurierem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Do usług Yoghurt kupił u mnie dzisiaj Ipada 4 16GB 4G LTE i jeszcze zamówił 2 sztuki Ipada mini, zaszalał z zakupami TABLET APPLE iPAD4 WIFI 4G 16GB GW12 RETINA FV23% (3099432933) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. no i jak ceny beda dobre to bede kupowal wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Do usług Yoghurt kupił u mnie dzisiaj Ipada 4 16GB 4G LTE i jeszcze zamówił 2 sztuki Ipada mini, zaszalał z zakupami TABLET APPLE iPAD4 WIFI 4G 16GB GW12 RETINA FV23% (3099432933) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. no i jak ceny beda dobre to bede kupowal wiecej Gdzie je pozniei slesz? Na rosje wysłane kurierem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Do usług Yoghurt kupił u mnie dzisiaj Ipada 4 16GB 4G LTE i jeszcze zamówił 2 sztuki Ipada mini, zaszalał z zakupami TABLET APPLE iPAD4 WIFI 4G 16GB GW12 RETINA FV23% (3099432933) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. no i jak ceny beda dobre to bede kupowal wiecej Gdzie je pozniei slesz? Na rosje wysłane kurierem pracuje w firmie, ktora pisze soft miedzy innymi na te urzadzenia wiec potrzebuje je do testowania tego co napiszemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 w S3 po wcisnieciu przycisku "powrót" wyskakiwała tak jakby zakłądka na której były ikonki teraz mi to nie działa, co namiesząłem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 w S3 po wcisnieciu przycisku "powrót" wyskakiwała tak jakby zakłądka na której były ikonkiteraz mi to nie działa, co namiesząłem ? Przytrzymaj dluzej wysłane kurierem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Zaznacz na pasku ikonę wiele okien Tapnięte z SGS III Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Zaznacz na pasku ikonę wiele okien Tapnięte z SGS III mozesz dokłądnie podpowiedziec jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Ja mam na tym rozwijanym pasku u góry, obok wifi bluetooth itp. Albo ustawienia >wyświetlacz >wiele okien Tapnięte z SGS III Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 mam, dzieki, znalazłem :banan::banan: ale parówa ze mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Nie przesadzaj... Szkoda że w s3 nie ma hamulców Tapnięte z SGS III Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Ipady byly dopiero 2 to skad u ciebie ipad4? Podszkol się iPad 3 - test, cena i opinie. Nowy iPad 32GB Wi-Fi+4G - zasługuje na tron?. benchmark.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Ipady byly dopiero 2 to skad u ciebie ipad4? Podszkol się iPad 3 - test, cena i opinie. Nowy iPad 32GB Wi-Fi+4G - zasługuje na tron?. benchmark.pl Ok moj blad wysłane kurierem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Ipady byly dopiero 2 to skad u ciebie ipad4? Podszkol się iPad 3 - test, cena i opinie. Nowy iPad 32GB Wi-Fi+4G - zasługuje na tron?. benchmark.pl Ok moj blad wysłane kurierem a jak uwzglednisz jeszcze mini to ipad'ow w sumie jest 5 roznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 :shock3: ---------- Post dopisany at 10:57 ---------- Poprzedni post napisany at 10:40 ---------- Tak moja S3 świeciła przy rezaniu wczoraj na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moicz Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 jest PABLO przed chwilą mnie odwiedził kurier :banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Pany, korzysta ktoś ze Spotify/Deezer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makovic Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Ja korzystałem z deezera ale nie mogę się do tego przekonać. Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi